Κάποιες φορές γνωρίζεις έναν άνθρωπο και όπως λένε οι μεγάλοι marketing guru, τον κρίνεις στα πρώτα 7 δευτερόλεπτα. Δηλαδή μέσα σε 7 δευτερόλεπτα ο εγκέφαλος σου έχει βάλει ζυγαριά και βγάζει συμπεράσματα για μια νέα γνωριμία (persona grata ή non grata δηλαδή).

Ο πρόλογος έχει να κάνει με την κρίση που είχα για έναν άνθρωπο που αρχικά φαινόταν αυστηρός λόγο ιδιοτήτων αλλά αποδείχτηκε ψυχή μάλαμα και ένας φύση ρομαντικός άνθρωπος.

Αναφέρομαι στον Νίκο τον Σεβαστό που με την αυστηρή του όψη λόγο της ιδιότητας του ως κριτή αγώνων και άριστου γνώστη των κανονισμών κολύμβησης, ο λόγος του είναι υπογραφή. Ξέρετε είναι από εκείνους τους ανθρώπους, που ότι λένε το κάνουν πράξη. Τον συμβουλευόμαστε όλοι οι συνάδελφοι προπονητές για να είμαστε σίγουροι για την εξέλιξη μιας τεχνικής λεπτομέρειας.  Το βλέμμα καρφωμένο και σοβαρό, η απάντηση του είναι κοφτή και δεν επιδέχεται κάποιο διαζευκτικό, παρά μονάχα για κάποια επεξήγηση.

Εκτός των άλλων έχει το εγκυρότερο website για τα αποτελέσματα κολύμβησης Πανελλαδικά, και ξεκίνησε σαν μια τρέλα για γράφει τα αποτελέσματα των αγώνων. Εκεί μαθαίνουμε λεπτομέρειες και αποτελέσματα με μια γρήγορη ματιά και είμαστε σίγουροι για τις επόμενες κινήσεις μας.

Ένας θαυμάσιος πατέρας που από την αγάπη των παιδιών του στέκεται πάντα δίπλα τους και τους προσφέρει αγάπη και φροντίδα.

Ένας ρομαντικός φίλαθλος – οπαδός – (χαρακτηρίστε όπως θέλετε εσείς) του Πανιωνίου. Ξέρουμε κάθε κίνηση της ομάδας. Με την ενημέρωση του, είμαστε ένα βήμα πριν αγαπήσουμε και εμείς αυτή την ομάδα.

Τα χαρακτηριστικά πολλά και ξέρει να ζει τη ζωή του!

Τέλος επειδή είναι φύση ρομαντικός άνθρωπος και αγαπάει το ωραίο, μας καθηλώνει πολλές φορές μέσα σε ένα έτος. Ο λόγος είναι το πάθος για τη φωτογραφία, που είναι παροιμιώδης.

Περιμένουμε πως και πως να φωτογραφήσει την Πανσέληνο και να απολαύσουμε αυτό το μοναδικό θέαμα.

Το κοινό είναι απίστευτο και λατρεύει αυτές τις φωτογραφίες.

Του ζήτησα να μου στείλει κάποιες φωτογραφίες από την Πανσέληνο στις 26 Αυγούστου 2018  και πιο κάτω έχουμε το αποτέλεσμα.

Η Πανσέληνος και το μυστήριο που την περικλείει

full moon 1full moon 2full moon 3full moon 4full moon 5