Έξυπνες, πολιτισμένες, διακριτικές και ικανές να δουλέψετε σκληρά για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, συγκαταλέγεστε χωρίς αμφιβολία στα ζώδια που ξέρουν να κερδίζουν.

Η εμφάνισή σας αποπνέει μια αγνότητα που φέρνει στο νου την εξιδανικευμένη εικόνα της ομορφιάς που βλέπουμε σε Καθολικές αγιογραφίες.

Συνήθως έχετε άψογη ποιότητα δέρματος, γαλάζια μάτια με ολοκάθαρο βλέμμα και τα χείλη σας έχουν το χρώμα του κερασιού. Εκτιμάτε τα αυθεντικά αντικείμενα, τους ειλικρινείς ανθρώπους και το μότο που συνοψίζει την όλη στάση ζωής σας είναι: «Μιλάω στα ίσια και σ’ όποιον αρέσει».

Οι περισσότερες Παρθένοι γεννιέστε μ’ ένα εκπληκτικό χάρισμα: συνήθως πρόκειται για το άγγιγμά σας το οποίο έχει θεραπευτική δύναμη. Ίσως γι’ αυτό διακρίνεστε συχνά σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την υγεία.

Με κυβερνήτη πλανήτη σας τον Ερμή, ανήκετε στα πιο υπερκινητικά και επικοινωνιακά κορίτσια του ζωδιακού. Δυστυχώς, το υπερευαίσθητο νευρικό σας σύστημα είναι υπεύθυνο για τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζετε στο στομάχι.

Μπορείτε να γίνετε… αήττητες και να καταφέρετε θαύματα σε όλους τους τομείς αν διδαχθείτε αναπνευστικές τεχνικές χαλάρωσης και αρχίσετε να τις εφαρμόζετε.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ Όταν συμπεριφέρεστε με ευγένεια και σεβασμό σε ανθρώπους, από τους οποίους δεν περιμένετε κανένα αντάλλαγμα. Επίσης, όταν ελαττώνετε τα πολλά λόγια και αφήνετε τους άλλους να υποθέτουν ότι είστε τόσο ανυστερόβουλες όσο δείχνετε.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ Όταν δίνετε υπερβολικές διαστάσεις σε μικρά παραπτώματα των αγαπημένων σας προσώπων και καταλήγετε να γκρινιάζετε ή όταν αρχίζετε να κριτικάρετε τους άλλους, σατιρίζοντάς τους ανελέητα και κάνοντάς τους «φύλλο & φτερό»…

 

[πηγή]