Οι Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Τάσεις Από 20/08 έως 26/8 και οι προβλέψεις για την εβδομάδα θα νιώσεις την θετική αλλαγή και τον ενθουσιασμό για πράγματα που ούτε φανταζόσουν.

Αυτή την εβδομάδα αλλάζει το κανάλι σε θετικότερα βήματα και εμείς νιώθουμε τα vibes να παίρνουν φωτιά. Μπορεί τις προηγούμενες εβδομάδες να είχαμε πιεστεί αρκετά, αλλά να θυμάστε ότι είχαμε και ένα ανάδρομο Ερμή που μας πρέσαρε αρκετά.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τη μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και για ένα μήνα θα βρίσκεται εκεί για να μας χαρίσει το γήινο αισθησιασμό του επιβλητικού ζωδίου. Μπείτε στη διαδικασία να δείτε ότι η ζωή βρίσκεται στα πολύ απλά πράγματα. Προσέξτε τη διατροφή σας τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι και βγείτε στη φύση για να απολαύσετε έναν περίπατο και μια έντονη δραστηριότητα.

Οι επόμενες 7 μέρες μας κρύβουν πολλές εκπλήξεις. Μια πρώτη έκπληξη είναι η δημιουργία ενός μεγάλου ισόπλευρου τριγώνου καθώς ο Ήλιος από τη Παρθένο δημιουργεί το τρίγωνο με τη σταθεροποίηση του Κρόνου στον Αιγόκερω και τον οικολογικό καινοτόμο Ουρανό στον Ταύρο. Τα μεγάλα Τρίγωνα μπορούν να δώσουν ισχυρή ώθηση προς τη θετική κατεύθυνση ή να ανοίξουν ένα παράθυρο θαυματουργής εκδήλωσης για αρκετούς τομείς της ζωή μας. Δεδομένου ότι τα γήινα ζώδια αφορούν τα υλικά αγαθά, αυτό το μεγάλο τρίγωνο μπορεί να φέρει χαρούμενα νέα για τα οικονομικά ή να προσφέρει μια χρυσή επιχειρηματική ευκαιρία που θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τέλος, την Κυριακή, η ετήσια Πανσέληνος στους Ιχθείς μας καλεί να παραδοθούμε σε ένα πνευματικό χορό και να συζητήσουμε για αυτά τα θαμμένα όνειρα και βαθιά επιθυμίες. Χαλαρώστε και δοκιμάστε νέες εμπειρίες – θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικές αλλαγές η ζωή σας πριν περάσει η εβδομάδα. Το μειονέκτημα αυτών των φεγγαριών είναι ότι μπορούν να μας κάνουν λίγο παραπάνω ιδεαλιστές

Προσθέτοντας σε αυτό την Κυριακή, η Αφροδίτη θα παρασυρθεί σε ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που θα εκθέσει ότι δηλητηριώδες είχατε δίπλα σας. Προσοχή γιατί αυτές οι όψεις κρύβουν εκπλήξεις!

Η αρχική πρόβλεψη είναι απο τον Ιανό

Αναλυτικα οι προβλεψεις

Κριός

Τώρα βρήκες την ώρα να απελπίζεσαι, βρε Κριαράκι μου και συ; Τώρα που πρέπει να σταθείς στα πόδια σου και να μην πανικοβάλλεσαι όταν όλα πάνε στραβά. Γιατί σου έχω νέα! Κάποια στιγμή κι αυτά ισιώνουν. Δεν ήσουν ποτέ φυγόπονος, οπότε γιατί να γίνεις τώρα; Μπορεί να κουραστείς και να ταλαιπωρηθείς λιγάκι αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα σου ρίχνει η καθημερινότητα στο διάβα σου. Έτσι κι αλλιώς, εσύ μαθαίνεις μέσα από τις δυσκολίες μόνο κι όταν τις ξεπερνάς βγαίνεις πιο σοφός και ώριμος και, μεταξύ μας τώρα, πιο ευχαριστημένος για τον εαυτό σου από ποτέ.

Ταύρος

Αυτά παθαίνει κανείς όταν καταπιέζει τα συναισθήματά του, Ταυράκι μου, και εσύ έχεις κάνει επιστήμη το να καταπίνεις αμάσητο ό,τι σου συμβαίνει. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι να έχεις παραφουσκώσει με έγνοιες και στρες, αλλά και καταπιεσμένο θυμό, που σημαίνει πως αν δεν προσέξεις θα ξεσπάσεις σαν βόμβα μεγατόνων, και άντε, να την πληρώσει αυτός που σε έχει καταντήσει σα ναπάλμ, αλλά ο αθώος πληθυσμός, τι σου φταίει; Προσπάθησε, τουλάχιστον, να είσαι πιο διαλλακτικός με τον περίγυρό σου γιατί θα χρειαστείς όση βοήθεια είναι διατεθειμένα να σου προσφέρουν κάποια άτομα.

Δίδυμος

Άσε τους δισταγμούς κι τις αναβλητικότητες στην άκρη και να μην καθυστερήσεις άλλο να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου, Διδυμάκι μου, γιατί αυτή την εβδομάδα θα έρθεις στα πάνω σου. Ακόμα και αν αυτό χρειαστεί, βγάλε μαστίγιο και πίεσε τον εαυτό σου ώστε να συνεχίσεις να κυνηγάς τα όνειρά σου. Γιατί, καλό μου, αυτό δεν θα γίνει ποτέ με ευχές και παρακάλια, ή να σκέφτεσαι τι θα γίνει μετά. Αυτό που μετράει, είναι το τώρα. Θα χρειαστεί να επιδείξεις μία γενναιότητα και τρέλα αν θες να δεις τα πράγματα γύρω σου να κινούνται και πάλι, γι’ αυτό καλό θα ήταν ν’ ακολουθείς τις εξελίξεις αντί να τις κοιτάς από απόσταση περιμένοντας το θαύμα.

Καρκίνος

Τι είχες, Γιάννη; Τι είχα πάντα! Τι έχεις, Καρκινάκι μου; Τι να έχεις και συ, με τόσους τρελούς γύρω σου. Από πού να αρχίσω, από την οικογένεια, τους φίλους ή τις προσωπικές σου σχέσεις; Το ραντάρ σου πιάνει περίεργα μηνύματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ειρωνική και αλαζονική συμπεριφορά κάποιων απέναντί σου, και επειδή πολλά μπορείς να ανεχτείς, αλλά όχι την αδικία, το παίζεις επαναστάτης ποπολάρος και αρχίζεις να χτυπάς εκεί που τους πονάει. Ε, τώρα, άδικο έχεις; Μη σπαταλάς χρόνο να κάνεις κάποιους να σε συμπαθήσουν, η αδιαφορία είναι η καλύτερη εκδίκηση. Και στο κάτω-κάτω, γιατί να χαλάς την ζαχαρένια σου με άτομα που δεν το αξίζουν;

Λέων

Θέμα συμπεριφοράς είναι το πρόβλημά σου αυτή την εβδομάδα, Λιονταράκι μου, και το πρόβλημα είναι πως δεν το έχεις καταλάβει ούτε κι εσύ ο ίδιος. Κάτι σε κατατρώει αυτόν τον καιρό και δεν μπορείς να βρεις τι είναι, με αποτέλεσμα να είσαι κάτι μεταξύ Ντόκτορ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ, και μάλιστα απέναντι σε άτομα που σε αγαπάνε. Από διακριτικότητα και μόνο δεν έχεις φάει ξύλο, στο λέω ξεκάθαρα, γι’ αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις λιγάκι και να βρεις τι ακριβώς σου φταίει, ποιος σου προκαλεί αυτόν τον εκνευρισμό και να διορθώσεις την κατάσταση προτού μπλέξεις και δεν μπορείς να ξεμπλέξεις.

Μπορείς να εκφράσεις και να νιώσεις διαβάζοντας τα άστρα! – Εβδομαδαίες αστρολογικές προβλέψεις

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα έχεις τόσες υποχρεώσεις που δεν θα ξέρεις με τι να αρχίσεις και με τι να τελειώσεις, Παρθενάκι μου, και η μόνη λύση για να επιβιώσεις, μάλλον είναι η κλωνοποίησή σου. Τραβολογιέσαι ανάμεσα σε εργασία, οικογένεια και σχέσεις και έχεις αρχίσει να τα χάνεις λιγάκι – αφού πρέπει να αντιμετωπίσεις τους πάντες με τη μία, ενώ επιπλέον έχεις κι ένα σωρό αναποδιές να σου χαλάνε τη διάθεση και τη μέρα. Δύσκολα τα πράγματα, το ξέρω, αλλά με λίγη υπομονή και αν βάλεις μπροστά τον προγραμματισμό για τον οποίο είσαι γνωστός στον κόσμο, όλα θα πάνε μια χαρά. Τουλάχιστον οι κόποι σου αναγνωρίζονται. Ξέρεις τι αξία έχει αυτό;

Ζυγός

Ζόρικη θα είναι η βδομάδα σου, κυρίως ψυχολογικά, Ζυγάκι μου, αφού θα συνειδητοποιήσεις πως οι στόχοι που είχες βάλει δεν έχουν επιτευχθεί. Έχεις προσπαθήσει πολύ τον τελευταίο καιρό, για να πετύχεις κάτι ουσιαστικό που θα σε κάνει χαρούμενο, αλλά δυστυχώς μάλλον τα σχέδια και τα όνειρά σου ήταν λιγάκι ουτοπικά και περίμενες διαφορετικά αποτελέσματα. Μην απελπίζεσαι. Δες με περισσότερο ρεαλισμό τις καταστάσεις, βάλε κάτω τους στόχους και μελέτησέ τους και θα δεις πως τελικά τίποτα δεν είναι τόσο τραγικό. Ίσως απλά να είσαι ακόμα στα μισά της διαδρομής. Σκέψου πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει, και προσπάθησε να κάνεις μικρότερα και πιο σταθερά βήματα.

Σκορπιός

Νέα δουλειά και δεδομένα για σένα, και αυτά είναι να το παίξεις νταντά του εαυτού σου ώστε να μπορέσεις να προστατευτείς από τις αναποδιές της βδομάδας, Σκορπιδάκι μου. Αν δεν εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, ώρα να το κάνεις γιατί αυτό θα σου δώσει τις λύσεις σε προβλήματα ενώ θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά σου. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, αυτές οι μέρες είναι ζόρικες και συ πρέπει να πέσεις στην μαρμίτα με τον μαγικό ζωμό για να πάρεις δύναμη να παλέψεις ενάντια σε όλα αυτά. Κράτα το κεφάλι ψηλά, εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και δες το μέλλον με αισιοδοξία.

Τοξότης

Δεν ξέρω τι και ποιος σε ταρακούνησε, Τοξοτάκι μου, αλλά ευχές σε ότι προκάλεσε αυτό το ξύπνημα του εαυτού σου μπας και καταφέρεις να καταλάβεις τον εαυτό σου λιγάκι αυτή την εβδομάδα. Ώρα να κάνεις μία ανασκόπηση στα γεγονότα που σε αφορούν, να σκάψεις βαθιά μέσα σου ώστε να ανακαλύψεις ποιος είσαι πλέον. Άσε στην άκρη τα μελοδράματα και δες επιτέλους σφαιρικά την εικόνα της ζωής σου. Μόνο έτσι να καταφέρεις να πάρεις καθαρές αποφάσεις για τα θέματα που σε αφορούν χωρίς να κανακεύεις τον εαυτό σου. Η επιρροή των άλλων είναι έντονη επάνω σου. Σκέψου, θες στ’ αλήθεια να πάρουν οι άλλοι αποφάσεις για σένα;

Αιγόκερως

Τεστ αντοχών σου ετοιμάζει αυτή η νέα εβδομάδα, Αιγοκεράκι μου, και εδώ να δω τι ψάρια πιάνεις με τόσες δυσκολίες και υποχρεώσεις να σε έχουν κολλήσει στον τοίχο και συ να προσπαθείς να αποφύγεις το bullying. Από προγραμματισμό μια χαρά τα πας, οπότε δεν έχεις και να φοβάσαι αλλά, αλλά έρχονται κάτι απρόοπτα και σου χαλάνε το ζεν. Ε, ναι, πώς να μην έχεις νεύρα μετά; Άνθρωπος είσαι και συ! Η απάντηση είναι ο ελιγμός. Μην μιζεριάζεις αν κάτι δεν πάει όπως το θες, σταμάτα να κάνεις σαν κακομαθημένο παιδί και σκέψου σαν Αιγόκερως. Αν χάσω το δρόμο μου, απλά θα δημιουργήσω ένα άλλο μονοπάτι. Δεν είναι δύσκολο, ε;

Υδροχόος

Γιατί όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια, βρε, Υδροχοάκι μου; Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, ο ψωριάρης είσαι εσύ, γιατί όλα τα παιδάκια του ζωδιακού κουτσά στραβά υπάρχουν και συνυπάρχουν, και συ στη γωνίτσα σου κοιτάς τους πάντες με σκυλίσιο βλέμμα, σαν κουταβάκι που δεν το παίζει κανείς. Δικό σου το πρόβλημα γιατί είναι και δική σου η επιλογή, οπότε μην ψάχνεις φταίχτες και καταστάσεις να κατηγορήσεις. Κούνα τον πισινό σου και σταμάτα να το παίζεις κουλτουριάρης ερημίτης. Πλησίασε τα δικά σου άτομα, άρχισε να ανταλλάσεις καμιά κουβέντα, γίνε τολμηρός. Πιες και κάνα κρασάκι στην υγειά σας!

Ιχθύς

Βαρύ και ασήκωτο από την πολλή σκέψη σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα, Ψαράκι μου, και αν κάποιος σε ρωτήσεις γιατί είσαι σαν μαραμένο γιασεμί, δεν θα ξέρεις τι να απαντήσεις, γιατί πολύ απλά ούτε και συ έχεις καταλάβει τι έχεις μες το μυαλό σου. Ανασφάλειες, έχεις. Προβληματισμούς έχεις. Αλλά εκτός και αν είσαι Γάλλος στοχαστής τους 19ου αιώνα, λόγους να είσαι έτσι δεν έχεις. Μήπως να αποβάλλεις το μυστήριο από πάνω σου και να μιλήσεις σε κάποιος για αυτά που σε απασχολούν; Δεν είναι μόνο ότι τρελαίνεις τον εαυτό σου, αλλά μαζί σου, θα αρχίσει και ο περίγυρός σου να τα χάνει, και ουαί και αλίμονό σου έτσι και σε πιάσουν στα χέρια τους. Ψυχραιμία, Ιχθύ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Οι Αστρολογικές προβλέψεις είναι απο το pillowfights.gr – Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/08 έως 26/8