Οι Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Τάσεις από 21/05 έως 27/05 και οι προβλέψεις για την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα συνταρακτικές.

Μπορεί η λογική και η ευαισθησία να συνυπάρξουν; Αυτό είναι το θέμα της εβδομάδας καθώς οι πλανήτες χορεύουν ανάμεσα σε δυο μεγάλες όψεις.

Δευτέρα, 21 Μαΐου, σε φάση πρώτου τέταρτου της Σελήνης. Αυτή η Σεληνιακή προσγείωση στην παρθένο μπορεί να μας αναγκάσει να ασχοληθούμε με τις όχι τόσο ονειρικές πτυχές ενός σχεδίου, όπως η δομή, η οργάνωση και οι προϋπολογισμοί. Μην αντισταθείτε στους λογιστικούς ελέγχους. Αυτό που ανακαλύπτετε μπορεί να είναι ενθαρρυντικό! Αυτό το φεγγάρι σας προτρέπει να μετριάσετε την εξαιρετικά ρεαλιστική αντιμετώπιση των εμποδίων που έχουν παρουσιαστεί . Ποιο είναι το σημείο της ώθησης στη γραμμή τερματισμού εάν υποφέρετε ολόκληρο τον τρόπο εκεί; Η Παρθένος είναι το σημάδι και θα έρθουν εκείνοι οι άνθρωποι που απλόχερα θα μας δώσουν τη βοήθεια τους.

Την Παρασκευή, αισθάνεστε ελεύθεροι να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις που σας πίεζαν και να κρυφτείτε σε μια γωνιά και να απολαύσετε τον εαυτό σας. Ο Δίας από τον Σκορπιό θα κάνει μια σπάνια τρίγωνη όψη(τυχερή, γωνία 120 μοιρών) για να ενοχλήσει τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, υπερφορτώνοντας τη διαίσθηση και την ενσυναίσθηση όλων. Επωφεληθείτε από αυτή τη σπάνια διέλευση για να βουτήξετε στα πιο ασφαλή νερά που μπορείτε να βρείτε. Η εύρεση τρόπων ενεργοποίησης της υψηλότερης συνειδητότητάς σας μπορεί επίσης να αλλάξει τη ζωή!

Το Σάββατο, η θαυματουργή Αφροδίτη κάνει αντίθεσή με τον Κρόνο, τραβώντας μας ανάμεσα σε δύο άκρα. Η Αφροδίτη ζει με την αρχή της ευχαρίστησης ενώ ο Κρόνος ακολουθεί τα σχέδια ενός μηχανολόγου. Η όψη μπορεί να είναι αδέξια αλλά μπορούμε να βρούμε ισορροπίες.Ρομαντικά και καλλιτεχνικά, όλοι πρέπει να κατεβούμε από τα σύννεφα και να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Χρησιμοποιήστε το γοητευτικό πνεύμα της Αφροδίτης κρατώντας ταυτόχρονα ένα πόδι φυτευμένο στη στερεά γη του Κρόνου.

Τα ζευγάρια μπορούν να βρουν τρόπους για να επωφεληθούν όπου, πριν, υπήρχαν μόνο αδιέξοδα. Πώς μπορείτε να υποστηρίξετε καλύτερα τα οράματα του άλλου, ενώ παράλληλα να καλλιεργείτε τον δεσμό σας. Θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο για να διαχειρίζεστε το ταμείο σας. Η Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις πρακτικές ερωτήσεις του Κρόνου χωρίς να χάσετε αυτά τα αγαπημένα συναισθήματα.

Η εισαγωγή είναι αποτον Ιανό

Αναλυτικα οι προβλεψεις

Κριός

Να τες κι οι αλλαγές που ζητάς, Κριαράκι μου, αφού πλέον ξέρεις τι θες απ’ τη ζωή σου και θα φροντίσεις να τις κάνεις όσο είναι καιρός. Αντί να περιμένεις να σου έρθει σαν μάννα εξ ουρανού, βρες την ισορροπία σου, ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις και με ειλικρίνεια σου το λέω, κανείς δε θα σου φέρει αυτή την ηρεμία σε πακέτο με φιόγκο, οπότε κυνήγησέ την. Εκεί που θα πονοκεφαλιάσεις είναι στα επαγγελματικά σου, αφού θα νιώσεις πως ο εγκέφαλός σου θα εκραγεί με τις τόσες ιδέες που έχεις. Γράψε τις κάπου μόνο, μην τις ξεχάσεις! Και μην παραλείψεις να βγεις και να διασκεδάσεις και λίγο, το έχεις ανάγκη.

Ταύρος

Τρέχεις και δε φτάνεις, αυτή την εβδομάδα, Ταυράκι μου, μιας και ξαφνικά η ζωή σου κινείται σε φρενήρεις ρυθμούς, που δε σε ενθουσιάζουν και τόσο. Είναι λογικό να κυκλοφορείς με ένα μεγάλο ερωτηματικό πάνω απ’ το κεφάλι και να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Δε θα κερδίσεις το λαχνό αν αγχωθείς, οπότε χαλάρωσε. Όλα για καλό γίνονται κι αν υπάρχει κάτι που θα δεις να αλλάζει προς το καλύτερο και να απογειώνεται, είναι τα επαγγελματικά σου. Ό,τι κι αν ξεκινήσεις, φρόντισε να μην είναι ένα καπρίτσιο της στιγμής. Χτίσε σε γερά θεμέλια τις προσπάθειές σου γιατί τα κέρδη θα είναι μεγάλα αν φερθείς έξυπνα. Για το μέλλον σου μιλάμε εδώ. Συγκεντρώσου.

Δίδυμος

Στροφή στον εσωτερικό σου κόσμο (ναι, σωστά διάβασες) θα κάνεις αυτή την εβδομάδα, Διδυμάκι μου, αφού έχεις ανάγκη να βρεις τη χαμένη αισιοδοξία σου και τρόπους να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητά σου λιγάκι διαφορετικά. Ακόμα κι εσύ κάποια στιγμή θα βαριόσουν την έξαλλη κι ανάλαφρη ζωή, γιατί στο κάτω-κάτω, τι σου προσφέρει πέραν της εφήμερης διασκέδασης; Μη σοκάρεσαι, απλά θες να έρθεις πιο κοντά με τα συναισθήματά σου, αφού συνειδητοποιείς πως καιρό τώρα μάλλον σε διακατείχε μια αναισθησία που έχει διώξει μακριά άτομα που αγαπούσες. Ε, αυτό σε συνδυασμό με το δυναμισμό που θα νιώσεις, θα κάνουν την εβδομάδα σου άκρως ενδιαφέρουσα.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη να σ’ επισκέπτεται, δεν μπορεί παρά να ασχολείσαι με τον τομέα των σχέσεων, Κακρινάκι μου, οπότε ετοιμάσου να λουστείς με αρώματα αγάπης και ρομαντισμού. Κι εσύ αλλάζεις, όμως, αφού γίνεσαι μια σταλιά πιο εκδηλωτικός ενώ δε φοβούνται οι άνθρωποι γύρω σου να σε πλησιάσουν –εντάξει, κάτι νευράκια τα είχες, παραδέξου το, αλλά είναι μέρος της γοητείας σου, λέμε τώρα! Θα δεις και τις σχέσεις σου στον εργασιακό σου χώρο να αλλάζουν προς τον καλύτερο, αφού θα μπορέσεις τώρα να βάλεις νέες βάσεις και να φτιάξεις την εικόνα σου για να γίνεις αρεστός στους συναδέλφους σου. Προσοχή μόνο στις καταχρήσεις. Η ζυγαριά παραμονεύει!

Λέων

Έχεις πλανητικό δωράκι αυτή την εβδομάδα, Λιονταράκι μου, μιας και θα είναι γεμάτη χαρά, αφού θα πάρει το τιμόνι ο εξωστρεφής κι αισιόδοξος εαυτός σου και θα περάσεις σούπερ. Θα είσαι μία κινούμενη ευτυχία και θα καταφέρεις να σκορπίσεις χαμόγελα κι αγάπη, αλλά και να κάνεις κάθε κατσούφη να λάμψει λιγάκι. Φλερτ, διασκέδαση, χιούμορ και νέες γνωριμίες θα έχει το μενού κι αν μην τι άλλο, μετά από καιρό, θα αισθανθείς να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για μία ακόμη φορά. Έτσι όπως σου αξίζει, άλλωστε. Δε θα έχεις κανέναν λόγο για παράπονα, η βδομάδα σου ανήκει και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς.

Παρθένος

Αυτή η βδομάδα σου δίνει μία τέλεια ευκαιρία να εξελιχθείς, αλλά και να φροντίσεις τον εαυτό σου, Παρθενάκι μου. Ασχολείσαι συνεχώς με τις επιθυμίες των άλλων, αλλά φτάνει πια. Από ‘δω και πέρα πρέπει να φερθείς λίγο πιο εγωιστικά και να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Ο τομέας «υγεία» είναι κάτι που σε φοβίζει, αλλά έχεις τη θέληση να διορθώσεις όλα όσα σε ενοχλούν, εξωτερικά κι εσωτερικά. Μπορεί να άργησες να το πάρεις απόφαση, μα δεν έχει σημασία. Μάθε να αγαπάς το σώμα σου και θα σε αγαπήσει κι εκείνο -έτσι δε λένε; Μη φοβηθείς να κυνηγήσεις την περιπετειώδη πλευρά της ζωής και να περάσεις καλά, τ’ αξίζεις άλλωστε.

Ζυγός

Θα αναπτύξεις λατρεία προς καθετί μυστικιστικό και μεταφυσικό αυτή την εβδομάδα, Ζυγάκι μου, με σκοπό να βρεις το νόημα της ζωής –που, μεταξύ μας, το έχεις βρει και δεν το έχεις καταλάβει. Αισθησιασμός, σεξ και φλερτ σε όλο τους το μεγαλείο θα κάνουν τις μέρες σου ενδιαφέρουσες ενώ, εντάξει, για να είμαι και λιγάκι δίκαιη, δε θα σου κάνει κακό το να κάνεις μια στροφή στον εσωτερικό σου κόσμο. Χρειάζεσαι να μάθεις να βλέπεις τη ζωή αλλιώς, με λίγη σοβαρότητα και συναίσθηση παραπάνω και μάλλον αυτή την εβδομάδα θα μάθεις πολλά για σένα και τους γύρω σου απλά παρατηρώντας τους. Με διακριτικότητα όμως, μη βγάλεις τα κιάλια!

Σκορπιός

Η βδομάδα σου θα είναι πολύ καλή κι ας ξεκινήσουμε από αυτό για να σου φύγει το άγχος, Σκορπιδάκι μου. Στα επαγγελματικά σου θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται σιγά-σιγά, με αποτέλεσμα να πάρεις τα πάνω σου και να βουλώσεις πολλά στόματα. Στη ζωή σου, γενικότερα, θα συνειδητοποιήσεις πως οι επιθυμίες σου έμειναν όνειρα για πολύ καιρό κι επειδή θες να τις δεις να πραγματοποιούνται, κούνα το δαχτυλάκι σου για να τις κυνηγήσεις. Θες να γευτείς την επιτυχία, τον έρωτα, τον ρομαντισμό κι αυτή η βδομάδα είναι μία καλή αφετηρία, φτάνει να μην αφήσεις τίποτα να πάει χαμένο, ή να περιμένεις να σου έρθουν στο πιάτο.

Τοξότης

Μπορεί η ψυχολογική σου κατάσταση να μην είναι στα καλύτερά της, Τοξοτάκι μου, αλλά τουλάχιστον έχεις σύμμαχο το ένστικτό σου, που σε προειδοποιεί για όσα πρέπει να προσέξεις και σε σώζει από δύσκολες καταστάσεις. Μην αγνοήσεις τη φωνούλα μέσα σου που προσπαθεί να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγήσει. Δεν τρελαίνεσαι, ο εσωτερικός σου κόσμος είναι. Μόνο πρόσεξε τις απότομες αλλαγές στη διάθεσή σου, γιατί τρομάζεις τον κόσμο. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να γελάς τη μία στιγμή και να κλαις με λυγμούς την άλλη. Καταλαβαίνεις, βέβαια, πως πρέπει να κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου για να βρεις τη ρίζα του κακού και να την ξεριζώσεις, άμεσα!

Αιγόκερως

Θες να φροντίσεις λιγάκι παραπάνω τον εαυτό σου αυτόν τον καιρό, ίσως να βελτιώσεις το σώμα και το πνεύμα σου, αν μπορέσεις, αφού αισθάνεσαι να έχεις μείνει στάσιμος και να μην μπορείς να εξελιχθείς, Αιγοκεράκι μου. Μη φοβηθείς να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου γιατί μόνο σε καλό θα σου βγουν. Λίγη τρέλα κι αυθορμητισμός δε θα σε σκοτώσουν, μάθε να παίρνεις ρίσκα! Επίσης, μην αφήνεις το άγχος να σε κρατήσει μακριά απ’ το να απολαύσεις τις μικρές επιτυχίες στα επαγγελματικά σου, αφού από εκεί θα έρθουν κι οι μεγάλες. Και κυρίως, μη φοβηθείς, ποτέ μα ποτέ, να ζητήσεις βοήθεια αν τη χρειαστείς. Δε σημαίνει αδυναμία, άκουσέ με!

Υδροχόος

Αυτή θα είναι βδομάδα αποφάσεων και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά στις δηλώσεις σου και τις πράξεις σου, Υδροχοάκι μου. Ναι μεν πρέπει να αλλάξεις αρκετά πράγματα στη ζωή σου για να τη ζήσεις όπως θες, αλλά δεν πρέπει να κάνεις βιαστικά βήματα γιατί θα φας τα μούτρα σου. Θα δεις την καθημερινότητά σου να αλλάζει αρκετά και να αναζητάς το διαφορετικό απ’ ό,τι έκανες ως τώρα, όμως φρόντισε να μην αφήσεις κανέναν να παίρνει αποφάσεις για σένα. Εσύ θες αλλαγές κι εσύ θα τις κάνεις, γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι πραγματικά χρειάζεσαι. Οι υπόλοιποι στη θεσούλα τους, να σε αφήσουν μόνο να ζήσεις όπως θες.

Ιχθύς

Η βδομάδα σου θα είναι κάπως περίεργη, αφού θα δεις τόσα πολλά να αλλάζουν γύρω σου που δε θα ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς, Ψαράκι μου. Μην πανικοβάλλεσαι και κυρίως μην κολυμπήσεις στην άκρη της γυάλας σου για να κρυφτείς απ’ την πραγματικότητα. Με λογική και σοβαρότητα θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά -φτάνει να μην αφήσεις τον έμφυτο αυθορμητισμό σου να σε κάνει άνω-κάτω. Θα δεις φιλίες να χαλάνε, νέες να δημιουργούνται, αλλά κι οικογενειακά προβλήματα που σε βασάνιζαν καιρό να λύνονται. Ανάλαβε τις ευθύνες σου, μη φοβηθείς να έχεις τον πρώτο και τελευταίο λόγο κι όλα θα πάνε καλά, μόνο μην αφήσεις κανέναν να σε κάνει ό,τι θέλει!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Οι Αστρολογικές προβλέψεις είναι απο το pillowfights.gr – Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21/5 έως 27/5