Οι Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Τάσεις από 23/4 έως 29/4 και οι προβλέψεις για την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα συνταρακτικές.

Η Πρέπει να αφήσετε όλες τις υποθέσεις να πάνε όπως νομίζετε ή να τα έχετε υπό τη σκέπη σας; Είναι σημαντικό ζήτημα αυτό καθώς ο Ήλιος αυτή την εβδομάδα μπαίνει σε ένα τρελό γαιτανάκι με τους δυο ισχυρούς πλανήτες. Την Τρίτη μια αντίθεση  Ήλιου  –  Δία. Αυτή η συγκλονιστική επιρροή μπορεί να κάνει δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ ποιον ειδήσεων πρέπει να μοιραζόμαστε και ποιων όχι. Ο Δίας περνάει μέσα από τον μυστικό Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου 2017 έως τις 8 Νοεμβρίου 2018 και σήμερα ξεκινάει ανάδρομη πορεία μέχρι τις 10 Ιουλίου. Από τον περασμένο Οκτώβριο εμφανίστηκαν σοκαριστικές αποκαλύψεις και παραβιάσεις της ιδιωτικής. Παρόλο την ακραία φύση αυτού του ζώδιου, αυτές οι σκανδαλώδεις αποκαλύψεις έχουν οδηγήσει σε εξίσου ενδυναμωτικές κινήσεις για τη ζωή μας. Μπορεί αυτή η γωνία να δώσει μια για μια άλλη επανάσταση. Και με τον Δία στον συνδυασμό, θα μπορούσαν να προκύψουν αποκαλύψεις για τις ηγεσίες. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξίδι αυτή τη περίοδο για σημαντικό λόγο. Και με το φεγγάρι της Δευτέρας, ρίχνει τις ακτίνες του στον Υδροχόο και μας κάνεις να δούμε και τον τομέα των φίλων με περισσότερη συμπόνια.

Την Παρασκευή, ο Ήλιος ταρακουνιέται σε ένα ισχυρό τρίγωνο με τον αλχημικό, μυστικιστικό Πλούτωνα. Όπως ένας τεράστιος φακός που λάμπει στις ψυχές μας, αυτή η διέλευση μπορεί να φωτίσει τις θαμμένες επιθυμίες μας, τις ασυνείδητες ανάγκες μας. Πόσο σκληρή μπορεί να γίνεται με τον εαυτό σας.  Δεν είναι ποτέ εύκολο να παρατηρήσετε μέσα από αυτό το διεισδυτικό φακό, ειδικά εάν οι ενέργειές μας έχουν προκαλέσει κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Η ευαισθητοποίηση είναι το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση μιας αλλαγής. Η εξυγίανση των εαυτών μας είναι μια ενδυναμωτική εμπειρία ανάπτυξης!

Ο Ερμής μπήκε στο Κριό στις 6 Μαρτίου. Και αυτό που νιώσαμε κατά την τελευταία ανάδρομη πορεία του να μην ξαναέρθει.  Αλλά την Κυριακή , Στις 13 Μαΐου ο προσεκτικός πλανήτης αγγελιοφόρος εγκαθίσταται στον αισθησιακό Ταύρο μέχρι τις 29 Μαΐου. Κάντε λίγο υπομονή και αφήστε όλα τα ενδεχόμενα να γίνουν πράξη. Όλες οι επιλογές που περιέχουν λογική δώστε τους την δυνατότητα να καρποφορήσουν. Η Φύση μας φέρει τη δική της σοφία και ο Ερμής στον γήινο Ταύρο μπορεί να μας βοηθήσει να συντονιστούμε. Οι πολύτιμες ώρες μας, όπως τα μετρητά μας, πρέπει να επενδύονται με σύνεση και μεγάλη προσοχή. Ακολουθήστε το μονοπάτι για να βρείτε αντικείμενα που έχουν μια αξία και όχι εφήμερη ποιότητα-όπως αντίκες.

.

Η εισαγωγή είναι αποτον Ιανό

Αναλυτικα οι προβλεψεις

Κριός

Είσαι άλλος άνθρωπος αυτή την εβδομάδα, Κριαράκι μου και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας -ούτε κι εσύ, μεταξύ μας, αλλά τα πας μια χαρά με τη σταθερότητα και την ηρεμία σου. Τη νιρβάνα δεν ξέρω αν θα την πετύχεις, αλλά τουλάχιστον ο κόσμος μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου, μιας κι από πλευράς σου υπάρχουν σαφώς λιγότερες εντάσεις και περισσότερη κατανόηση. Μάλλον πρέπει να ομολογήσεις ότι κι εσύ βαρέθηκες να είσαι συνέχεια στην πρίζα. Και δεν τελειώνει εδώ. Η γοητεία σου, εκτός του ότι σε κάνει πιο γλυκό στα αισθηματικά σου, μπορεί να ρίξει κι άτομα με τα οποία πιθανόν να συνεργαστείς. Κάνε ό,τι μπορείς για να μαζέψεις συμμάχους. Μπορείς!

Ταύρος

Κανείς δεν αμφισβητεί το πείσμα και την αποφασιστικότητά σου, Ταυράκι μου, κι αν κάποιοι λένε ότι είσαι αγύριστο κεφάλι, άσ’ τους να λένε, γιατί αυτό το πείσμα είναι το στοιχείο που σε κάνει να προσπαθείς και στο τέλος να πετυχαίνεις. Εδώ να προσθέσουμε και την αισιοδοξία που άφησες να μπει στη ζωή σου (καλά έκανες γιατί η μουρμούρα σου δεν παλευόταν τον τελευταίο καιρό) και πάνω απ’ όλα το ότι άρχισες να μιλάς σταράτα και ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά αυτά που θες απ’ τους γύρω σου. Τέρμα τα «μα» και τα «μου», πλέον βάζεις έναν στόχο, (προ)ειδοποιείς τους άλλους για τα πλάνα σου και τα καρφώνεις με τα κερατάκια σου. Κι ας τολμήσει να μπει κανείς εμπόδιο.

Δίδυμος

Σαν να έχεις τσιτωθεί λιγάκι απ’ τις επικείμενες (ή υπάρχουσες) συνεργασίες σου, έτσι δεν είναι, Διδυμάκι μου; Απ’ τη μία γιατί θες να τα πας καλά κι απ’ την άλλη, γιατί καθόλου εύκολος άνθρωπος δεν είσαι, τη μια σου ξινίζει το ένα, την άλλη σου βρομάει ο άλλος, άντε να σε πείσουμε ότι δε φταίει μόνο ο Χατζηπετρής, αλλά φταις κι εσύ. Μαζέψου λίγο, λοιπόν, κι άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά κι όχι μόνο όπως σε συμφέρουν εσένα. Αυτό ισχύει και για τις οικογενειακές/αισθηματικές σου σχέσεις. Δεν μπορούν να κάνουν όλοι οι άλλοι τη δουλειά για να απολαμβάνεις εσύ! Δε σου τα έχουν πει καλά, νομίζω. Ώρα να μεγαλώσεις και να ωριμάσεις.

Καρκίνος

Διακρίνω μία χαλαρότητα και μία αισιοδοξία που έχει να κάνει με το πώς χειρίζεσαι τις συνεργασίες σου ή κάνω λάθος, Καρκινάκι μου; Άντε μπράβο, καιρός ήταν, γιατί με τόση κατήφεια, ακόμα κι αν σου έδιναν τον πρώτο λαχνό του λαχείου, εσύ θα τον έχανες με τη μίρλα σου. Έχεις ιδέες στο μυαλό σου, οπότε ψάξε και βρες τα άτομα που θα μπορέσουν να οραματιστούν μαζί σου -αλλά θα σε βοηθήσουν παράλληλα να βάλεις και κάνα φράγκο στην τσέπη. Όσο αισθηματίας κι αν είσαι, μη μου πεις ότι δε σε νοιάζει! Δε θα σε πιστέψω. Μιας και λέμε για αισθήματα, μια χαρά χαλαρός κι άνετος είσαι με τον σύντροφό σου. Άμα σου λέω ότι η άνοιξη μόνο καλό σου έκανε, δε με πιστεύεις.

Λέων

Φέρνω καλά νέα, Λιονταράκι μου, παρέα με ένα «αλλά». Τα νέα είναι ότι έρχεται μία εβδομάδα μέλι, κατά την οποία θα μπορέσεις να βγάλεις μία πολύ όμορφη εικόνα προς τα έξω -και δεν εννοώ την εμφάνισή σου. Η γλυκύτητά σου σε κάνει αγαπητό στους συνεργάτες σου και το πιο σπουδαίο, κάνει τον σύντροφό σου να σε ξαναερωτευτεί. Άντε, τυχερούλη, ποιος στη χάρη σου, ούτε στον ύπνο μας, μερικοί, τέτοια νέα. Αλλά κι οι συνεργάτες σου δεν αργούν να πέσουν θύμα της γοητείας σου -ναι, ακόμα κι ο ξινός συνάδελφος που θέλει να σου βάλει τρικλοποδιά. Το «αλλά» της υπόθεσης τώρα. Η ανασφάλειά σου. Αν δεν τη μαζέψεις θα τα τινάξει όλα στον αέρα. Κάνε κάτι γι’ αυτό.

Παρθένος

Έχεις πάρει διδακτορικό στο να προσπαθείς να ξεπερνάς εμπόδια και καθυστερήσεις τον τελευταίο καιρό, Παρθενάκι μου, και να που έρχεται άλλη μία εβδομάδα που θα χρειαστεί να βάλεις τις γνώσεις σου σε λειτουργία για να προωθήσεις τα σχέδιά σου που όλο πάνε και πέφτουν πάνω σε τοίχους. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, θα μου πεις. Οπότε κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα. Κινήσου με σταθερότητα και μεθοδικότητα, λειτούργησε ήρεμα και με τη λογική, άναψε και κάνα κεράκι (πού ξέρεις) και θα είσαι άρχοντας. Οι σχέσεις σου, που τόσο σε πονάνε, πάνε προς το καλύτερο κι αυτές. Αλλά μερικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα θα βοηθούσαν την κατάσταση λίγο παραπάνω∙ τι λες;

Ζυγός

Τι χρειάζεται ένα άτομο σαν και σένα, Ζυγάκι μου; Μα μια καθαρή κι ουσιαστική επικοινωνία με το περιβάλλον σου και πολλές συζητήσεις πάνω σε θέματα που σε αφορούν και σε απασχολούν. Κι αυτά θα τα έχεις αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής σου κάνει πολλά χατίρια που σου προσφέρουν μεγάλη βοήθεια στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σου. Αν και δε σταματάς ποτέ να χαμογελάς, τώρα θα έχεις περισσότερους λόγους να σκορπίζεις το γέλιο σου. Εκμεταλλεύσου το σκηνικό για να έρθεις πιο κοντά στο άλλο σου μισό και δε θα χάσεις. Καλές οι εμπορικές κι οι επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά οι ερωτικές έχουν άλλη χάρη και το γνωρίζεις πολύ καλά.

Σκορπιός

Ή του ύψους ή του βάθους θα είναι αυτή η εβδομάδα, Σκορπιδάκι μου, οπότε ετοιμάσου για άλλη μια φορά να σηκώσεις τα μανίκια και να ριχτείς στη μάχη μόνο όπως εσύ ξέρεις. Οι μάχες σου δε θα έχουν να κάνουν με τα σχέδιά σου -αυτά μια χαρά τα καταφέρνεις να τα προωθήσεις. Αλλά αυτές οι αναποδιές κι οι καθυστερήσεις σου κάνουν το νευρικό σύστημα κομμάτια για άλλη μία φορά κι είναι θαύμα που δεν έχεις πάρει τα βουνά ως τώρα. Ευτυχώς, όμως, αντιμετωπίζεις όλα αυτά με τη γνωστή ψυχραιμία του Σκορπιού που μας εκπλήσσει όλους. Μην ξεχνάς ότι μία καλή συνεργασία μπορεί να σε πάει ακόμα παραπέρα απ’ ό,τι να τα κάνεις όλα μόνος σου. Σκέψου το λίγο.

Τοξότης

Μάντεψε ποιος βρήκε τη χαμένη του αισιοδοξία, Τοξοτάκι μου. Μπράβο και πάλι μπράβο σου, γιατί ήσουν έτοιμος να κλέψεις την πρωτιά του Αιγόκερου στην απαισιοδοξία και τον είδες πώς σε κοίταζε που θα έχανε το βραβείο του Μέγα Μουρζτούφλη του ζωδιακού. Ώρα να ανακάμψεις, να πάρεις τα κατάλληλα ρίσκα και να φτάσεις στις αλλαγές που θέλεις τόσο καιρό, αλλά η μαυρίλα μέσα σου δε σε άφηνε. Ξεκολλάς απ’ το πλάι των ανθρώπων που τους είχες γίνει βδέλλα γιατί δεν άντεχες να ήσουν μόνος, γίνεσαι πιο ανεξάρτητος, αλλά κι ο γλωσσάς που όλοι ξέραμε. Με μέτρο η αυθάδεια! Δε θα σε βοηθήσει να καταστήσεις τις σχέσεις σου που είχαν κλονιστεί μέχρι τώρα. Ευγένεια είπαμε.

Αιγόκερως

Αν σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου, δε σημαίνει ότι χάλασες κιόλας, Αιγοκεράκι μου. Απλά σου θυμίζουν πότε-πότε ότι είσαι άνθρωπος κι εσύ, ότι αίμα τρέχεις στις φλέβες σου κι ότι αυτό το πράγμα που κάνει τικ-τακ μέσα στο στήθος σου δεν είναι βόμβα, αλλά η καρδούλα σου. Η αγάπη θα παίξει μεγάλο ρόλο στο πώς χειρίζεσαι τα επαγγελματικά σου (παράξενο, ε;) και θα σε κάνει πιο διαλλακτικό στις συνεργασίες σου, με αποτέλεσμα να βλέπεις πολλά πράγματα πιο καθαρά και να δίνεις το 100% του εαυτού σου για να πετύχεις. Όσο για τα ερωτικά σου; Με τόση γλύκα που σε περιβάλλει, πώς να μην έχεις μία άκρως αγαπησιάρικη εβδομάδα με το σύντροφό σου;

Υδροχόος

Βάλε τα αθλητικά σου κι ετοιμάζου για ένα κυνήγι ευκαιριών αυτές τις ημέρες, Υδροχοάκι μου. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρέπει να ιδρώσεις για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σου, έτσι ώστε να έχεις τα αποτελέσματα και τις αλλαγές που θες στη ζωή σου. Το πνεύμα σου είναι για άλλη μια φορά ελεύθερο κι ανυπότακτο, κάτι που βάζει το μυαλό σου σε φουλ λειτουργία και κατεβάζει ιδέες που μπορούν να σε βγάλουν από πολλές δύσκολες συνθήκες. Είπαμε, καλή η εβδομάδα, αλλά όλο και κάτι θα βρεθεί να σου θυμίσει ότι είσαι θνητός. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις για το καλύτερο. Εξάλλου, το αξίζεις.

Ιχθύς

Η πολλή σκέψη τρώει τον αφέντη, Ψαράκι μου, οπότε μη χαλάς και πολλή φαιά ουσία για το τίποτα αυτή την εβδομάδα. Αν κάτι θέλει σκέψη, σημαίνει ότι δεν είσαι έτοιμος για αυτή την απόφαση, διαφορετικά δε θα κουραζόσουν τόσο να βρεις την κατάλληλη λύση. Είναι που είσαι και καλό παιδί και δε θες να στεναχωρήσεις κανέναν, αλλά οι αποφάσεις που αφορούν εσένα δεν πρέπει να περνάνε απ’ το κόσκινο τω άλλων. Απαλλάξου και ξεφορτώσου ό,τι δε σου προσφέρει τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να σου γεμίζει τον χώρο. Κάνε σταθερά και μικρά βήματα ώστε να μην πάθεις σοκ απ’ τις μεγάλες αλλαγές, αλλά μην ξεφεύγεις απ’ το στόχο σου. Η διαίσθησή σου ξέρει, άκου την.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Οι Αστρολογικές προβλέψεις είναι απο το pillowfights.gr – Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 07/5 έως 13/5