Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε, τα πιο όμορφα χρώματα για το μακιγιάζ σας, και πως μπορείτε να κάνετε τους διάφορους συνδυασμούς, όπως μας πληροφορεί ο μάγος του μακιγιαζ, Tom Pecheux.

Έντονο μωβ κραγιόν, θαλασσί σκιά και eyeliner, που θα κόψει ανάσες. Μπορεί να σας τρομάζει αυτός ο συνδυασμός, αλλά θα σας πούμε τα μυστικά για να γίνεται ο εκθαμβωτικός εαυτός σας.

Προσθέστε λάμψη στα μάτια σας χρησιμοποιώντας το βιολετί. Κάνει τα καστανά μάτια πιο πλούσια, τα πράσινα πιο πράσινα και τα μπλε πιο έντονα”, λέει ο μακιγιέρ Tom Pecheux.

Τραβήξτε μια γραμμή στο πάνω και στο κάτω μέρος κοντά στις βλεφαρίδες για να δημιουργήσετε μια ”έκρηξη” χρώματος γύρω από τα μάτια! Για ένα πιο smokey αποτέλεσμα, σβήστε τις γραμμές  με μια μπατονέτα. Το γνωστό blending.

Μπλε Και Χρυσές σκιές για τα μάτια. Το ναυτικό μπλε φαίνεται ιδιαίτερα όμορφο σε καστανά μάτια. Τοποθετήστε την σκιά πάνω στο κινητό βλέφαρο, στο κόκκαλο του ματιού και στις εξωτερικές γωνίες σβήνοντας καθώς πηγαίνετε προς τα έξω(blending). Τέλος, τοποθετείστε το χρυσό χρώμα στις κάτω βλεφαρίδες. “Η χρυσή σκιά  προσθέτει έντονη λάμψη στο βλέμμα σας” λέει ο Pecheux.

Μωβ κραγιόν. Όταν θέλετε να κάνετε κάτι το μοναδικό, αυτό το ζωηρό ροζ-και-μωβ μείγμα χρώματός είναι ο τρόπος. «Αυτό το μοναδικό χρώμα λειτουργεί εκπληκτικά σε όλους τους τόνους του δέρματος», λέει ο Pecheux. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο χειλιών κατά την εφαρμογή για να μην ξεφύγει στις άκρες και κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας απλό: Απλά τοποθετήστε αρκετή μάσκαρα στις βλεφαρίδες και σκουράνετε τα φρύδια λιγάκι.mwvkragion

Μαύρο-πράσινη σκιά ματιών. Το μεταλλικό πράσινο με ένα άγγιγμα του μαύρου δημιουργεί μια σέξι νέα εκδοχή του smokey look. Είναι εντυπωσιακό για το βράδυ με ωχρά ή βυσσινί χείλη.

Κοκκινόμαυρο ρουζ. Αγαπάμε τον τρόπο που τα μάγουλά μας φαίνονται όταν είμαστε έξω στο φθινοπωρινό-χειμερινό αέρα. Αποκτήστε το αναψοκοκκινισμένο χρώμα χρησιμοποιώντας αυτό το τολμηρό κόκκινο χρώμα. Αυτή η απόχρωση θα τονίσει την ερυθρότητα του δέρματος, έτσι αρχίστε με την απόκρυψη τυχόν κηλίδων ή σημαδιών στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το ρουζ πάνω στα μήλα  με κυκλικές κινήσεις και σβήστε κατά μήκος των ζυγωματικών. Θυμηθείτε  να χρησιμοποιήσετε λίγη ποσότητα κατά την εφαρμογή του, γιατί το κόκκινο χρώμα είναι αρκετά έντονο και μπορεί να το παρακάνετε.

Γαλαζοπράσινη σκιά ματιών. Αυτό το αστραφτερό μπλε-πράσινο χρώμα είναι αρκετά λαμπερό. “Είτε σχεδιάστε μια πολύ λεπτή γραμμή κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων σας είτε απλώστε το χρώμα σε όλο το κινητό βλέφαρο,” λέει ο Pecheux. Όπως συμβαίνει με πολλές αποχρώσεις φωτός, όσο πιο σκούρο το δέρμα σας, τόσο βαθύτερο το χρώμα πρέπει να είναι.

Ροζ lipgloss. Το γυαλιστερό ροζ χρώμα δίνει στα χείλη μια ultrafeminine απόχρωση- για να σκουρίνετε το μακιγιάζ συνδυάστε το με smokey look στα μάτια. Ο Pecheux συνιστά να κάνετε αρκετές στρώσεις, αν έχετε ανοιχτόχρωμο ή μέσης απόχρωσης δέρμα. ”Αλλά επειδή αυτή η απόχρωση μπορεί να φανεί ψυχρή σε σκούρο δέρμα, εφαρμόστε μερικές κουκίδες χρώματος και να τρίψτε τα χείλη μαζί για ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα.”λέει ο Pecheux.