Τα 5 Μαθήματα για Ερωτικό Δέσιμο που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα πλέον

Τελικά ποια είναι τα μυστικά για να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον, στον απόκρυφο χώρο της κρεβατοκάμαρας;

Οι άντρες είναι μυστήρια πλάσματα και πολλές φορές μας εκπλήσσουν με απίστευτους τρόπους ακόμα και στον ερωτικό τομέα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε σαν θηλυκά είναι να τους κατανοήσουμε και τους φέρουμε πιο κοντά μας. Όσο πιο κοντά έρχονται τόσο περισσότερο νιώθουμε ότι μπορούμε να ελέγχουμε την κατάσταση.

Mάθημα 1ο

Ένας άντρας πάντα έχει το άγχος της σεξουαλικής επίδοσης. Ειδικά όταν η γυναίκα έχει απελευθερωθεί σεξουαλικά και μπορεί αν βρίσκεται ερωτικά με όποιον επιθυμεί, αυτό κάνει τον άντρα να μπαίνει σε μια διαφορετική θέση και οι επιδόσεις έρχονται στο μυαλό του σαν μέτρο σύγκρισης.

Συμβουλή: Ποτέ μην κρίνεται αυτό για την κακή του επίδοση και ποτέ μην τον χλευάσετε. Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και απλά δείξτε του ότι συμμερίζεστε την κατάσταση. Βέβαια όλα αυτά πάντα με μέτρο και γνώμονα τις συνθήκες που συμβαίνουν.

Μάθημα 2ο

Ένας άντρας πάντα χρειάζεται επιβεβαίωση για να αισθανθεί ο κυνηγός και εσείς το θήραμα. Αυτό μπορεί να σας κουράσει, αλλά ένας σύντροφος, που νιώθει αυτοπεποίθηση είναι ένας σύντροφος, που θα μένει δίπλα σας.

Συμβουλή: Ποτέ μην υποκριθείτε και πείτε ανακρίβειες. Αυτό θα φανεί και θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς γιατί η εμπιστοσύνη θα πάει περίπατο.

Μάθημα 3ο

Ο άντρας παραμένει άνθρωπος και έχεις τις ίδιες ανασφάλειες με εμάς τις γυναίκες. Μπορεί να μην είναι έκδηλος ο φόβος του για τα σωματικά του προσόντα, αλλά αν είναι υπέρβαρος, θα τον νοιάζει και ας μην το δείχνει.

Συμβουλή: Προσοχή λοιπόν στα σχόλια και τις κριτικές που κάνουμε. Δείξτε του την αγάπη σας και την φροντίδα σας. Θα αισθανθεί σίγουρα πιο ασφαλής.

Μάθημα 4ο

Σε έναν άντρα δεν του αρέσει να περιμένει στην σεξουαλική απόλαυση. Η παρόρμηση λόγο της αρσενικής φύσης είναι έντονη και θα κάνει τα πάντα να σας φέρεις γρήγορα σε έκσταση.

Συμβουλή: Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και απλά ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε τις ερωτικές στιγμές με το σύντροφο σας. Είναι μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, εξοικείωσης και δεσίματος σε ανώτερο επίπεδο.

Μάθημα 5ο

Τέλος να κρατήσουμε το πιο σοβαρό και επίσης πολύ σημαντικό θέμα στις σχέσεις. Ένας άντρας δύσκολα θα συγχωρέσει την απιστία. Σίγουρα πιο δύσκολα από μια γυναίκα.

Συμβουλή: Πάντα να του δείχνετε την πίστη σας και μάλιστα όχι μόνο όταν είστε μόνοι σας, αλλά και μπροστά στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Έτσι θα νιώθει ότι έχει το σεβασμό από εσάς. Η ασφάλεια είναι πολύ σπουδαίο στοιχείο για μια μακρόχρονη σχέση. Μην την αφήνετε να πάει χαμένη

Όλα τα παραπάνω μαθήματα δυναμώνουν μια σχέση και απλά γνωρίζετε περισσότερο αυτόν που έχετε δίπλα σας. Η γνώση είναι δύναμη, όπως λέγεται και αυτή τη δύναμη χρησιμοποιήστε την προς όφελος σας.