Γιατί είναι ευκολότερο να ερωτευτείτε το καλοκαίρι, έχετε αναρωτηθεί; Μήπως τα λιγότερα ρούχα σάς προδιαθέτουν να είστε πιο ανοικτοί σε προτάσεις και η διάθεση για περιπέτεια είναι πιο έντονη; Ο ήλιος και η θάλασσα παίζουν σημαντικό ρόλο, αφού παράγουν εκείνες τις ορμόνες της ευτυχίας που κάνουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο να βλέπει τα πράγματα πιο χαλαρά και με όρεξη για αταξίες. Παράλληλα, οι ώρες δουλειάς και κατ’ επέκταση οι σκέψεις άγχους μειώνονται δραστικά που σημαίνει περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και να γνωρίσετε κόσμο, και γιατί όχι να ερωτευτείτε πάλι.
Το γνωστό κλισέ επιβεβαιώνει ότι το καλοκαίρι είναι το καλύτερο αφροδισιακό. Όταν ακούτε καλοκαίρι, σας έρχονται εικόνες και στιγμές ανεμελιάς, χαλάρωσης, ξεκούρασης κάνοντας βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά ακόμα και κάτω από το φως του φεγγαριού. Είναι η πιο ερωτική εποχή του χρόνου που σας ξυπνάει την ανάγκη για διασκέδαση, για νέες ερωτικές περιπέτειες και έντονα φλερτ. Γιατί το καλοκαίρι γεννιέται από μια ανάγκη ή τάση φυγής από την καθημερινότητα. Η ημέρα είναι μεγαλύτερη και ο ήλιος της σας φτιάχνει και σας ανεβάζει τη διάθεσή σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε ευεξία και μεγαλύτερη ενεργητικότητα και συνεπώς να γίνεστε πιο κοινωνικοί ή πιο ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.
Επιθυμείτε να ζήσετε στιγμές μοναδικές γεμάτες και να ξεχάσετε τα καθημερινά προβλήματά σας. Η λύση είναι οι καλοκαιρινοί έρωτες αναμφίβολα. Έτσι μόλις βιώσετε μέρες και νύχτες γεμάτες ένταση, πάθος και υποσχέσεις νιώθετε τόσο ζωντανοί ξανά. Μην χάνετε στιγμή και απολαύστε τους καλοκαιρινούς έρωτες!Γιατί αυτό που συμβαίνει συχνά στα καλοκαιρινά ειδύλλια είναι ότι ζείτε τον “μυθοποιημένο” έρωτα μέσα από την εξιδανίκευση, λατρεύετε όχι το πρόσωπο αλλά κυρίως την ύπαρξη του έρωτα στην ζωή σας. Συνήθως η ικανοποίηση των αναγκών σας ήταν αυτή που σας έσπρωξε στην αγκαλιά του έρωτα, η ανάγκη να ερωτευτείτε, να αγαπηθείτε ή και να ξεχάσετε έναν παλιό έρωτα.
Γι’ αυτό μην νιώσετε τύψεις και ενοχές και μην είστε σκληροί που αφεθήκατε στον έρωτα. Αλλά κρατήστε τις όμορφες στιγμές, τις ωραίες αναμνήσεις, την εμπειρία που στάθηκε πηγή ψυχικής αναζωογόνησης και που μπορεί να κράτησε για λίγο, αλλά σας έδωσε τόσα πολλά. Γιατί για αυτές τις στιγμές ανάτασης της ψυχής, για αυτούς τους έρωτες, για τα μοναδικά καλοκαίρια και πάρτι που οι δυο αγκαλιές γίνανε ένα, που δύο χαμόγελα ενώθηκαν και η ηχώ των γέλιων τους αντιλαλούσε τόσο δυνατά σαν να γνωρίζονταν χρόνια, για όλα αυτά και άλλα τόσα μικρά θαύματα που μπορούν να συμβούν αστραπιαία δημιουργώντας “διαμαντένιες” αναμνήσεις, αξίζει να ερωτευτείτε ξανά και ξανά!

το διαβάσαμε