Τολμηρές και απελευθερωμένες, αμφισβητείτε τις παραδοσιακές αξίες του παρελθόντος, αλλά αγαπάτε να ασχολείστε με τα κοινά και υπερασπίζεστε τους αδυνάτους χωρίς ποτέ να γίνεστε μελό.

Δείχνετε ψυχρές και αινιγματικές και δίνετε την εντύπωση μιας γυναίκας που δεν μπορεί κανείς να αποκωδικοποιήσει.

Οι άντρες θαυμάζουν τον έντονο σεξουαλικό μαγνητισμό που αποπνέετε και παράλληλα σέβονται το γεγονός ότι έχετε πάντα έναν δικό σας προορισμό, από τον οποίο δύσκολα λοξοδρομείτε.

Εμφανισιακά, υπάρχουν τρεις τύποι Υδροχόων:
1. Υγρά, ελαφρώς λυπημένα μάτια, γλυκό και… εύθραυστο ύφος (π.χ. Τζένιφερ Άνιστον, Mίσα Μπάρτον),
2. Μεγάλα, συνήθως γαλάζια μάτια, που διατηρούν μια μόνιμα χαμογελαστή έκφραση η οποία γίνεται μεταδοτική (π.χ. Ρέιτσελ Λεφέβρ, Ελίζαμπεθ Μπανκς) και
3. Απλό πρόσωπο με συμμετρικά χαρακτηριστικά και χλωμό δέρμα, που θυμίζει κορίτσια που ξενυχτούν διαβάζοντας για εξετάσεις (π.χ. Αθηνά Ωνάση, Mίνα Σουβάρι, Κριστίνα Ρίτσι). Κοινό χαρακτηριστικό σας; Το αεράτο και δυναμικό περπάτημα. Κινείστε με την άνεση που έχουν οι πρωταγωνίστριες των διαφημιστικών σποτς και είστε η προσωποποίηση της σύγχρονης επιτυχημένης γυναίκας.

Εκκεντρική αλλά και έξυπνη, εγκεφαλική αλλά και απρόβλεπτη, είσαι το όνειρο κάθε άντρα που θέλει μια συναρπαστική σχέση. Οι λέξεις «συμβιβασμός» και «δέσμευση» απουσιάζουν από το λεξιλόγιό σου και αναζητάς την ελευθερία ακόμη και μέσα από τις σχέσεις. Το ότι δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου διορθώνεται αν κάποιος βρει το κουμπί σου. Δεν λες πολλά, όμως κάνεις αρκετά για τον άλλο. Σε συναρπάζει ό,τι είναι μπροστά από την εποχή του.

Θέλεις: Έναν άντρα ευφυή, δυναμικό, με αντίστοιχα ενδιαφέροντα.
Δεν θέλεις: Άντρες έντονα ευαίσθητους, που κρέμονται πάνω σου.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ όταν διαχειρίζεστε με μια ανακουφιστική για τους άλλους ψυχραιμία απρόβλεπτα εμπόδια του εργασιακού σας προγράμματος, όταν αντιμετωπίζετε με άνεση κάποια ζητήματα-ταμπού τα οποία σοκάρουν την πλειονότητα του κόσμου και όταν μιλάτε ψιθυριστά στο αυτί του αγαπημένου σας.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ όταν παίρνετε… ανάποδες και καυτηριάζετε μια άδικη ή παράλογη πράξη. Η σκληρότητα και ο κυνισμός σας αγγίζουν την υπερβολή. Προσπαθήστε να αναγνωρίσετε στους άλλους το δικαίωμά τους να είναι ανώριμοι ή απλά να κάνουν λάθη, χωρίς να τους καταδικάζετε σε «άμεση αποτέφρωση»…

[Πηγή]