Έχει διαπιστωθεί ότι τα τρόφιμα και ιδίως τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά είναι πολύ σπουδαία για μια έγκυο γυναίκα. Σε έρευνα, που κάναμε διαπιστώσαμε ότι τον τελευταίο χρονικό διάστημα, στρεφόμαστε προς τις οργανικές τροφές για να έχουμε την καλύτερη διατροφή.

Στην περίπτωση, που μια γυναίκα κυοφορεί χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί την τροφή την λαμβάνουν δύο ζωές, η μητέρα και το παιδί, στην κοιλιά της.

Εδώ είναι τα 5 μυστικά για τις οργανικές τροφές (organic food) για μια Έγκυο γυναίκα και μια Νέα μητέρα.

Πρέπει, η αρχή να γίνει πολύ νωρίς. Υπάρχουν πολλές μητέρες, που είναι αντίθετες προς τις οργανικές τροφές. Δεν συνειδητοποιούν ότι τα συγκεκριμένα τρόφιμα δημιουργούν τις βάσεις για μια υγιή ζωή. Αν ψάξετε λίγο στο internet θα δείτε πόσα φυτοφάρμακα υπάρχουν μέσα στα πράσινα λαχανικά και στα φρούτα. Νομίζω ότι θα αλλάξει, την άποψη σας αμέσως.

Πίνετε φιλτραρισμένο νερό. Δυστυχώς με τις έρευνες, που έχουν γίνει, το νερό παγκοσμίως τείνει να γίνει προιόν πολυτελείας. Το καθαρό νερό σπανίζει και όλα τα υπόλοιπα είναι γέματα τοξίνες. Δεν είναι επίφοβο να πίνουμε νερό και τα δηλητήρια να φτάνουν και στο μωρό μας.

Οργανικό γάλα. Είναι το υγρό-νέκταρ, για παιδιά, που μεγαλώνουν. Δώστε προτεραιότητα σε αυτό. Είναι για το παιδί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα και δεν μπορεί το παιδί να φάει πράσινα οργανικά λαχανικά, τότε κάντε το σε μορφή χυμού ή προμηθευτείτε από μεγάλες αγορές ειδικές συσκευασίες, που περιέχουν έτοιμα γεύματα. Αρκεί να ξέρετε ότι η εταίρια, που αγοράζετε είναι πιστοποιημένη και ελεγμένη.

Μάθετε ότι υπάρχει μια κατηγορία φρούτων και λαχανικών, που ονομάζεται ”βρώμικη ντουζίνα”. Αποτελείται από τροφές, που είναι ευρέως γνωστές, αλλά πολλές φορές γεμάτες από φυτοφάρμακα. Λοιπόν οι τροφές αυτές είναι:

  1. Ροδάκινο
2. Μήλο
3. Πιπεριά πράσινη
4. Σέλινο
5. Νεκταρίνι
6. Φράουλες
7. Κεράσια
8. Kale
9. Μαρούλι
10. Σταφύλια
11. Καρότο
12. Αχλάδι