Ζουν έντονα και απόλυτα κάθε στιγμή και θέλουν να ελέγχουν μέσω της γνώσης και της δύναμης τον χώρο, τον χρόνο, την ύπαρξή τους. Είναι σταθερές, πιστές, αλλά και άκαμπτες. Αυτό δυσκολεύει τις σχέσεις με τους άλλους. Η φύση τους, τις ωθεί να γίνουν διαφορετικές, καθώς αναζητούν την αλήθεια στην πρώτη αρχή της.

Μαγνητικές, ασκούν μία περίεργη έλξη στο περιβάλλον τους. Με πλούσια συναισθήματα, μπορούν να γίνουν εκδικητικές όταν προδίδονται, καθώς δεν ξεχνούν. Αλλά μπορεί να κρατήσουν ένα μυστικό, με σεβασμό και πίστη.

Αινιγματικές και καχύποπτες, μπορεί να γίνουν δυναστευτικές και ζηλιάρες, κτητικές και μνησίκακες, στην κατώτερη μορφή τους. Αλλά μπορεί να γίνουν εκείνες που θα θυσιάσουν την ύλη για το πνεύμα και θα αναγεννηθούν μέσα από αυτό!

Οι Σκορπίνες είναι σε θέση να προχωρήσουν κάνοντας θυσίες και προωθώντας ως το τέλος το έργο τους. Είναι σκληρές μαχήτριες, πρέπει δε να έχουν ένα στόχο συγκεκριμένο, για να μην στρέψουν την δυναμική τους προς τον ίδιο τους τον εαυτό και να γίνουν σε ακραίες περιπτώσεις, αυτοκαταστροφικές.

Με ισχυρό ένστικτο, οδεύουν προς τον δρόμο που επιθυμούν και αναζητούν τη γνώση με βάθος. Δεν έχουν διπλωματία και δεν μπορούν εύκολα να παρεκκλίνουν από τις αποφάσεις τους. Η ειλικρίνεια που είναι ωμή και φαίνεται αρκετά σκληρή, πληγώνει τις σχέσεις τους. Κοντά τους –όταν δεν υπάρχει σύγκρουση- αισθάνονται ασφαλείς οι φίλοι. Αλλά αν δεν φανούν ειλικρινείς, τότε θα υπάρχει σοβαρή αντίδραση.

Προτιμούν τη μοναξιά και επιδιώκουν κάποιες φορές να είναι μόνες. Η ζωή είναι γεμάτη πάθη για τις Σκορπίνες. Κι η αγάπη είναι ένα από αυτά. Η αγάπη συνδέεται με τον ερωτισμό και συχνά είναι άρρηκτα δεμένη μαζί του. Εφ’ όσον επιθυμούν να βιώνουν κάθε εμπειρία, ο έρωτας είναι μία εμπειρία απόλυτης ένωσης και πίστης. Μπορεί να δώσουν την αίσθηση της κτητικότητας και αυτό να αποβεί κουραστικό για το ταίρι τους.

Είναι απαιτητικές στις σχέσεις και τον έρωτα. Απόλυτες, μπορεί να δοθούν ολοκληρωτικά, αλλά και να κάνουν τα πάντα να κρατήσουν τον σύντροφό τους, ακόμη κι αν η σχέση έχει ουσιαστικά πεθάνει. Θα έχουν την τάση να τον ελέγχουν και να ασκούν εξουσία επάνω του, ερωτική, υλική, ψυχολογική.

Η γυναίκα-Σκορπιός, είναι μία γυναίκα που ενώ μαγνητίζει, φαίνεται πως εκπέμπει αίσθηση του «αιώνιου θηλυκού».  Αυτό ίσως δημιουργεί θαυμαστές γύρω της και αντιζηλίες. Επίσης, μπορεί να δίνει λανθασμένη εντύπωση και να θεωρήσουν πως την ενδιαφέρει κυρίως η ερωτική της φύση.

Είναι ένα άτομο ικανό να αναγεννάται από τις στάχτες του και μπορεί να ξεπεράσει ανυπέρβλητα εμπόδια, καθώς τα καταφέρνει σε αντιξοότητες. Δύσκολα αποκολλάται από τη σχέση. Αν θέλει να είναι δημιουργική και λαμπερή, μπορεί να το κάνει και δεν την σταματά κάποιος εύκολα.

Είναι αισθησιακή, μυστηριώδης και ζητά το νόημα της ζωής μέσα από μία αφοσιωμένη σχέση. Μαγεύει τους γύρω της, αλλά εκπέμπει ένα ιδιαίτερο μαγνητισμό που ίσως φοβίζει. Δίχως προσπάθεια, θα θυμίζει μία γοητευτική ύπαρξη και θα αιχμαλωτίζει.

Είναι διαισθητική και μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του συντρόφου της. Έχει εκρήξεις ζήλιας και πρέπει να προσέχει γιατί γίνεται εύκολα κουραστική.

Ενδιαφέροντα: Σας ταιριάζει η ενασχόληση με την έρευνα και είστε ταλαντούχες σε κάθε αναζήτηση. Μπορεί να βρείτε αυτό που άλλοι δεν έχουν δυνατότητα να ανακαλύψουν.

Χόμπι: Ασχολίες με έρευνα, μελέτη μυστηρίων και αναζήτηση της αλήθειας της ζωής. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που θα περιέχει εκπλήξεις και κρυμμένα μυστικά είναι το αγαπημένο τους. Επίσης, θα τους άρεσαν οι γρίφοι & τα σταυρόλεξα.

Υγεία: Ευαισθησίες έχουν στο απεκκριτικό σύστημα και το παχύ έντερο. Επίσης στα γεννητικά όργανα και τις κυτταρικές παθήσεις. Προσοχή στα βαριά φαγητά, λιπαρά κρέατα και ό,τι αποτελεί «κακή συνήθεια» κι έχει επιπτώσεις στην υγεία.

Επαγγέλματα και σταδιοδρομία: Θα μπορούσαν να γίνουν ντεντέκτιβς και αστυνομικοί σε υποθέσεις με μυστήριο. Είναι ικανοί ψυχαναλυτές. Η φαντασία τους, θα τους οδηγούσε σε μία συγγραφική πέννα που θα δημιουργούσε αστυνομικές ιστορίες ή ιστορίες με κατασκόπους και κρυμμένα στοιχεία. Πολύ ικανές στην μεταφυσική αναζήτηση, αν το αποφασίσουν μπορούν να φθάσουν σε μεγάλες αποκαλύψεις της γνώσης. Αρκεί να προχωρούν με αγνές προθέσεις. Είναι διαισθητικές και διορατικές.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ Όταν με τα εύστοχα, ψύχραιμα και λακωνικά σχόλιά σας δίνετε μαθήματα συμπυκνωμένης σοφίας και εμπνέετε τους γύρω σας να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ Όταν μπαίνει στο μυαλό σας η έμμονη ιδέα της ζήλειας και περνάτε το σύντροφό σας από… Ιερά Εξέταση, δηλητηριάζοντας έτσι την ερωτική σας ζωή.

 

[Πηγή]