Υπάρχουν οι τρόποι για την αύξηση της ερωτικής διάθεσης και να περάσετε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας.

Πως θα καταφέρεις να εκφράσεις στην αγάπη σου και να δείξεις ότι μέσω αύξηση της ερωτικής διάθεσης οτι μπορείς να κάνεις την ομορφότερη σχέση της ζωής σου.

Σε αυτό το άρθρο, θα διαβάσετε κάποιους έξυπνους τρόπους που θα κάνουν την ερωτική σας ζωή να εκτοξευτεί και να βιώσετε πραγματικά, πολύ όμορφες στιγμές.

Ένας ζεστό χώρος είναι πολύ καλύτερος για να μπορέσετε να νιώσετε άνετα και να έχετε τον πλήρη έλεγχο του κορμιού σας. H ζέστη θα φέρει και μια σχετική ευφορία με αποτέλεσμα να νιώθετε πολύ καλύτερα με τον σύντροφο σας. Ξέρετε, κρύα χέρια κτλ.

Καταναλώστε φρούτα, πλούσια σε βιταμίνη C και έχουν ξινή γεύση, όπως μάνγκο, πορτοκάλια, και λεμόνια.

Όσο περισσότερο, τόσο καλύτερο. Νομίζετε ότι αυτό, πρέπει να έχει πρόγραμμα και συγκεκριμένες ώρες και μέρες; Όταν νιώθετε την ανάγκη, «σκύψτε» πάνω από το πρόβλημα να το λύσετε. Θα δείτε ότι η συχνή επαφή θα φέρει ακόμα περισσότερη σεξουαλική ενέργεια. Πάντως δεν θα χάσετε.

Σκεφτείτε σύμφωνα με το παραπάνω ότι ένας άντρας σκέφτεται το σεξ πάνω απο 19 φορές μέσα στην ημέρα. Ρωτήστε τον εαυτό σας, πως μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε αυτό.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση. Τα προκαταρκτικά παίζουν σπουδαίο ρόλο και εσείς πρέπει να γίνεται η απόλυτη κυρίαρχος πάνω σε αυτό. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και «εκπαιδεύστε» τον σύντροφο σας να γίνεται και οι δυο απόλυτοι κυρίαρχοι στο βωμό του έρωτα σας.

Όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με τη θέληση, που έχετε για να πετύχετε, τη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής. Απλά κάντε τα πράξη. Το σημαντικότερο είναι οτι η συμμετοχή και των δυο θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μια καλή ερωτική ζωή δίνει ώθηση για να γινει η ζωή σας παραμυθένια και όχι μόνο