Οι Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Τάσεις Από 25/6 έως 1/7 και οι προβλέψεις για την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες.

Την Τρίτη, 26 Ιουνίου έχουμε την έναρξη για την ανάδρομη πορεία του Άρη μέσα στον Υδροχόο και αυτή θα είναι πορεία που θα κρατήσει μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Το άγχος μαζεύεται και εδραιώνεται αυτή την περίοδο στους τομείς που καλύπτει ανάλογα το ζώδιο και πρέπει να γίνεται ιδιαίτερα προσεκτικές .

Θα προτιμούσα, και το λέω πάντα συμβουλευτικά, αυτή την περίοδο να χρησιμοποιείται τα social media με πολύ προσοχή και να είστε σίγουρες για τις πληροφορίες και κυρίως τα προσωπικά δεδομένα τα οποία μοιράζεστε. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που κυβερνά τη κοινωνική δικαιοσύνη και με τον Άρη να ακολουθεί αυτή τη πορεία θα ήταν αδύνατον να αγνοηθεί η τρέλα και ο πανικός που θα προκληθεί.

Επίσης, δεν θέλετε να χάσετε τις προσκλήσεις για δράση που εμφανίζονται στο newsfeed σας – βεβαιωθείτε ότι προέρχονται από αξιόπιστες πηγές, καθώς ο Άρης μπορεί να ανακατευθύνει και να μπερδέψει τα διάφορα σημάδια. Προειδοποίηση: Οι καταστάσεις θα μπορούσαν να πυροδοτηθούν πολύ γρήγορα!

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου Βρείτε μια επιτυχία για να γιορτάσετε υπό το φως της Πανσελήνου στον Αιγόκερω. Όπως σας είπα Βρείτε μια επιτυχία για να γιορτάσετε – ναι, ακόμα κι αν δεν έχετε φτάσει στα μισά του δρόμου για το τερματισμό – τότε σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις και κατευθύνσεις σας. Κάτω από ένα τόσο φιλόδοξο σκηνικό, να θυμάσαι οτι βουνά μπορούν να μετακινηθούν. Επίσης, πηγαίνετε πίσω στις 16 Ιανουαρίου, η οποία ήταν η ημερομηνία της αντίστοιχης Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω. Ποιοι ήταν οι στόχοι σας και διασταυρώστε αν όντως από τον Ιανουάριο ΄μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί όλα όσα έχετε σχεδιάσει. Δεν είναι ποτέ αργά για να ξεκινήσετε ή να διορθώσετε την πορεία σας.

Η ερωτική σημείωση της εβδομάδα είναι πολύ σημαντική. Η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό και παθιασμένο Λέοντα. Ελέγχεται από τον συνετό Δία στον Σκορπιό, καθώς οι δύο κλειδώνουν σε μια προκλητική όψη (γωνία 90 μοιρών). Αφαιρέστε τα τριαντάφυλλα και αποκτήστε πραγματικότητα σχετικά με την κατάσταση της σχέσης σας.
Δεν είναι δυνατόν να κρατηθεί μια σχέση χωρίς να υπάρχουν συγκρούσεις και διαφωνίες γενικά.

Την Πέμπτη άλλωστε μπαίνει και ο Ερμής στον Λέοντα να ενισχύσει την κατάσταση μέσα στον Λέοντα και με την ερωτική Αφροδίτη. Ο Ερμής στο Λεόντα θέλει να εκφράσουμε τον εαυτό μας με στυλ . Φροντίστε όσο περισσότερο γίνεται τον εαυτό σας και δείξτε τη λάμψη σας. Εδώ πρέπει να αντιληφτείτε ότι τα κανάλια του Σύμπαντος είναι ανοιχτά και πρέπει να κατανοήσετε πως ότι στείλετε σαν ενέργεια προς το Σύμπαν, θα σας το στείλε διπλό και τριπλό πίσω σε εσάς.

Υπάρχει άφθονος χρόνος για να επιδιορθώσετε τις τυχόν παρεμβολές και άτυχες καταστάσεις από τις επιδράσεις των ανάδρομων πορειών του Ερμή, να έχετε προγραμματιστεί ο ποιοτικός σας χρόνος στο κοινό ημερολόγιο και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για αγάπη, γλυκιά αγάπη. Απλά μην το αφήνετε στην τύχη!

Η εισαγωγή είναι αποτον Ιανό

Αναλυτικα οι προβλεψεις

Κριός

Θα χρειαστείς χαπάκι για τη ναυτία με όλα αυτά τα πάνω-κάτω και τις αναταράξεις στην καθημερινή σου ζωή αυτήν την εβδομάδα, Κριαράκι μου και μην πεις ότι δε σε προειδοποιήσαμε. Το πρώτο πράγμα που μπαίνει στο στόχαστρο των αλλαγών που θες να κάνεις είναι οι φιλικές σου κι οι κοινωνικές σου σχέσεις, οπότε παίρνεις σκούπα και φτυάρι κι αρχίζεις ένα καλό καθάρισμα. Αναγνωρίζεις το ότι είσαι παρορμητικός κι ότι αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου δε σε σταματάει ούτε ένα τάγμα, αλλά όποιες αμφιβολίες κι αν έχεις επί του θέματος, να ξέρεις ότι στα μέσα της εβδομάδας θα έχουν εξαφανιστεί. Όσο για το μυαλό σου, θα τρέχει με χίλια.

Ταύρος

Ετοιμάσου για αλλαγές σε πολλά επίπεδα σχέσεων αυτήν την εβδομάδα, Ταυράκι μου, και πριν συνεχίσω να σου πω να αφήσεις το δράμα, γιατί το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχεις εσύ. Τι, σοκάρεσαι; Κάτσε να στο κάνω και λιανά να καταλάβεις. Σχέσεις ερωτικές, οικογενειακές ή φιλικές περνάνε το ζόρι τους κι αυτό επειδή εσύ θες να έχεις το πάνω χέρι και να κάνεις κουμάντο. Όπως καταλαβαίνεις, και κυρίως αν πρόκειται για αφεντικά ή συντρόφους, δε θα είναι τόσο χαρούμενοι με αυτή σου τη διάθεση. Ίσως θα ήταν καλύτερα να κρατήσεις μια απόσταση αυτές τις ημέρες μέχρι να ηρεμήσεις και να βρεις τις ισορροπίες σου.

Δίδυμος

Όταν πρόκειται να γράψω για τα επίπεδα της επικοινωνίας σου, σε σκέφτομαι ταυτόχρονα να μιλάς σε ένα σταθερό, δύο κινητά και να κάνεις τσατ με δέκα νοματαίους στο διαδίκτυο, Διδυμάκι μου. Υπερβάλεις, θα μου πεις. Μπορεί, αλλά εσύ για καλό και για κακό, ετοιμάσου για ένα τέτοιο σενάριο, που επιστημονικής φαντασίας δεν το λες, όμως, έτσι; Έχεις μια γλύκα αυτές τις μέρες. Γίνεσαι αρκετά διορατικός και πάνω απ’ όλα έχεις μια κατανόηση για το τι γίνεται γύρω σου, κάτι που σε κάνει συμπαθή και μπορείς με το παραμικρό να καταλάβεις τι αισθάνεται ο συνομιλητής σου. Α, κι αν κάνεις κάτι και χαλάσεις το σούπερ κλίμα με το ταίρι σου, θα σε κυνηγάω.

Καρκίνος

Είναι η σειρά σου να δεχτείς το ζεστό χάδι του Ήλιου στο ζώδιό σου, Καρκινάκι μου, αλλά για να μην γίνει το χάδι χαστούκι, ας πούμε και δυο πραγματάκια. Πρώτο και κυριότερο, πετάς τη μελαγχολία και την κατάθλιψη από πάνω σου. Γίνε επιτέλους φίλος με την αισιοδοξία -θα σου αρέσει, θα δεις. Δεύτερο. Χιούμορ έχεις, γιατί να μην το κάνεις το όχημά σου για να περάσεις καλά με την οικογένεια και τους φίλους σου; Και σαρκασμό μπόλικο έχεις, και καλά θα κάνεις να τα χρησιμοποιήσεις για να διώξεις την πίεση από πάνω σου. Κι ιδέες έχεις, βρε παιδί μου, γιατί τις αφήνεις να αραχνιάζουν στο συρτάρι. Βάλ’ τις σε λειτουργία. Βρες και κάποιον να σε βοηθήσει. Εγώ θα στα λέω όλα;

Λέων

Είσαι έτοιμος να λάμψεις αυτή την εβδομάδα, Λιονταράκι μου; Θα μου πεις, πάντα έτοιμος είσαι, αλλά αυτή την εβδομάδα θα τα καταφέρεις κιόλας, μιας κι ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και το μυαλουδάκι σου θα αρχίσει να οργιάζει από ιδέες, αλλά και φιλοδοξία. Έξυπνος είσαι. Χιούμορ έχεις, κι η επικοινωνία σου μια χαρά είναι. Πάρε όλα αυτά και πολλαπλασίασέ τα και θα καταλάβεις για τι πάρτι μιλάμε, κυρίως αν η εργασία σου έχει να κάνει με επαφή με κόσμο. Είναι η στιγμή να περάσεις τα δικά σου μηνύματα, να προωθήσεις τις ιδέες σου, να αυξήσεις την επιρροή σου και να γίνεις αυτοκράτορας, άμα θέλεις. Πίστεψέ με, θα τα καταφέρεις μια χαρά και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Παρθένος

Μετά απ’ την απομόνωση την οποία είχες διαλέξει για τον εαυτό σου (και αυτό για να μη δείρεις κόσμο με τα νεύρα που είχες), ήρθε η ώρα να κάνεις το ακριβώς αντίθετο, Παρθενάκι μου. Δε θέλω διαφωνίες, κάτσε να ακούσεις πρώτα. Εκτός κι αν βγήκες από κοχύλι, θα έχεις οικογένεια. Κι αυτή η οικογένεια σε χρειάζεται. Όχι απαραίτητα να κάνεις αγγαρείες (καχύποπτο μυαλό), αλλά μια αγκαλιά και μια καλή κουβέντα θα σας φέρουν πιο κοντά και θα συσφίξουν τις σχέσεις σας. Πρόσεξε μην αρχίσεις την κριτική πάλι, ε; Πέτα και την ιδέα για μια μικρή εκδρομή ή ακόμα κι ένα ταξίδι με το ταίρι σου για να χαλαρώσετε και να αναπληρώσετε τον καιρό που χάσατε λόγω πίεσης και στρες.

Ζυγός

Ώρα να βάλεις τη στολή εργασίας, Ζυγάκι μου, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Αλλά για να το κατορθώσεις αυτό, πρέπει εσύ ο ίδιος να το πιστέψεις και να κινήσεις τα νήματα. Λίγη βοήθεια, βέβαια, δε θα σε χάλαγε, αλλά κι εδώ έχουν τη λύση τα άστρα, που ντύνουν με μαγική αστρόσκονη το λόγο σου και μπορείς να μαγέψεις τους πάντες -από πιθανούς συμμάχους μέχρι και πιθανούς συντρόφους. Ένα μένει να κάνεις, λοιπόν. Καλή η τσαχπινιά σου και τα τσαλίμια σου, αλλά είναι καιρός να ανακαλύψεις και τη δύναμη των λέξεών σου -κι αν μάθεις να τις χρησιμοποιείς σωστά, τότε δε σε σταματάει ούτε το Σινικό Τείχος.

Σκορπιός

Αν ετοίμαζες ποπ κορν για να κάτσεις να δεις την εβδομάδα που μας έρχεται να περνά χαρωπή και με χαμόγελα, πάρε το ποπ κορν σου και μια μπίρα, Σκορπιδάκι μου, και κάτσε να δεις μουντιάλ, γιατί χαρωπή εβδομάδα δε θα δεις. Έξυπνος, διαισθητικός και σοφός είσαι, χρησιμοποίησε αυτά τα στοιχεία σου για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου. Δεν είσαι συχνά λαλίστατος κι εφόσον δε μένεις πλέον στο «ναι/όχι», και στην «καλημέρα/καληνύχτα», χρησιμοποίησε την αυξημένη επικοινωνία σου για να πετύχεις αυτά που θες. Με ένα γλυκό χαμόγελο και λίγη θέληση (να μην κεραυνοβολείς με το βλέμμα σου εννοώ) θα κατορθώσεις να πείσεις και τον πιο δύσπιστο.

Τοξότης

Έναν νέο άνθρωπο θα έχουμε τη χαρά να δούμε αυτή την εβδομάδα κι αφού χαιρόμαστε εμείς, φαντάσου τις χαρές που θα κάνεις εσύ, Τοξοτάκι μου. Η στάση σου κι η διάθεσή σου αλλάζουν άρδην κι εκεί που κέρδιζες το βραβείο του μουρτζούφλη της χρονιάς, να που η αισιοδοξία σου ανέβει επίπεδα και λαμποκοπά. Όλο αυτό ξεκλειδώνει την εξυπνάδα και το πνεύμα σου και ταυτόχρονα η γλώσσα σου τρέχει ροδάνι κι άντε να σε προλάβουν οι συνομιλητές σου. Έφτασε η ώρα να αρχίσεις να διεκδικείς όλα όσα έχασες μετά από πολύ καιρό κατήφειας κι απαισιοδοξίας, δε νομίζεις; Μη φοβηθείς τη δουλειά γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις.

Αιγόκερως

Το πόσο σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο στις υποθέσεις σου είναι γνωστό, Αιγοκεράκι μου, και μάλλον θα σε κάνω να θυμώσεις αν σου πω πως αυτήν την εβδομάδα άλλος κάνει παιχνίδι κι όχι εσύ. Να σου χρυσώσω το χάπι λέγοντάς σου πως ό,τι συμβεί στη ζωή και την καθημερινότητά σου θα συμβεί για καλό. Καλά, ξέρω πως δε σε έχω πείσει, αλλά δες το αλλιώς. Είναι η περίοδος που θα δεις τα προβλήματά σου από μια άλλη οπτική γωνία, κάτι που ίσως σε λυτρώσει, γιατί κατά τη συνήθειά σου παίρνεις τα πάντα πολύ σοβαρά. Δε θα ήταν καλά αν κατάφερνες να βρεις λύσεις κι απαντήσεις για ό,τι σε παιδεύει και να έβαζες μία τελεία ώστε να ησυχάσεις; Δείξε σοφία, όχι φόβο.

Υδροχόος

Η αμπελοφιλοσοφία δε σου είναι άγνωστη, Υδροχοάκι μου, οπότε ετοιμάσου για άλλον ένα γύρο αυτή την εβδομάδα. Έτσι οραματιστής που μου είσαι, θα ψάξεις να βρεις λύσεις κι απαντήσεις στις ανησυχίες σου -που μεταξύ μας μόνο εσύ μπορείς να κατανοήσεις και να καταλάβεις. Κάποιοι από μας σηκώνουμε τα χέρια ψηλά όσον αφορά σε αυτά που σε καίνε. Αναζητάς ουσία στις σχέσεις σου και βρίσκεσαι σε μία απ’ τις σπάνιες περιόδους που σε νοιάζει μόνο το παρόν. Δυσκολευόμαστε να σε αναγνωρίσουμε, καλό μου. Εύγε! Υπάρχει κι ένα «αλλά». Μάζεψε λίγο τον αυθορμητισμό σου γιατί δε θα συμμαζεύεσαι, ή διοχέτευσέ τον σε δημιουργικά πράγματα, μπας και γλυτώσεις το κράξιμο.

Ιχθύς

Η συναισθηματική σου φύση είναι σαν φουρτουνιασμένη θάλασσα αυτή την εβδομάδα, Ψαράκι μου, αλλά τι καρχαριάκι θα ήσουν αν δεν κατάφερνες να κολυμπήσεις σε ασφαλή νερά. Αντί να σε πιάσουν οι φόβοι σου και να ψάχνεις μέρος να κρυφτείς, αξιοποίησε τις παρελθοντικές εμπειρίες σου για να βγεις απ’ τις δύσκολες καταστάσεις. Δε θα σε μαλώσω αν ψάξεις να βρεις καταφύγιο στην οικογένειά σου ή το σύντροφό σου, ίσως είναι κι αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή για να καταφέρεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, ώστε να βγεις αργότερα απ’ τα βραχάκια στα οποία κρύβεσαι και να κολυμπήσεις στον άγριο ωκεανό που λέγεται ζωή.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Οι Αστρολογικές προβλέψεις είναι απο το pillowfights.gr – Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 07/5 έως 13/5