Διακρίνεστε για τη ζεστασιά και την αμεσότητα με την οποία εκφράζεστε, εκπέμπετε μια μοναδική λάμψη και το χαμόγελό σας είναι ταυτόσημο με τη χαρά της ζωής.

Εμφανισιακά όμως, οι εκπρόσωποι των τριών 10ημέρων του ζωδίου σας παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές: Οι Λέαινες που γεννηθήκατε πριν τις 2 Αυγούστου έχετε σκούρα μαλλιά, διακριτική φωνή και εκπέμπετε μια γλυκιά, αριστοκρατική ηρεμία.

Οι γεννημένες ανάμεσα στις 3 και τις 13/8 προτιμάτε κοκκινωπές αποχρώσεις μαλλιών, έχετε δυναμικό τρόπο ομιλίας και αποπνέετε έναν αέρα μυστηρίου.

Τέλος, εσείς που έχετε γενέθλια μετά τις 14 Αυγούστου επιλέγετε συνήθως ξανθό χρώμα μαλλιών, έχετε ηχηρή και μάλλον διαπεραστική φωνή και διακρίνεστε για την τόλμη και τη μαχητικότητά σας. 

Όλες οι Λέαινες, πάντως, συνδυάζετε την έντονη θηλυκότητα μ’ έναν ανεπιτήδευτο, σχεδόν αρρενωπό τρόπο έκφρασης, γεγονός που διατηρεί γύρω σας μια «αυλή» πιστών φίλων και θαυμαστών.

ΦΗΜΕΣ Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι είστε συντηρητικά, κακομαθημένα κορίτσια, που έχουν συνηθίσει να γίνεται το δικό τους και ότι σνομπάρετε ανελέητα όσους θεωρείτε κατώτερούς σας, κοινωνικά ή επαγγελματικά.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Μέσα σας αισθάνεστε ότι γεννηθήκατε για να αποσπάσετε τιμές και διακρίσεις ή ακόμα και να γίνετε διάσημες, αλλά δεν υποτιμάτε πάρα μόνο όσους υποτιμούν οι ίδιοι τον εαυτό τους. Καλοπροαίρετες και διόλου συμπλεγματικές αποπνέετε μια ακατέργαστη φρεσκάδα και με το εμψυχωτικό χιούμορ σας γίνεστε εύκολα η ψυχή της παρέας.

Μείνετε μακριά από τους κόλακες, καθώς οι μόνες Λέαινες που παγιδεύονται στη ρουτίνα της καθημερινότητας και δεν κατάφερνουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους είναι αυτές που διψούν για επιδοκιμασία και «ζουν για τα μάτια του κόσμου».

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ Όταν αποδεικνύετε στην πράξη ότι θυμάστε πάντα τις όποιες ευεργεσίες δεχτήκατε, ενώ αποφεύγετε να υπενθυμίσετε εκείνες που προσφέρατε εσείς.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ Όταν γίνεστε το ίδιο προστατευτικές και καταπιεστικές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο είστε με τα κατοικίδια ζωάκια σας.