Οι Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Τάσεις Από 30/7 έως 5/8 και οι προβλέψεις για την εβδομάδα θα βιώσεις τη μάχη μεταξύ του παλιού και του νέου, του παραδοσιακού με του μοντέρνου.

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Τάσεις Από 30/7 έως 5/8 και η Ανάδρομη πορεία του Ερμή μέσα στον Λέοντα θα φέρει τα πάνω κάτω. Όλη την εβδομάδα, ο Ήλιος και ο Ερμής Ο Ανάδρομος θα μοιράζονται ένα “ταξίδι” μέσα στο ζώδιο των βασιλιάδων. Θα έχουμε κάποιες αποκαλύψεις και στοιχεία για τους ηγέτες αυτού του κόσμου και πράγματα που δεν θα έπρεπε να βγουν ποτέ στην επιφάνεια. Απο την άλλη άνθρωποι που έχουν εξουσία θα αντιληφθούν οτι οι τομείς που εξουσιάζουν θα αλλάξουν με τρομακτική δύναμη. Τον Νου σας, σε ότι αφορά το παρασκήνιο και προσέξτε τις μάχες που δίνεται εκεί. Καλύτερα φέρτες αυτές τις διαβουλεύσεις στο προσκήνιο. Αν πρέπει να παλέψετε για τα κεκτημένα σας, κάντε το με τρόπο τόσο απαλό για να μην ανοίξει μύτη. Χρειάζεται υπομονή όλο αυτό και προσοχή στα λόγια σας.

Tην Πέμπτη 2 Αυγούστου, ο μαχητικός Άρης και ο ριζοσπαστικός Ουρανός δημιουργούν μια όψη τετραγώνου, η οποία θα είναι η αρχή μιας εμπόλεμης κατάστασης. Θα υπάρξει πολύ εγωισμός και χρειάζεται να μην οξύνονται τα πνεύματα. Χρειάζεται λίγο καλύτερη διαχείριση και τα πράγματα να τα θέσετε σε νέες βάσεις. Προσοχή στην ανάλυση των σχεδίων σας σε τρίτους ανθρώπους.

Η αρχική πρόβλεψη είναι απο τον Ιανό

Αναλυτικα οι προβλεψεις

Κριός

Πλήθος μπαινοβγαίνει στη ζωή και το σπιτικό σου αυτή την εβδομάδα, Κριαράκι μου, αφού φαίνεται θα έχεις την τιμητική σου και πολύς κόσμος θα θέλει να σε δει, να σου μιλήσει και να περάσει λίγο χρόνο μαζί σου. Οπότε κάνε τα κουράγια σου να τους περιποιηθείς όλους, αφού κάποιος από αυτούς θα σου δώσει και μια είδηση που θα σε χαροποιήσει -γιατί ουσιαστικά θα έχεις πάρει το αίμα σου πίσω σε μια διαμάχη. Μην ξεχάσεις να τον τρατάρεις και κάτι τον άνθρωπο για τις χαρές που θα σου δώσει. Με την οικογένεια κάνε λίγη υπομονή, κυρίως αν έχουν μπλεχτεί κληρονομικά στη μέση. Μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά ποιος θα τολμήσει να σου μπει εμπόδιο;

Ταύρος

Ευχάριστα έως καταπληκτικά θα είναι τα νέα που θα λάβεις αυτή την εβδομάδα, Ταυράκι μου, κι οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα ευοδωθούν, άρα καλά θα κάνεις να ετοιμάζεσαι για μερικές αλλαγές στη ζωή σου. Δεν αφήνεις στην τύχη τίποτα που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου κι αυτό τραβάει την προσοχή σε κάποια άτομα με κύρος που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Έχε τα μάτια σου και τις κεραίες σου ανοιχτές για παν ενδεχόμενο. Η οικογένεια θα σε δυσκολέψει αυτή την εβδομάδα, αφού κάποια γεγονότα δε θα σε αφήσουν αδιάφορο, κάτι που θα σου προκαλέσει αναστάτωση. Κοίτα τον εαυτό σου και μην αφήνεις κανέναν να σου χαλάει το κέφι.

Δίδυμος

Κάποια νέα που πρόκειται να λάβεις αυτή την εβδομάδα θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν απ’ το πρόγραμμά σου, Διδυμάκι μου. Θα σε κάνουν νευρικό, λες και δεν είσαι, αλλά μην ξεχνάς ότι δε δρουν κι αντιδρούν όλοι όπως εσύ -ή όπως θα ήθελες εσύ. Έρχονται κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, μια μετακόμιση ίσως, κάτι που σου κόβει τα πόδια απ’ το φόβο, αλλά αν σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, αναλάβεις κι εσύ το μερίδιο ευθύνης που έχεις σε μερικά θέματα (άσχετα αν εσύ λες ότι για όλα φταίνε οι άλλοι), θα δεις ότι η βοήθεια που θα λάβεις απ’ τα άτομα του περιβάλλοντός σου θα είναι τεράστια. Σαν να ήρθε η ώρα να ωριμάσεις λίγο, τι λες κι εσύ;

Καρκίνος

Κάποια θέματα που αφορούν τους κοινωνικούς και προσωπικούς σου στόχους έχουν μπει στην κατάψυξη εδώ και καιρό, Καρκινάκι μου, αλλά ήρθε η ώρα να τους κάνεις μία απόψυξη και να ασχοληθείς μαζί τους. Εξάλλου, αυτή η εβδομάδα βοηθά στο να βάλεις κάτω το μυαλό σου, να το ξεζουμίσεις αν χρειαστεί και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που αφορούν την οικογένεια. Μήπως σε αφήνουν και στην ησυχία σου; Το καλό είναι ότι από στρείδι που είχε κλειστεί στο κέλυφός του γίνεσαι ένα τολμηρό κι εξωστρεφές καβουράκι, με αποτέλεσμα να γνωρίζεις όμορφο κόσμο. Άντε, μπας κι ανέβει η διάθεσή σου και σκάσεις κάνα χαμόγελο.

Λέων

Σαν να σου έχει δώσει κάποιος ένα μαγικό ραβδάκι κι όποια επιθυμία ή τρελή σκέψη έχεις, μπορείς και να την υλοποιήσεις αυτή την εβδομάδα, Λιονταράκι μου. Κάτι που φυσικά σε γεμίζει χαρά κι ικανοποίηση. Επειδή κι η δική σου οικογένεια θα θελήσει να σου βγάλει το λάδι με θέματα που ήδη υπάρχουν ή θα προκύψουν αυτές τις μέρες, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς λιγάκι, μπας και σώσεις λίγη φαιά ουσία. Ρίξε το ενδιαφέρον σου σε νέους και παλιούς φίλους, κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν, αλλά προς θεού μην αναλώνεσαι σε θέματα που μόνο ζημιογόνα είναι για την ψυχική σου υγεία. Δε θέλει και πολύ να γυρίσει το μάτι σου.

Μπορείς να εκφράσεις και να νιώσεις διαβάζοντας τα άστρα!

Παρθένος

Ούτε εσύ θα ξεφύγεις απ’ τις εντάσεις στους κόλπους της οικογένειας, Παρθενάκι μου, αλλά επειδή το φαινόμενο είναι γενικό, μην το πάρεις προσωπικά. Άσε τα γεγονότα να καλμάρουν από μόνα τους, γιατί είτε μιλήσεις είτε δε μιλήσεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Θυμήσου απλά ότι η σιωπή είναι χρυσός. Αλλά, καλό μου, θα έχεις τη δυνατότητα να τα βάλεις όλα στην άκρη γιατί σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο θα περάσεις μία εβδομάδα μούρλια. Ένα ταξιδάκι που θα κάνεις θα είναι η ευκαιρία να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον. Ο κοινωνικός σου κύκλος μεγαλώνει και μαζί μεγαλώνει η διάθεσή σου να δείξεις πόσο αξίζεις.

Ζυγός

Η ψυχολογία σου θα φτάσει στο ναδίρ αυτή την εβδομάδα, Ζυγάκι μου και γι’ αυτό φταίει μόνο το όμορφο κεφαλάκι σου, αφού όταν έπρεπε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες κι υποχρεώσεις, εσύ αγρόν αγόραζες. Κι ιδού τα αποτελέσματα τώρα. Και σε όλο αυτό, να προσθέσουμε και τον κάθε πικραμένο που έχει όρεξη για καβγά με αποτέλεσμα να είσαι όλη την ώρα στην τσίτα. Δείξε λίγη προσοχή στο πώς αντιδράς όταν τα πράγματα δε γίνονται όπως τα θες, επειδή δε λειτουργούν όλοι με το δικό σου τρόπο. Φρόντισε να είσαι λίγο πιο διαλλακτικός και λιγότερο πεισματάρης. Α, ναι, ασχολήσου και με αυτό το άτομο στην οικογένεια που σου φωνάζει ότι σε χρειάζεται.

Σκορπιός

Μετά την καταιγίδα των τελευταίων εβδομάδων να τη κι η ηρεμία που περίμενες, Σκορπιδάκι μου, αφού αυτές οι μέρες θα είναι ό,τι ζητούσες και προσευχόσουν. Ήρεμες και γαλήνιες. Μη σε δω να κάθεσαι στον καναπέ, σε προειδοποιώ! Πάρε τα φιλαράκια σου ή το ταίρι σου και ξεκίνα έναν αγώνα ξεκούρασης, χαλάρωσης και τεμπελιάς -γιατί όχι; Ασχολήσου με την υγεία σου, που τόσο την έχεις ταλαιπωρήσει τελευταία κι ετοιμάσου για συναντήσεις που θα σε εκπλήξουν, αφού το παρελθόν θα έρθει και θα σου χτυπήσει την πόρτα μα τη μορφή παλιών φίλων. Κι αν κάποιος απ’ την οικογένεια προσπαθήσει να σου χαλάσει τη διάθεση; Πακετάρισέ τον και στείλε τον στον Άρη.

Τοξότης

Εντάξει, είπαμε πότε-πότε να κάνουμε την αυτοκριτική μας, βρε Τοξοτάκι μου, αλλά όχι σε σημείο να αυτομαστιγωνόμαστε! Μυαλό να βάζουμε θέλουμε, όχι να δημιουργούμε πληγές στο ίδιο μας τον εαυτό. Γι’ αυτό χαλάρωσε και πάρ’ το αλλιώς. Έχεις τόσο πολλά που μπορείς να χαρείς αυτή την εβδομάδα. Από το ότι φτάνεις πιο κοντά στους στόχους σου, γιατί άτομα που θα γνωρίσεις θα σε βοηθήσουν να θριαμβεύσεις, μέχρι το ότι έρχονται ριζικές αλλά όμορφες αλλαγές σε ζητήματα συνεργασιών, σε κοινωνικά κι επαγγελματικά θέματα. Θα έχεις τα χεράκια σου γεμάτα και μέσα σε όλα, ευχάριστα νέα από μακριά που αφορούν ένα οικογενειακό πρόσωπο. Χαμογέλα, ντε!

Αιγόκερως

Και ξαφνικά πέφτουν οι ρυθμοί σου, Αιγκεράκι μου, κι εσύ αντί να χαίρεσαι που μπορείς να πάρεις μια ανάσα και να ηρεμήσεις λίγο, τρώγεσαι με τα ρούχα σου γιατί σαν άλλος μαζόχας που είσαι, σου λείπει το στρες κι η ένταση. Δεν έχεις γιατρειά μου φαίνεται. Δε θα σου το ξαναπώ, αλλά καλά θα κάνεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην ξεκούρασή σου πριν αρχίσεις ναι διαλύεις σαν γκατζετάκι που έχει χάσει όλες του τις βίδες. Δες τους φίλους σου, κανόνισε μία έξοδο, πάρε το ταίρι σου και πήγαινε μία εκδρομή. Κάνε κάτι, τέλος πάντων. Κι ασχολήσου με αυτό το κληρονομικό θέμα που σου σπάει τα νεύρα τον τελευταίο καιρό. Αν έχεις κέφι, φυσικά, δε σε πιέζουμε.

Υδροχόος

Απ’ την αγωνία για τα επαγγελματικά και προσωπικά σου θέματα τρως τα νύχια σου τελευταία, Υδροχοάκι μου, και πώς να σε κατηγορήσω γι’ αυτό; Αντί να αγχώνεσαι και να χαλάς τη ζαχαρένια σου μες στο κατακαλόκαιρο, προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα μπορέσουν να σου παρέχουν βοήθεια για να πετύχεις τους στόχους σου. Άσε που θα είναι μια καλή ευκαιρία να δεις ποιοι στέκονται δίπλα σου στ’ αλήθεια και ποιοι είναι εκεί για την πλάκα. Ούτε κι εσύ θα αποφύγεις στεναχώριες που θα σου προκαλέσουν κάποια οικογενειακά θέματα. Βάλε τη λογική σου πάνω από το συναίσθημα και θα δεις ότι θα καταφέρεις να βγεις αλώβητος.

Ιχθύς

Έχεις πάρει μία κόλλα κι αρχίζεις να κολλάς όποια σχέση (φιλική, κοινωνική, επαγγελματική, ακόμα κι αισθηματική) είχε σπάσει τον τελευταίο καιρό, Ψαράκι μου. Θες να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου, θα κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις και σε αυτό θα σε βοηθήσει κι ο περίγυρός σου αλλά κι οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις. Διευρύνοντας τον κύκλο σου, διευρύνεις και τις πιθανότητές σου να πετύχεις πολλά περισσότερα στη ζωή σου. Οι εντάσεις μέσα στην οικογένεια είναι αναπόφευκτες, αλλά δε θα πρέπει να ανησυχείς καθόλου, αφού με την ηρεμία σου και την το δυναμισμό που σε διακρίνει θα κατορθώσεις να βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Οι Αστρολογικές προβλέψεις είναι απο το pillowfights.gr – Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/7 έως 5/8