Μήπως ερωτεύτηκες τον πρίγκηπα του παραμυθιού και δεν ξέρεις πως να τον κατακτήσεις; Δες πιο κάτω τι συμβαίνει με κάθε ζώδιο και πως πρέπει να το προσεγγίσεις!

A post shared by Larry Krebs (@cali_inkslinger) on

Πώς θα κατακτήσεις έναν Κριό
Αν σ’ ενδιαφέρει ένας Κριός πρέπει να κάνεις το βήμα να τον πλησιάσεις πρώτη και να του δείξεις ότι ξεχωρίζει από την υπόλοιπη παρέα. Είναι ανυπόμονος, εγωιστής και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Δεν έχει τάξη μέσα του, δεν δέχεται υποδείξεις και κριτική, πιστεύει πως αυτός είναι ο σωστός, δεν αλλάζει γνώμη και ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει την επόμενη μέρα. Συναισθηματικά είναι παρορμητικός, παθιασμένος, γενναιόδωρος και προχωρά γρήγορα ό,τι τον ενδιαφέρει. Δεν αγαπά την μετριότητα κι αν κάτι τον πνίγει, φεύγει. Έχει ανάγκη να είναι σπουδαίος και απαραίτητος, αγαπά τα ταξίδια, τα σπορ, τα θεάματα, τη μουσική, τις δουλειές του σπιτιού, το καλό φαγητό. Για να τον κατακτήσεις, μη γκρινιάζεις, μη ζηλεύεις, δείξε ενθουσιασμό για τις ιδέες του για να σε εκτιμήσει και να νιώσει περήφανος για σένα.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Ταύρο

A post shared by Taurus (@taurus_zodiac_stars) on

Αν επιθυμείς να κατακτήσεις έναν Ταύρο πρέπει να είσαι ευχάριστος, να του προσφέρεις άνεση, ωραίο περιβάλλον, γαλήνη, καλό φαγητό και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σου. Είναι πολύ ερωτικός, ευαίσθητος και ανασφαλής, έχει ανάγκη την πρακτική και ερωτική βοήθεια του συντρόφου του, είναι ανεκτικός και αντιλαμβάνεται αλήθειες. Είναι κτητικός, ζηλιάρης, έχει ένστικτο, ζυγίζει τις καταστάσεις και θέλει αποκλειστικότητα. Του αρέσει να φεύγει μακριά από την καθημερινότητα και αγαπά τα καλαίσθητα δώρα. Είναι συντηρητικός και δεν πρέπει να του θίγεις τα ελαττώματά του. Ό,τι βάλει στο μυαλό του, θέλει να το αποκτήσει. Προσπαθεί για το καλύτερο, μισεί τη φτώχεια και τη μιζέρια. Είναι χαμογελαστός, με χιούμορ, αγαπητός στις παρέες, δεν του αρέσει να εκτίθεται και δεν ξεχνά ποτέ τη βοήθεια που θα του προσφέρεις σε μια δύσκολη στιγμή.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Δίδυμο

Δύσκολο να κερδίσεις έναν Δίδυμο καθώς είναι πληθωρικός και ευμετάβλητος, αλλάζει συνέχεια ενδιαφέροντα και απόψεις. Αν θες να τον κερδίσεις, πρέπει να συμμεριστείς την ανάγκη του για αλλαγές, να είσαι υποχωρητικός, πρόθυμος, να είσαι φίλος και σύντροφος στη συναρπαστική πραγματικότητά του. Έχει απαιτήσεις, είναι σπάταλος και χρειάζεται συνεχώς έπαινο. Οι παρέες του αποτελούνται από ανθρώπους που έχουν παρόμοιο επίπεδο με το δικό του. Του αρέσει να ερωτοτροπεί, να φλερτάρει, να αποκτά εμπειρίες. Δύσκολα αφήνει το πρόσωπο που αγαπά. Μισεί τη γκρίνια, την απαισιοδοξία, την καταστροφολογία. Αγαπά τις ανέσεις, τις βραδινές εξόδους, την κοσμική ζωή, τα ωραία εστιατόρια, τα θεάματα, τη μουσική, τις συζητήσεις με φίλους που θα τον πληροφορήσουν γεγονότα. Αγαπά τα πρακτικά δώρα, τα βιβλία και την επικοινωνία.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Καρκίνο

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Καρκίνο, πρέπει να τον πλησιάσεις πολύ προσεκτικά. Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της ιδιοκτησίας και φοβάται μη χάσει ό,τι αγαπά. Η γυναίκα Καρκίνος λατρεύει την οικογένεια και τα παιδιά ενώ ο άντρας Καρκίνος θέλει μια γυναίκα που να θυσιάζει τα πάντα γι’ αυτόν. Είναι ένας άνθρωπος που τον απασχολεί πολύ η κοινωνική του θέση, οι αξίες του και η ασφάλειά του. Έχει ένστικτο και διαίσθηση που δεν τον ξεγελάει. Αγαπά τις γιορτές, τα ήθη και τα έθιμα. Δεν ξεχνά ποτέ κάποιον που θα τον βοηθήσει. Είναι δυσπρόβλεπτος και αιφνιδιαστικός στη συμπεριφορά του και πολλές φορές αγχώδης. Όταν είναι κακόκεφος, είναι και δύσκολα ανεκτικός στους άλλους. Αγαπά την τέχνη, τη μουσική, τα ταξίδια, τις αντίκες, τη θάλασσα,τον αθλητισμό, όσα έχουν σχέση με το παρελθόν και τα δώρα που αγγίζουν την ευαισθησία του.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Λέοντα

A post shared by LEO (@leolover_123) on

Δύσκολο να κατακτήσεις ένα Λέοντα γιατί ο άνθρωπος που θέλει να έχει δίπλα του πρέπει να διαθέτει ποιότητα, μεγαλοπρέπεια, άψογη και ευγενική συμπεριφορά. Αναλύει πολύ τις καταστάσεις, είναι παρατηρητικός και ψυχολογεί τη γνησιότητα των αισθημάτων. Του αρέσει η ωραία ατμόσφαιρα, η άνεση, ο ρομαντισμός, τα θεάματα, η μουσική και μισεί τη μιζέρια, τις κακίες, το άγχος, τη φασαρία, τη γκρίνια, την επιπολαιότητα και τη βιασύνη. Χρειάζεται κομπλιμέντα και έμπρακτες αποδείξεις αγάπης την οποία και ανταποδίδει. Είναι ερωτικός, συναισθηματικός, παθιασμένος, και συγχωρεί τα λάθη των άλλων. Είναι εκλεκτικός,  του αρέσει η ωραία διακόσμηση, το ποιοτικό και ασυνήθιστο φαγητό, η πολυτέλεια, το καλό κρασί. Προτιμά διακοπές σε μέρη ξωτικά. Είναι εγωιστής και δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη του.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Παρθένο

Η κατάκτηση ενός Παρθένου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι ευαίσθητος, με διαθέσεις που ποικίλουν και δύστροπος. Συγκινείται, αγαπά αλλά δεν εκδηλώνει εύκολα τον έρωτά του γιατί είναι σεμνός και συνεσταλμένος.Έχει κριτικό πνεύμα, παρατηρητικότητα και δεν μοιράζει κολακείες. Ζητά ασφάλεια, εμπιστοσύνη, κατανόηση και χρόνο για να εξελιχτεί μια ερωτική σχέση. Θυσιάζεται για το καθήκον και έχει εξάρτηση από τα άτομα της οικογένειάς του. Έχει ανάγκη να στηριχτεί στον άλλο και να ενθαρρυνθεί για να αποδώσει ερωτικά. Μπλοκάρεται και θλίβεται συχνά κι εδώ χρειάζεται αγάπη και τρυφερότητα για να σκεφτεί και πιο ευχάριστες καταστάσεις. Αγαπά το καλό φαγητό και μια απόδραση από την καθημερινότητα θα τον βοηθήσει να βγάλει έναν άλλο εαυτό. Του αρέσει η πολυτέλεια και η άνεση καθώς και οι μονοκατοικίες με κήπο. Η ερωτική του ζωή είναι μοιραία και δεν ικανοποιείται εύκολα, αντίθετα αμφισβητεί.

Πώς θα κατακτήσεις ένα Ζυγό

Ο Ζυγός είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Είναι ρομαντικός, συντροφικός και έχει ανάγκη από ψυχική και συναισθηματική συμπαράσταση. Πρέπει να τον πλησιάσεις με ευγένεια για να τον αγγίξεις, να τον φλερτάρεις, να έχεις κατανόηση, να τον περιποιείσαι μέχρι να πέσει στην αγκαλιά σου. Είναι καλός σύντροφος και σύζυγος, δίνει πολλά αλλά θέλει και να παίρνει πολλά. Μισεί την αχαριστία, την καταπίεση, τη μιζέρια, την υποκρισία, την άσχημη συμπεριφορά και το ψέμα. Θέλει ενθάρρυνση και επαίνους. Είναι επικοινωνιακός, με χιούμορ και κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Του αρέσουν τα δώρα, η ομορφιά, το ωραίο ντύσιμο και οι αποδράσεις από την πόλη. Κάνει παραχωρήσεις στον έρωτα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και εύκολος στις σχέσεις του.

Πώς θα κατακτήσεις ένα Σκορπιό

A post shared by Sharkbaitshippingfangirl💝💓❤ (@sharkbaitshippingfangirl) on

Η σχέση με έναν Σκορπιό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τον ενδιαφέρει ο έρωτας και η συντροφικότητα αλλά το σκέφτεται πριν ξεκινήσει μια σχέση γιατί φοβάται μήπως δεν μπορέσει να καλύψει τον ερωτισμό και τον συναισθηματισμό του. Θέλει έναν άνθρωπο να τον καλύπτει σε όλα στη ζωή του. Ψυχολογεί αλλά δεν ψυχολογείται. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ πριν ξεκινήσετε κάτι μαζί του. Το θετικό στοιχείο είναι ότι μαζί του θα διασκεδάζετε, θα πηγαίνετε εκδρομές και σε ενδιαφέροντα θεάματα. Είναι γενναιόδωρος, φλογερός στον έρωτα, συνεργάσιμος και απαραίτητος στους άλλους. Το αρνητικό στοιχείο είναι ότι ζηλεύει ακόμα και όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, έχει τρομερές συναισθηματικές απαιτήσεις και είναι σαδομαζοχιστής. Είναι αινιγματικός καθώς ποτέ δεν θα ομολογήσει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Μισεί και αγαπά με πάθος, ξεγυμνώνει τον άλλο και ανακαλύπτει το ψέμα. Ζητάει εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, ενθάρρυνση, τρυφερότητα και συμπαράσταση. Όποιος τον πλησιάσει ουσιαστικά, θα ζήσει έναν φλογερό έρωτα.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Τοξότη

A post shared by Sharkbaitshippingfangirl💝💓❤ (@sharkbaitshippingfangirl) on

Ο Τοξότης θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο χαρούμενο, καθόλου καταπιεστικό, στενοκέφαλο και κτητικό, που να τον αγαπά χωρίς να τον δεσμεύει. Υπάρχουν δύο τύποι σ’αυτό το ζώδιο. Ο πρώτος τύπος είναι ο άνθρωπος που αγαπά τα σπορ, τα ταξίδια, την περιπέτεια, το χιούμορ, τη δράση και είναι θορυβώδης και γοητευτικός. Δύσκολος τύπος για να τον κατακτήσεις. Ο δεύτερος τύπος είναι ο άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών, που ασχολείται με διάφορα πράγματα και υποθέσεις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, συμβουλεύει και διδάσκει τους άλλους και συμπαραστέκεται στα προβλήματά τους. Θέλει να συζητάει με τον άνθρωπό του τα πάντα και να μοιράζεται τις περιπέτειες του νου. Μισεί την απαισιοδοξία, τη μιζέρια, τη γκρίνια. Του αρέσουν τα σπίτια με μεγάλα παράθυρα για να βλέπει πράσινο ή θάλασσα. Αγαπά τις πικάντικες γεύσεις, το κρέας, τα γλυκά. Του αρέσουν οι συζητήσεις που αφορούν την επικαιρότητα. Το ντύσιμό του είναι απλό, νεανικό κι εντυπωσιακό. Αν σας ενδιαφέρει να τον πλησιάσετε, να είστε ειλικρινείς, ευγενικοί, φιλικοί και άνετοι.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Αιγόκερω

Δεν κατακτάς εύκολα έναν Αιγόκερω γιατί δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, ούτε παρασύρεται από πάθη. Αν θέλεις να τον πλησιάσεις, να ελέγχεις τις κινήσεις σου, να είσαι μετριοπαθής και καθόλου αυθόρμητη. Θα πάρει καιρό να δημιουργήσεις μια σχέση μαζί του. Παίρνει στα σοβαρά ό,τι του λες, είναι παρατηρητικός, έχει μνήμη και εξυπνάδα. Υπάρχουν δύο τύποι Αιγόκερων. Ο πρώτος υποτάσσεται μέσα στο περιβάλλον που μεγάλωσε. Ο δεύτερος φτιάχνει ένα δικό του καθεστώς και υποτάσσεται σ’αυτό. Είναι δύσκολος άνθρωπος, ανικανοποίητος, βιαστικός και αυστηρός στις σχέσεις του. Θέλει οι συζητήσεις του πάντα να καταλήγουν κάπου, είναι απότομος, δεν έχει χιούμορ, δεν γελά πολύ. Αφοπλίζεται με τη στοργή. Αγαπά τη μουσική, την ήρεμη ατμόσφαιρα, τα κοσμικά κέντρα, το καλό φαγητό, τα ποτά και την ποιότητα. Του αρέσουν τα κοσμήματα, η βαριά επίπλωση, τα φυτά, οι συλλογές αντικειμένων. Τον αναζωογονεί η θάλασσα, το βουνό και τα ταξίδια σε χώρες με παραδόσεις. Γι’ αυτόν όλα μπορούν να γίνουν χάρη στην εργατικότητα, τη δυνατότητα, την υπευθυνότητα. Θέλει αγάπη και κατανόηση. Είναι αυστηρός αλλά τελικά δεν βλάπτει παρά μόνο τον ίδιο του τον εαυτό.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Υδροχόο

A post shared by Aquarius (@aqua_aquarius04) on

Ο Υδροχόος παρουσιάζεται ευάλωτος αλλά είναι δύσκολο να τον κατακτήσεις. Είναι γοητευτικός αλλά στις σχέσεις του κρατά αποστάσεις. Δεν ερωτεύεται εύκολα και συχνά γιατί ασχολείται με χίλια δυο πράγματα. Εμπλέκεται σε ερωτικές περιπέτειες όχι όμως συναισθηματικά. Αγαπά τη μουσική και τα θεάματα κι έχει ανάγκη τον έπαινο των άλλων. Έχει ιδιοτροπίες, είναι απότομος, σκληρός αλλά διαθέτει επίσης κατανόηση και ανοχή μέχρι να τις εξαντλήσει. Δίνει χαρά στους άλλους, ανακουφίζει τους φίλους του στις δύσκολες στιγμές. Ζητάει απίθανα πράγματα, του αρέσει το καλό φαγητό, είναι υπερβολικός και νοιάζεται περισσότερο για τους φίλους και τους συνεργάτες παρά για την οικογένειά του. Έχει δικούς του κώδικες ηθικής και απαράβατες αρχές. Μπορείς να τον κατακτήσεις αν αγαπάς τα δύσκολα και τα τολμηρά πράγματα στη ζωή. Αδιαφορεί για τα πλούτη, το γάμο, τους τίτλους και ξοδεύει τα χρήματά του με πολλούς τρόπους.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Ιχθύ

True #truth #pisces♓ #pisceswomen #piscesbaby♓️ #piscis #piscischik #emotional

A post shared by PiscesMami (@prettypiscesmami) on

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός, ευσυγκίνητος, ευάλωτος συναισθηματικά. Θέλει πολλή στοργή, αγάπη και κατανόηση. Εκτιμά αυτούς που του συμπαραστέκονται. Στις ερωτικές του σχέσεις κουβαλάει το παρελθόν, δεν είναι απαιτητικός, κάνει συγκρίσεις και αναζητά την προστασία. Μισεί την κακία και τη βία. Θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο δυναμικό, που να τον καθοδηγεί, να τον ενθαρρύνει και να τον βοηθά να προοδεύσει. Τρέμει την αποτυχία και την ερωτική απογοήτευση γιατί έχει όνειρα και ελπίδες για το μέλλον του. Εντυπωσιάζεται, μπερδεύεται, φοβάται τον ανταγωνισμό γι’αυτό και προσπαθεί να στηριχτεί στη λογική και να επιλέξει τους ανθρώπους γύρω του. Αγαπά τα ρομαντικά μέρη, τη θάλασσα, το χορό, τη μουσική, τη γαλήνη, το καλό και πλούσιο φαγητό, τα παγωτά, την ευχάριστη συζήτηση. Παντρεύεται για να αποκτήσει παιδιά γιατί τα αγαπά πολύ και προσπαθεί πάντα να ξεφύγει από το παρελθόν ειδικά αν αυτό είναι μίζερο. Οι γυναίκες φορούν ρούχα που τονίζουν τη θηλυκότητά τους, τους αρέσουν τα αρώματα, τα λουλούδια, η ποίηση, τα ρομαντικά μυθιστορήματα. Εύκολο να κερδίσεις έναν Ιχθύ, δύσκολο να τον κρατήσεις.

Το είδαμε στο asteriskos@wordpress.com