Οι Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Τάσεις Από Από 24/9 έως 30/9 και οι προβλέψεις για την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Προσοχή σε όλες σας. Μάλλον έχει φτάσει η στιγμή της αλήθειας με την Πανσέληνο στον Κριό στις 25 του Μήνα. Η τόλμη σας θα είναι πέραν του μέσου επιπέδου. Θέλεις να αποδείξεις τι έχεις κάνει το τελευταίο εξάμηνο. Πήγαινε στις 15 Απριλίου, την ημερομηνία της αντίστοιχης Νέας Σελήνης στον Κριό. Αυτό το σεληνιακό γιο γιο είναι έτοιμο για μια πλήρη εκτόξευση. Η εντολή αυτής της Πανσελήνου είναι “δείξε ποια/ος είσαι”. Στις αρχές της εβδομάδας, θα είναι πολύ πιο εύκολο να πεις όχι σε αυτό που δεν θέλεις … και στη συνέχεια, ένα ηχηρό ΝΑΙ σε αυτό που κάνεις! Ο ανταγωνισμός θα μπορούσε να πάρει άγριες διαθέσεις. Μην ξεχάσετε να κάνετε χώρο και για τους άλλους στο προσκήνιο δεν παίζεται μόνες σας. Μπορεί να βιώσεις μεγάλες εξάρσεις θυμού από παλιότερες καταστάσεις. Απλά μην κλιμακώσετε τη κατάσταση.

Μέσα στην Εβδομάδα μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε ουδέτεροι, καθώς ο Κρόνος στο Αιγόκερο συγκρούεται με τον Ήλιο από το Ζυγό. Η ηλιακή ενέργεια του Ζυγού φέρνει αντικειμενικότητα, βοηθώντας μας να δούμε με επιείκεια και δικαιοσύνη. Οι άνθρωποι θα θέλουν να μάθουν: Είστε μαζί τους ή όχι. Αυτό μπορεί να αναγκάσει μερικούς να σας αναγκάσουν να πάρετε μια απόφαση. Σε τελική ανάλυση εναπόκειται σε κάθε άτομο να αποφασίσει τι είναι πιο σημαντικό. Δεδομένου ότι ο Ήλιος θα κάνει ένα τρίγωνο με τον Άρη και δεν είναι και η καλύτερη σκηνή που θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα. Ίσως υπάρχει ένας τρόπος να εργαστείτε μέσα από τα συγκρουόμενα συναισθήματα μέσα στην “οικογένεια”, μιλώντας έξω … και μιλώντας λίγο περισσότερο.

Την Κυριακή, ο Πλούτωνας έρχεται σε ορθή πορεία. Μια αγχωτική κατάσταση ξεκινάει και μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε λίγο αδύναμοι. Ο Πλούτωνας είναι τώρα στο δεύτερο μισό της περιοδείας του 2008-2024 στον Αιγόκερω, το σημάδι που κυβερνά τις κυβερνήσεις, τις επιχειρήσεις και την πατριαρχία. Έχουμε δει τα μερίδιά μας από ηφαιστειακές εκρήξεις και σεισμικές βάρδιες τα τελευταία δέκα χρόνια. Με τον Πλούτωνα – ο οποίος επίσης διέπει τα χρήματα, το φύλο και την εξουσία – που ξαναγυρίζουν στη δράση, θα μπορούσε να εκτεθεί η παράνομη δραστηριότητα.

Η αρχική πρόβλεψη είναι απο τον Ιανό

Αναλυτικα οι προβλεψεις

Κριός

Αν νιώθεις σαν ντομάτα στον πάγκο της λαϊκής που έρχονται όλοι και την πιέζουν για να δουν αν είναι καλή, δεν έχεις άδικο, Κριαράκι μου, γιατί με τέτοια πίεση που δέχεσαι αυτήν την εβδομάδα θα μπορούσα ακόμα να πω ότι σου ασκείται ψυχολογικό bullying. Οι υποχρεώσεις σου, το σπίτι, το περιβάλλον, η οικογένεια, ε, δε θες και πολύ να κλατάρεις. Επιβάλλεται να βρεις χρόνο για σένα, για την ξεκούραση και τη χαλάρωσή σου, γιατί ένα ζούμπηγμα παραπάνω θα κάνει το στόμα σου να τρέχει ροδάνι και ποιος σώζει τον περίγυρό σου απ’ την οργή σου. Με την επικοινωνία σου να είναι κομματάκι θυμωμένη, εύκολα θα μπορέσεις να διαπληκτιστείς με τους πάντες.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις σαν να έχει βάλει κάποιος ηλεκτρική σκούπα και σου τραβάει όλη την ενέργεια από μέσα σου, Ταυράκι μου, κι αν θες να καταφέρεις να την βγάλεις καθαρή και με λίγες απώλειες, τότε σε συμβουλεύω να οπλιστείς με νεύρα από ατσάλι, να απομονωθείς, ακόμα να κλειστείς σε κάνα μοναστήρι, μόνο και μόνο για να μην έρθεις σε επαφή με κόσμο. Μόνο έτσι θα κατορθώσεις να γλυτώσεις τη σχέση σου με τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού σου κύκλου, γιατί τη στιγμή που θα ξεσπάσεις, δε θα υπάρξει γυρισμός. Έχεις κάνει πολλή υπομονή σε αυτό το κομμάτι τελευταία και τώρα πλέον είσαι στο τσακ!

Δίδυμος

Όλοι οι προβολείς έχουν πέσει πάνω σου, κι άλλο που δε θες, Διδυμάκι μου. Και καλά κάνεις, άλλωστε, είσαι απ’ τους λίγους που μπορούν να αντέξουν τόση λάμψη κι έκθεση στη λατρεία, την εκτίμηση και την αποδοχή που σου δείχνει το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Τώρα είναι η ευκαιρία να παίξεις καλά τα χαρτιά σου και να λάβεις συγχωροχάρτι για όλα τα λάθη που έχεις κάνει πρόσφατα -τα οποία δεν είναι και λίγα δεδομένου του ότι ήσουν μεγάλος μπελάς τον τελευταίο καιρό. Κοίτα να μην αρχίσεις να ζητάς και τα ρέστα από πάνω! Η στάση που πρέπει να τηρήσεις είναι αυτή της πάπιας. Δέχεσαι τη συγχώρεση και δε βγάζεις ούτε λαλιά.

Καρκίνος

Το να πούμε πόσο κολλημένος είναι στο παρελθόν και να τονίσουμε τις καλές σχέσεις που έχεις μαζί του είναι σαν να λέμε ότι στη θάλασσα έχει αλάτι, Καρκινάκι μου. Τόσο εμφανές είναι. Αυτό που δε σκέφτεσαι όμως πάντα είναι ότι κάποια κομμάτια του παρελθόντος είναι σαν αυτούς τους μονίμως αρνητικούς κι ενοχλητικούς ανθρώπους που σου βάζουν εμπόδια και δε σε αφήνουν να πας παρακάτω. Γιατί στα λέω αυτά; Μα επειδή αυτή την εβδομάδα το παρελθόν θα σου χτυπήσει την πόρτα κι εσύ σαν συναισθηματικό παιδάκι που είσαι θα του ανοίξεις, θα το βάλεις στη ζωή σου μόνο και μόνο επειδή σου είναι οικείο. Χωρίς να ρωτήσεις το πώς και το γιατί. Κακώς. Πολύ κακώς!

Λέων

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη έρχεται και σου ζητάει δύσκολα πράγματα, Λιονταράκι μου. Και ποια είναι αυτά; Να είσαι , λέει, ρεαλιστής και να σταματήσεις να το παίζεις Drama Queen και να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις που ζεις. Μη με κοιτάς, εγώ απλά μηνύματα μεταφέρω. Αλλά αν το σκεφτείς, έχει ένα δίκιο, δεδομένου ότι έτσι θα καταφέρεις να πάρεις προσεκτικές αποφάσεις και να κάνεις τις σωστές επιλογές, ώστε να πετύχεις αυτά που θες. Σκέψου λίγο και τον εαυτό σου που έχει ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά αυτό τον καιρό. Βασικά σκέψου και τους άλλους, γιατί καλά να το ρίξεις στις βαλεριάνες, οι υπόλοιποι γιατί να το κάνουν; Πείστηκες καθόλου, ή μπα;

Μπορείς να εκφράσεις και να νιώσεις διαβάζοντας τα άστρα! – Εβδομαδαίες αστρολογικές προβλέψεις

Παρθένος

Θα σε γυρίσω στη νηπιακή σου ηλικία, Παρθενάκι μου, τότε που σου διάβαζαν το παραμύθι με τη χελώνα και τον λαγό κι εσύ κορόιδευες το λαγό γιατί ήταν τεμπέλης και ποτέ μα ποτέ δεν κατανόησες το πάθος της χελώνας. Τα νέα που σου φέρνω είναι καλά. Όλα όσα έχεις στο μυαλό σου θα πάρουν σάρκα κι οστά, θα υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Και πού κολλάει ο μύθος, θα μου πεις. Κολλάει στο ότι με τέτοιους ρυθμούς θα κινηθούν αυτή την εβδομάδα κι εσύ πρέπει να κάνεις μεγάλη υπομονή μέχρι το δικό σου το χελωνάκι να περάσει το τέρμα. Η απογοήτευση απαγορεύεται. Έχεις τέτοια τύχη που θα ήταν κρίμα να τα παρατήσεις. Μάθε απ’ τη χελώνα!

Ζυγός

Η εβδομάδα που έρχεται μοιάζει σαν να τρέχει σε αγώνα ράλι και σένα σου ζητάει να την ακολουθήσεις, Ζυγάκι μου. Ακόμα κι αν βάλεις τα αθλητικά σου κι αρχίσεις να τρέχεις πίσω της, πάλι θα υπάρξουν πιθανότητες να μην καταφέρεις να εναρμονιστείς μαζί της. Αυτό που θα σε δυσκολέψει παραπάνω είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για τα ζητήματα που σε απασχολούν, χωρίς να ψειρίζεις τα γεγονότα όπως κάνεις συνήθως. Ψυχρές, καλά υπολογισμένες και γρήγορες κινήσεις. Αυτό χρειάζεσαι. Πριν πεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις, θυμήσου ότι έχεις ένα δυνατό ένστικτο και μια καθαρή λογική. Χρησιμοποίησέ τα.

Σκορπιός

Όλη αυτή η αναμπουμπούλα που επικρατεί στη ζωή και την καθημερινότητά σου, Σκορπιδάκι μου, δεν είναι τίποτα άλλο απ’ το γεγονός ότι ακόμη δεν έχεις κατορθώσει να βάλεις σε μία σειρά τα σχέδιά σου για το μέλλον. Κάτι που φυσικά σε αναστατώνει και συναισθηματικά, γιατί –ως γνωστόν– αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου πρέπει να το φέρεις εις πέρας, διαφορετικά διαολίζεσαι και χάνεις την αυτοσυγκράτησή σου. Για να μην πάρουν τα σκάγια, λοιπόν, μπόλικο άμαχο πληθυσμό, ηρέμησε, καλό μου, για να μπορέσεις να διώξεις το σύννεφο που σου θολώνει το μυαλό πάνω απ’ το όμορφο κεφαλάκι σου, και να μπορέσεις να βγάλεις μία άκρη με τα πλάνα σου.

Τοξότης

Αλλαγές ήθελες, αλλαγές σου έρχονται, Τοξοτάκι μου, και μην αρχίσεις τα «δεν ήμουν έτοιμος, ας το πάμε άλλη μια φορά για να ξέρω τι μου γίνεται». Ξέρεις-δεν ξέρεις, έχεις μπει στο χορό και θα χορέψεις. Άκου πώς έχει το πράγμα για να μη λες ότι δε σε προειδοποίησα. Οι προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, υπάρχουν. Τη στήριξη που ζητάς (άσχετα αν το παίζεις μάγκας και λες ότι θα τα κάνεις όλα μόνος σου) απ’ τα άτομα του περιβάλλοντός σου, την έχεις. Την ψυχική δύναμη που χρειάζεσαι στο νέο σου εγχείρημα κι αυτήν την έχεις. Επίσης θα έχεις και την πίεση της καθημερινότητας, αλλά αυτή είναι στο χέρι σου να την ξεφορτωθείς. Εντάξει, λοιπόν, έτοιμος;

Αιγόκερως

Να η ευκαιρία να αποδείξεις ξανά στον κόσμο, και κυρίως στον εαυτό σου, πόση δύναμη κρύβεις μέσα σου, Αιγοκεράκι μου. Νόμισες τι βρήκες επιτέλους τη νιρβάνα σου, αλλά η νέα τροπή των γεγονότων σου φέρνει τα πάνω κάτω, κι εκεί που στεκόσουν αγέρωχος σαν σταυραϊτός, πάρ’ τον κάτω τον Αιγόκερω. Και καλά να χάσεις λίγο την ψυχραιμία ή την ηρεμία σου, δεν έγινε και κάτι. Αλλά μην το σκεφτείς καν να χάσεις την εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου και στις μοναδικές σου ικανότητες, γιατί τότε έχεις νικηθεί κατά κράτος, καλό μου. Ένα άτομο του κύκλου σου που σου έχει γίνει στενός κορσές, αυτός είναι ο σύμμαχός σου. Μην τον ζορίζεις και πολύ.

Υδροχόος

Κοίτα, από κάτι μάχες σαν το Βατερλό μόνο ο Ναπολέοντας έχασε, υπάρχουν κι άλλοι που είχαν τα δικά τους Βατερλό κι όχι μόνο επιβίωσαν, αλλά έλαμψαν στην πορεία, Υδροχοάκι μου. Ωραία, απέτυχαν όλα σου τα σχέδια, τα όνειρά σου τα πήρε το ποτάμι κι άλλες τέτοιες ωραίες και πεσιμιστικές ιστοριούλες, αλλά γιατί να προτιμήσεις να γίνεις ο Ναπολέοντας του εαυτού σου κι όχι αυτός που έπεσε αλλά σηκώθηκε και στο τέλος θριάμβευσε; Αγάπησε τα λάθη σου, μάθε από αυτά και κάνε τα δεκανίκι στην επόμενη προσπάθειά σου να πετύχεις αυτό που θες. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, γέμισε τις μπαταρίες σου και τρίξε τα δόντια στις δυσκολίες και τις αναποδιές.

Ιχθύς

Αμφισβήτηση τέλος για σένα, Ψαράκι μου, κι όποιος τόλμησε να σε θεωρήσει αδύναμο, ώρα να κρυφτεί στο λαγούμι του. Αυτή την εβδομάδα σε θέλω έτοιμο κι ηλεκτρισμένο, να βάλεις τα δυνατά σου και να φέρεις τις υποθέσεις σου εκεί που θες εσύ κι όχι εκεί που σου επιβάλλουν οι άλλοι. Γιατί κι ικανότητες έχεις, και δυνατότητες, και τσαμπουκά! Και να ξέρεις πως όταν γίνεις κυρίαρχος του εαυτού σου, θα μπορέσεις να πάρεις και τα ηνία του παιχνιδιού, κάτι που θα σου φέρει απρόσμενες προτάσεις για συνεργασίες. Όταν ξεπεράσεις αυτό το ευχάριστο ξάφνιασμα, σκέψου τις μεθοδικά. Κάποιες μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή. Γιατί όχι;

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Οι Αστρολογικές προβλέψεις είναι απο το pillowfights.gr – Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24/09 έως 30/9