Εύστροφες, φινετσάτες και κοινωνικές, είστε θαυμάσια εναρμονισμένες στους γρήγορους ρυθμούς της εποχής και εκπροσωπείτε τον τύπο της δυναμικής γυναίκας που με το χιούμορ και την ψυχραιμία της καταφέρνει να βάλει τάξη στο εκάστοτε επικοινωνιακό χάος.

Η αγάπη σας για τη δικαιοσύνη και την αρμονία, σε συνδυασμό με την εγκαρδιότητα και το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για τα προβλήματα των άλλων σάς βοηθούν να αποσπάτε πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Γίνεστε αναγνωρίσιμες από τη βαθιά ατμοσφαιρική φωνή σας, τα λακκάκια της Αφροδίτης στο πρόσωπο και από το λαμπερό χαμόγελο που φέρνει μαζί του το –«ζυγίστικο»– μήνυμα της ειρήνης, της αγάπης και της ομορφιάς.

Όσοι σας γνωρίζουν, βέβαια, ξέρουν πόσο επιθετικές και άκαμπτες γίνεστε όταν επιχειρούν να σας πατρονάρουν.

Όμορφες, κομψές και προικισμένες μ’ ένα μοναδικό star-quality, γεννηθήκατε για να γοητεύετε και να εμπνέετε έντονα συναισθήματα, σ’ έναν κόσμο που αγωνίζεται να ανταπεξέλθει στις άχαρες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Οι πιο ένθερμοι θαυμαστές σας είναι άντρες με χαμηλή αυτοεκτίμηση, που κατά βάθος ζητούν από εσάς προστασία και η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο απολαυστική αν πάψετε να τους χρεώνετε για την έλλειψη σθένους ή δυναμισμού.

Είστε η επιτομή της θηλυκότητας, αφού με την προσεγμένη εμφάνιση και την αλλεργία σας στις υπερβολές δεν περνάτε απαρατήρητες. Ταυτόχρονα διαθέτετε μυαλό που κρίνει λογικά, είστε κοινωνικές και θέλετε να έχετε γύρω σας άτομα με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες.

Η αναποφασιστικότητά σας οφείλεται στην ανάγκη σας να βλέπετε και τις δύο πλευρές του νομίσματος, για να πάρετε μια απόφαση που δεν θα πληγώσει κάποιον. Έχετε ανάγκη από αγάπη και φοβάστε τη μοναξιά.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ: Όταν με το αεράτο περπάτημά σας, μετατρέπετε σε πασαρέλα κάθε χώρο στον οποίο εμφανίζεστε. Επίσης, όταν περιβάλλεστε από έξυπνους, ακομπλεξάριστους ανθρώπους, πρόθυμους να χειροκροτήσουν τον συνδυασμό «δυναμισμού, θηλυκότητας και κοφτερού μυαλού», ο οποίος σας εκπροσωπεί. Ο θαυμασμός από άτομα που εκτιμάτε σας κάνει κυριολεκτικά να ακτινοβολείτε.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ: Όταν διπλοτσεκάρετε κάθε λέξη που πρόκειται να πείτε, σαν πολιτικός που φοβάται να μη δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους του.

 

[πηγή]