Νέα Σελήνη σήμερα και είναι στο ζώδιο του Τοξότη, όπως έχουμε αναφερθεί και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Η πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης, θα γίνει στις 10:40 περίπου το πρωί, ώρα Ελλάδος. Επειδή η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη να θυμάστε ότι είναι καιρός για νέα ξεκινήματα και είναι ιδιαίτερα ισχυρή, σε ότι αφορά τον έρωτα και την περιπέτεια. Πράγματα που περιμένατε εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο να γίνουν ή θα λήξουν και δεν θα υπάρχουν στον μυαλό σας ή θα μπορέσετε να κάνετε την μεταστροφή και να τα δείτε με νέα ματιά.

Η αισιοδοξία, πλέον είναι διάχυτη και τίποτα δεν μπορείς να σταματήσει όλα εκείνα τα θετικά, που έρχονται. Θυμηθείτε ότι θετικά δεν είναι μόνο, η οικονομική κατάσταση, αλλά και η αλλαγή νοοτροπίας, σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, και το ταξίδι στη ζωή θα έχετε τους συντρόφους που επιθυμείτε. Μπορεί να απογοητεύτηκατα το προηγούμενο διάστημα, αλλά θα καταλάβετε ότι η αλήθεια του καθένα, άγεται και φέρεται, από το παρελθόν του.

Ο φόβος θα εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού, μόνο αν τον αντιμετωπίσετε κατάματα και περιβάλλετε τον εαυτό σας με αγάπη. Μακριά από τους ανθρώπους, που θέλουν να τους αγαπάνε και εκείνοι δεν αγαπάνε κανέναν. Προσοχή!!!

Σε ένα από ταξίδια μου στην Ανατολή, ένας Ινδός ιερέας, μου έδωσε κάποια στιγμή μια συνταγή για πώς να εκμεταλλευτούμε την Νέα Σελήνη. Σας την δίνω αυτούσια όπως μου την περιέγραψε.

Αν επιθυμείς κάτι, τότε γράψε το στο χαρτί με μολύβι. Μπορείς να γράψεις 5 ευχές, που έχεις.
Γράψε τις ευχές αυτές δέκα φορές για τις επόμενες 8 ώρες. Είναι το πιο ισχυρό διάστημα μετά την έναρξη της Νέας Σελήνης. Μπορείτε να το συνεχίσεις αυτό ακόμα και μέχρι 36 ώρες. Η ισχύς της Σελήνης θα είναι πιο χαμηλή, αλλά δεν θα πάψει να δίνει τα φώτα της.
Προσοχή όμως, ότι και να είναι αυτό που επιθυμείς, δεν πρέπει να είναι κάτι, που θα βλάψει κάποιον άλλον. Δηλαδή, αν επιθυμείς έναν σύντροφο, που είναι δεσμευμένος θα πρέπει να το αποφύγεις γιατί τότε το σύμπαν θα στρέψει αυτή την ενέργεια, προς εσένα και τότε δεν θα ξεμπερδεύεις με τίποτα.
Καλύτερα να αναφέρεις οτιδήποτε έχει σχέση με χαρακτηριστικά, που θέλεις και μην το προσωποποιείς.
Τέλος, βάλε όλο σου το συναίσθημα, την ώρα, που γράφεις τις ευχές και διπλώσε το χαρτί. Κρύψε το, από τα μάτια, άλλων. Ξέχασε ότι έχεις γράψει.
Άφησε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του.

Μια τεχνική που δουλεύει και μάλιστα με τρόπο, που θα σας εκπλήξει…!

Iανός

Ianos@beu.com.cy