Αναφέρεται στο πως οι άνθρωποι μπορούν να είναι μια παρενόχληση για σας Πιστεύουμε ότι υπάρχει μερικά μικρά μυστικά για το πώς οι άνθρωποι να γίνουν σαν και εσάς.  Σίγουρα δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο αλλά μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά σάς.

Ελπίζω αυτές οι συμβουλές, που παρατίθενται πιο κάτω να είναι χρήσιμες για σας.

  1. Χαμόγελο. Αυτό είναι από τα πιο εύκολα πράγματα, που μπορείτε να κάνετε για να σας συμπαθήσουν οι άλλοι. Υπάρχει μεγάλη πλειοψηφία, που έχουν πρόβλημα να συνδεθούν με τους άλλους ανθρώπους. Προσπαθήστε να κάνετε το μεγαλύτερο μέρος μια συνομιλίας με χαμόγελο. Αυτή η προσπάθεια να γίνει συνειδητά. Πιστεύω ότι το πρόσωπο, που θα αρέσει περισσότερο είναι, εκείνο που θα χαμογελάει και περισσότερο. Εννοείται ότι το χαμόγελο να είναι αληθινό γιατί αλλιώς φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.
  2. Μάθετε αν οι άνθρωποι γοητεύονται από μια συνομιλία. Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι, αν οι άνθρωποι, που συναναστρέφεστε θέλουν ή όχι να μιλάνε και να επικοινωνήσουν. Προσοχή, μεγάλη σε αυτό γιατί μπορεί να σας βαρεθούν. Κοιτάξτε τη στάση τους γενικά, αν είναι θετική συνεχίζεται την κουβέντα αλλιώς φύγετε όσο είναι καιρός.
  3. Ηρεμήστε κάποιους που φαίνεται ότι δεν σας συμπαθούν. Ένας πολύ εύκολος τρόπος για τέτοιες περιπτώσεις είναι να  κάνετε μια απλή κίνηση και να ζητήσετε για παράδειγμα ένα μολύβι. Αν και φαίνεται απλό, αυτό μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με μια μόνο κίνηση και τα αρχικά αρνητικά συναισθήματα να εξαφανιστούν.
  4. Να είστε αισιόδοξοι. Κάνεις δεν συμπαθεί τον απαισιόδοξο. Αν έχετε αρνητικές σκέψεις, να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας. Να έχετε τι σκέψη ότι όλα θα πάνε καλά και όχι ότι ο κόσμος θα καταρρεύσει.
  5. Προσπαθήστε να βοηθήσετε όποτε μπορείτε. Μπορείτε να προσφέρετε τα πάντα σε οποιονδήποτε θέλει την βοήθεια σας. Δεν ξεφεύγουμε από τα όρια όμως. Λίγο χρόνο για να ακούσουμε ένα πρόβλημα, μια οικονομική βοήθεια ή και οτιδήποτε άλλο, έτσι ώστε να κάνετε τον άλλον να νιώσει σπουδαίος.
  6. Να είστε καλός ακροατής. Ο καλύτερος τρόπος για να σας συμπαθήσουν οι άλλοι, είναι να έχετε όσο μπορείτε τα αυτιά σας ανοιχτά και να ακούσετε πραγματικά αυτό, που έχουν να σας πουν. Έτσι ενθαρρύνεται να σας μιλήσουν για την οικογένεια τους, την εργασία τους, τα προβλήματα τους. Αυτό θα σας βάλει στις καρδιές τους.