5 μυστικά έξυπνης δίαιτας που θα αλλάξουν την ζωή σου!

Όλες μας έχουμε κάνει δίαιτα κατά το παρελθόν ή βρισκόμαστε σε τέτοιο στάδιο, αυτή τη στιγμή. Έχουμε, για παράδειγμα κάποια δίαιτα, που είναι χαμηλή σε θερμίδες και πρέπει να προσέχουμε και την διαφορά, μεταξύ των γευμάτων. Επικεντρωθείτε στα 5 μυστικά έξυπνης δίαιτας

Μπορεί όλα αυτά να μας κούρασαν και να μας έχουν απωθήσει από τη προσπάθεια μας να ρίξουμε βάρος. Πιο κάτω σας δίνουμε 5 συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε με μικρά βήματα, για να αλλάξετε τα τον τρόπο, που βλέπετε τη διατροφή σας.

Αλλάξτε το κοτόπουλο και το κόκκινο κρέας με ψάρι, 2 φορές την εβδομάδα. Τα ψάρια, έχουν τα πολύ ωφέλιμα για τον οργανισμό, ωμέγα-3 λιπαρά, τα οποία θα σας βγάλουν και από τις σκέψεις ότι καταναλώνετε επιπλέον θερμίδες.

Ποτέ το επιδόρπιο μόνο του. Πάντα μετα το πέρας του γεύματος, πιθανά να θέλετε να φάτε κάποιο γλυκό ή να φάτε το γλυκό αυτό σαν σνακ. Προσπαθείστε να το συνοδεύετε από κάποιο φρούτο. Για παράδειγμα, πάρτε παγωτό και αναμείξτε το με φρούτα. Χρησιμοποιήστε κάποιο ντιπ από λαχανικό να φάτε τις αγαπημένες σας τηγανητές πατάτες. Τα λαχανικά και τα φρούτα θα σας δώσουν την αίσθηση του κορεσμού και θα αποφύγετε τις μεγάλες ποσότητες από ανθυγιενά σνάκ.

Λαχανικά, που γίνονται στον ατμό, μπορούν να γίνουν και στο φούρνο μικροκυμάτων. Σίγουρα δεν έχετε σκέφτει το γεγονός να τα βάλετε στα μικροκύματα. Βάλτε σε ένα μπολ, ασφαλή για τα μικροκύματα, 2 κουταλιές τις σούπας νερό και βάλτε εκει μέσα τα λαχανικά, που θέλετε. Σε 6-10 λεπτά θα έχετε τα λαχανικά σας μαγειρεμένα στον ατμό.

Πίνετε νερό. Η αφυδάτωση μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατες επιπλοκές στον οργανισμό. Για αυτό λοιπόν να έχετε κατά νου, πάντα να πίνετε 10-12 ποτήρια νερό την ημέρα. Αν πίνετε και ένα ποτήρι, πριν το φαγητό θα είναι ακόμα καλύτερα γιατί έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε και την πείνα σας.

Όχι στο αλκοόλ. Η κατανάλωση του, προκαλεί αισθήματα πείνας. Το καταλαβαίνω ότι θέλετε να πιείτε το αγαπημένο σας κοκτέιλ, αλλα έτσι βάρος δεν θα πέσει. Επίσης κάνει και κατακράτηση υγρών και είναι υπεύθυνο και για την κυταρίτιδα.

BeU.com.cy