Καταρχήν πρέπει να σου πω ότι είσαι ο «κύριος τσαντίλας» του ζωδιακού στερεώματος. Γεμάτος φλόγα αλλά και νεύρα, με συχνές κατά μέτωπο επιθέσεις σε όποιον ή όποιους σε θίξουν –κατά την άποψή σου- και όχι σε όποιον ή όποιους σου λένε την αλήθεια.

Κάτι τέτοιο δεν σου περνάει από το νου, γιατί απλά δεν προλαβαίνει να φτάσει. Φτάνει πρώτη η τσαντίλα, «τα παίρνεις στο κρανίο» και από την υπερθέρμανση αρχίζουν οι παρενέργειες του εγκεφάλου σου.

Ο Κριός ζει έντονα τη ζωή του και είναι ζώδιο ανθεκτικό, πλούσιο, περιπετειώδες και πρόθυμο να διακινδυνεύσει. Ο Κριός κυριαρχείται από τον Άρη, τον πολεμιστή Θεό, ο οποίος απολαμβάνει πάθος, αγώνα και υγιή ανταγωνισμό, αλλά μπορεί να γίνει περιστασιακά πιεστικός, με αρχηγικές τάσεις και να φαίνεται πολεμοχαρής.

Το χειρότερο για έναν Κριό που ποτέ δεν αντιλαμβάνεται είναι η επικριτική στάση απέναντι στους άλλους. Κάποιες φορές και μάλιστα μπορεί να είναι και πολλές, δεν νιώθει ότι γύρω του υπάρχει κόσμος που του δίνει σημασία. Κάνει το δικό του show!

Τις περισσότερες φορές μιλάει και δεν καταλαβαίνει ότι κάνει λάθος και πληγώνει τον κόσμο γύρω του και η ενοχή μπορεί να το κάνει να νιώσει άσχημα, γιατί δεν έχει κάνει κάτι από συμφέρον ή επίτηδες. Τέτοια παραδείγματα κάνουν το Κριό να νιώθει μειονεκτικά και να περιορίζετε στο δικό του χώρο.

Κι επειδή είσαι σκέτη παρόρμηση με έντονο το εγώ σου, δε θέλω να οργιστείς –είσαι και κάργα οργίλος- αγαπημένο, αναγνωστόπουλο Κριαρόπουλο, γιατί όσο κι αν πιστεύεις πως γεννήθηκες για να δαμάσεις τις Μοίρες, τον «ψυχαναλυτή» δε θα τον επηρεάσεις, ούτε θα τον ψήσεις να σου δώσει ηρεμιστικό πριν κάνει τη διάγνωση.

Όπως και να΄χει έχεις και χαρίσματα βρε κουτό, που θα τα πούμε πιο κάτω. Είσαι ένα πλάσμα γεμάτο αποφασιστικότητα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

kriosΕίσαι δυνατή, κινητική, γεμάτη ενέργεια, φιλόδοξη, θέλεις να ξεχωρίζεις, αλλά θέλεις κι όλος ο κόσμος να περιστρέφεται γύρω σου…εγωιστάκι.

Δε γουστάρεις να έρχεσαι ποτέ δεύτερη και αυτό το ξέρεις καλύτερα από όλους. Έχεις μέσα σου κάτι από ηγέτη…είναι το «ύφασμά» σου τέτοιο. Βέβαια, έχεις και τις αδύνατες στιγμές σου, όταν αντιδράς μονοκόμματα και μετά το μετανιώνεις…όχι!

Η σκέψη και η περισυλλογή είναι αντιπαθητικές για σένα. Περισσότερο σε αφορά να συμφωνούν οι άλλοι μαζί σου και λιγότερο αν αυτό είναι ψέμα και στο λένε για να έχεις εσύ δίκιο κι αυτοί….την ησυχία τους!

Είσαι λίγο μυστήριο τρένο Κριαρόπουλό μου και πρέπει να το παραδεχτείς. Είσαι όμως και μαχητής. Εκεί που τα άλλα ζώδια υποχωρούν, εσύ επιτίθεσαι…σου πάει γάντι το γνωμικό που λέει πως «ο τολμών νικά».

Ε, αφού είσαι παιδί του Άρη, πώς αλλιώς θα μπορούσες να φέρεσαι, ε, πώς; Όσο για τα ερωτικά σου…άστα να πάνε….αλίμονο σε όποιoν δε σε θέλει! Γιατί αν σε θέλει δεν το συζητάμε. Πας με το καλό! Γίνεσαι χαλί να σε πατήσει.

Σαν Κριός είσαι αισθησιακός και εκνευριστικός, παθιασμένος, ιδεαλιστικός και αφοσιωμένος, ειδικά όταν είσαι ερωτευμένος. Ωστόσο, είστε ανυπόμονοι και δεν σας αρέσει να αισθάνεστε περιορισμένοι. Οι εραστές που προσπαθούν να ελέγξουν τη συμπεριφορά σας, το αντιλαμβάνονται πολύ γρήγορα. Δεν υπάρχει περίπτωση πότε να γίνει κάτι τέτοιο!

Με Πηγή από asteriskos@wordpress.com