Πως θα Αφαιρέσεις Γρήγορα Άσχημες Μυρωδιές απο τα Ρούχα σου ακόμα και όταν δεν έχεις χρόνο για να πλύνεις.

Έχει τύχει πότε μετά απο έξοδο σας σε μια παραδοσιακή ταβέρνα και όχι μόνο, να νιώθετε οτι τα ρούχα σας έχουν μύριζουν άσχημα απο ψητά κρέατα και ότι άλλο έχετε καταναλώσει την προηγούμενη νύχτα.

Την αντιμετωπίζετε συχνά και αυτή την κατάσταση; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να φύγουν οι μυρωδιές ακόμα και μετά απο πλυσίμο, και εδώ θέλουμε να σταθούμε.

Πως θα καταφέρεις να αφαιρέσεις μυρωδιές απο τα ρούχα σου και τελικά;

Μια πρώτη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε Βότκα διαλλύμενη σε νερό σε ποσοστό 70% Βότκα και το ύπολοιπο νερό, τοποθετείτε σε ένα απλικατέρ και ψεκάζετε το σημείο το οποίο μυρίζει περισσότερο. Αυτό είναι μια συμβουλή απο τον χρήστη kiwiberrie87 του reddit που μας διαβεβαιώνει για το καλύτερο αυτής της μεθόδου.

Σαν δεύτερο βήμα μπορείτε να βάλετε τα ρούχα όπως τζήν και φούτερ στο ψυγείο. Βάζοντας το ρούχο μέσα σε μια πλαστική σακούλα και τοποθετώντας την στον καταψύκτη, την επόμενη μέρα δεν μύριζει καθόλου του ρούχο σας. Αυτό γιατί η ψύξη θα εξουδετερώσει κάθε βακτήριο το οποίο προκαλεί τη δυσωσμία αυτή, σύμφωνα με τον xkstylezx του reddit.

Αν έχει ποτίσει το ρούχο σας απο τη δυσωσμία σε κάποια συγκεκριμένα σημεία τότε μπορείτε να κάνετε κάτι ακόμα πιο δραστικό. Ανακατέψτε λίγο μαγειρική σόδα με νερό και με μια οδοντόβουρτσα τρίψτε τα επίμαχα σημεία. Αφήστε να επιδράσει για περίπου 30  λεπτά και ξεβγάλτε. Η μ υρωδιά θα εξαφανιστεί και θα έχετε ένα φρέσκο ρούχο.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αίθερια έλαια, αποστάγματα, τα οποία μπορείτε να ψεκάσετε πάνω στα ρούχα σας, ακόμα και όταν θέλετε να φρεσκάρετε. Ψεκάστε ένα νέφος μπροστά σας και περάστε ανάμεσα του.

Με τις παραπάνω τεχνικές μπορείτε ανα πάσα ώρα και στιγμή να έχετε τα ρούχα σας φρέσκαι και έτοιμα να ξαναφορεθούν χωρίς να καθυστερήσετε να τα πλύνετε.