Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C δεν καλείται, η βιταμίνη της ομορφιάς χωρίς λόγο. Υπάρχουν πολλά οφέλη της βιταμίνης και σας τα παρουσιάζουμε εδώ συνοπτικά. Πιστεύουμε στη ιδιότητες της. Απλά εσείς να τις χρησιμοποιείσετε για δικό σας όφελος.

Συνοπτικά λοιπόν:

Η βιταμίνη C αναζωογονεί το δέρμα και βελτιώνει τον τόνο και τη σύστασή του.

vitamini-c-kai-omorfia-1Η βιταμίνη C έχει αναγεννητικά αποτελέσματα, που σας κάνει να φαίνεστε νεότερη. Βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνων και μειώνει τη χαλαρότητα του δέρματος, που επέρχεται με τη γήρανση.

Η βιταμίνη C σας προστατεύει από τις επιβλαβείς ακτίνες UVB και θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος φίλος σας ενάντια στη ζημία και τις ρυτίδες, που δημιουργούνται από τον ήλιο. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και αποτρέπει το σχηματισμό ρυτίδων.

vitamini-c-kai-omorfia2Η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματός σας.

Η βιταμίνη Cεξαλείφει τις αιτίες, που προκαλούν ακμή και μειώνει το μέγεθος των πόρων του δέρματος

Η βιταμίνη C είναι γνωστή για τις λευκαντικές ιδιότητες του δέρματος.

Η βιταμίνη C ωφελεί, επίσης τους ανθρώπους που έχουν λεπτή τρίχα ή την απώλεια μάλλιων. Επίσης είναι σημαντικά τα προϊόντα φροντίδας, που είναι πλούσια σε βιταμίνη C, για τα μαλλιά, γιατί σταματάνε να είναι εύθραυστα.

vitamini-c-kai-omofia3Η βιταμίνη C ενισχυεί το σχηματισμό των σκληρών, υγιών νυχιών. Είναι η τέλεια λύση για τα χαλασμένα και εύθραυστα νύχια.

Περισσότερες Πληροφορίες για τη Βιταμίνη C μπορείτε να δείτε στα παρακάτω links

Βιταμίνη C – Βικιπαίδεια
Τα εσπεριδοειδή και η σημαντική διατροφική τους αξία | Your Life | click@Life