Άνια στη σχέση και τρόποι για να το αποφύγεις!

Ας, υποθέσουμε ότι είστε μια από τις χιλιάδες δεσμευμένες ή παντρεμένες γυναίκες και έχετε μια πολύ ”φυσιολογική” σχέση, κατά τους άλλους.

Τα πράγματα, πηγαίνουν ”πολύ καλά” με τον σύντροφο σας, ώσπου ένα πρωί αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι και τόσο ρόδινα.

Νιώθετε ένα κενό και μια μελαγχολία. Που πήγε ο ενθουσιασμός, του πρώτου καιρού; Τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν και εσείς νιώθετε ότι έχετε μπει σε έναν φαύλο κύκλο, που δυσκολεύεστε να βγείτε.

Η καθημερινότητα σας παίρνει άλλη τροπή και το ζευγάρι, που φαινόταν ευτυχισμένο στους άλλους, ξαφνικά δείχνει ότι δεν υπάρχει. Γιατί συμβαίνει όλο αυτό;

Οι παράγοντες είναι πολύ, τουλάχιστον οι εξωτερικοί, όπως παιδιά, υποχρεώσεις και μια, όλο και πιο, αυξανόμενη με απαιτήσεις, ζωή. Οι εσωτερικοί, ακόμα πιο σπουδαίοι.
Όμως ας αφήσουμε τις αιτίες και να επικεντρωθούμε καλύτερα στο τι πρέπει να κάνουμε για να βγούμε από την στενωπό, που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εμάς και το σύντροφο μας.


boringcouple1Πρώτα από όλα, χρειάζεται προσπάθεια από το ζευγάρι, και κίνητρο για να συντηρήσει την ζωντάνια που, είχε η σχέση του στην αρχή. Απλά πράγματα, όπως επικοινωνία, ειλικρινές συναίσθημα, κοινωνικότητα και έκφραση αγάπης προς τον άλλον, είναι σημαντικά για να εξαλείψετε την μονοτονία, που υπάρχει.

Ενθαρρύνεται τον σύντροφο σας και μιλήστε του με κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή του, και το πόσο πολύ τον ποθείτε. Εννοείτε ότι πρέπει τα λόγια να είναι αληθινά, γιατί αλλιώς θα έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Στη σεξουαλική σας ζωή, δώστε του να καταλάβει τις πραγματικές σας ανάγκες και βαθύτερες επιθυμίες χωρίς να του ρίχνετε το βάρος των ευθυνών. Είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία στην επικοινωνία γιατί πολύ απλά το μήνυμα θα περάσει πιο εύκολα.

Επίσης, όταν θα υπάρχει ειλικρίνεια και μια σφοδρή επιθυμία για βελτίωση της σχέσης, και από τους δύο τότε, τα πράγματα θα είναι μοναδικά και η ζωή σας γενικά θα αλλάξει προς το καλύτερο. Σημαντικό βέβαια, είναι να υπάρχει θέληση. Εκφραστείτε όσο καλύτερα μπορείτε εσείς και όλα τα άλλα θα έρθουν.
Και μην ξεχνάτε…να είστε μοναδικές!