Η περιποίηση του δέρματος είναι σημείο κλειδί για μια γυναίκα. Με πολλές τεχνικές θα προσπαθήσει να αναδείξει τα δυνατά της σημεία και να καλύψει πιθανές ατέλειες.

Κάποιες φορές όμως η υπερβολή και οι λάθος χειρισμοί μπορούν να προκαλέσουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Ποιοι χειρισμοί όμως είναι εκείνοι που τελικά κάνουν κακό παρά κάτι θετικό;

Ο καθαρισμός του προσώπου πρέπει να είναι με μέτρο και προσοχή στα προιόντα, που χρησιμοποιείτε. Σαν στόχο πρέπει να έχουμε την αφαίρεση σκόνης και ρύπων από το πρόσωπο μας. Πρέπει να διασφαλλίσουμε την ισορροποία του Ph στο πρόσωπο μας για να μην χαθεί η σφριγηλότητα και η φυσική λάμψη και γυαλάδα.

Προσοχή στην απολέπιση. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται για να αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα και να γίνει ανάπλαση στην επιδερμίδα σας. Αν ξεπεράσουμε τα όρια και ενεργούμε πιο βίαια τότε θα έχουμε πρόβλημα με τη ξηρότητα του δέρματος και με το Ph. Έτσι το δέρμα σας γίνεται ευαίσθητο και με τάσεις για να εμφανιστεί ακμή.

Έχετε ακούσει δεκάδες θεραπείες για την ακμή. Επίσης γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν θεραπείες, που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα. Ακόμα και μέσα από το BeU πάντα συνιστούμε οποιαδήποτε θεραπεία να γίνεται με τη συμβολή και την αρωγή του γιατρού. Προσοχή να μην αφαιρείτε μόνη σας σπυράκια και εξανθήματα της ακμής και προσοχή στα προιόντα, που χρησιμοποιείται.

Χρησιμοποιείστε συχνά τις μεθόδους ενυδάτωσης. Είναι σημαντικό για τον οργανισμό αλλά και το δέρμα σας να λαμβάνει μεγάλες ποσότητες νερού. Ο στόχος σας είναι να διαφυλλάξετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την υγρασία στο εσωτερικό του δέρματος.

Τώρα που πλησιάζει και καλοκαίρι; Το αντιηλιακό πρέπει να είναι βασικό εργαλείο στη τσάντα σας. Μην το αμελήσετε. Φορέστε το πριν βγείτε από το σπίτι τουλάχιστον 30 λεπτά.

Τα παραπάνω σημείο θέλουν ιδιαίτερη προσοχή τώρα που ο καιρός είναι ζεστός. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε συνέχεια σε επαγρύπνυση σχετικά με το σώμα σας αλλα και τον οργανισμό σας.