Γίνεστε αναγνωρίσιμη από τα όμορφα, λεπτοφτιαγμένα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και το αινιγματικό σας βλέμμα, μέσα από το οποίο πηγάζει μια μυστηριώδης μελαγχολία.

Ο ιδεαλισμός που αποπνέει η φυσιογνωμία σας γίνεται πηγή έμπνευσης για ζωγράφους και ποιητές. Στο ζώδιό σας όμως συναντάμε κι ένα διαμετρικά αντίθετο στιλ γυναίκας με έντονες καμπύλες, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και εξεζητημένα ναζιάρικο –συχνά παιδικό– τρόπο ομιλίας.

Σε όποιον τύπο Αιγόκερου κι αν ανήκετε, η θηλυκότητά σας είναι τόσο έντονη, που κάθε άντρας δίπλα σας αισθάνεται σαν ένας μεγάλος, δυνατός αρκούδος, πρόθυμος να σας προσφέρει την προστασία του.

Συνήθως καταλήγετε να τον προστατεύετε εσείς από την υπεραισιοδοξία ή την ανωριμότητά του.

Ανήκετε σε ένα από τα πιο εκκεντρικά ζώδια και όσο περισσότερο αποκτάτε φήμη ή οικονομική άνεση, τόσο έρχεται στην επιφάνεια η… ασκητική σας πλευρά και επιλέγετε να ζείτε, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.

Είναι ο δικός σας τρόπος να ασκείτε αντίσταση στην αισχροκέρδεια των υπερεκτιμημένων labels.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ Όταν διατηρείτε την αυτοκυριαρχία σας και χωρίς να παρασύρεστε από τυχόν εκρήξεις θυμού των συνομιλητών σας, συνεχίζετε να κάνετε καίρια σχόλια πάνω στην ουσία του ζητήματος από το οποίο ξεκίνησε η συζήτηση.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ Όταν η εκκεντρικότητα της συμπεριφοράς σας φτάνει στο σημείο να σας κάνει φιλάργυρες σε μικροέξοδα όπως η αμοιβή των παιδιών που σας λένε τα κάλαντα ή το φιλοδώρημα στο εστιατόριο.

[πηγή]