Το ενεργειακό ποτό από την Αγγλία, απευθύνεται σε αυτούς που ζουν έντονα και θέλουν την καλύτερη επιλογή με φυσικά συστατικά, χωρίς ταυρίνη, μηδέν θερμίδες και ζάχαρη. Κάνει την είσοδο του αυτή την Άνοιξη στην κυπριακή αγορά. Το Virtue Energy Water είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας τους. Το Virtue Energy Water είναι μια καινοτόμα λύση για αυτή ακριβώς την καθημερινή σας ανάγκη, το πρώτο φυσικό ποτό ενέργειας χωρίς ζάχαρη.

Το Virtue Energy Water δεν περιέχει ζάχαρη, με μηδέν θερμίδες και κανένα γλυκαντικό. Το κάθε τενεκεδάκι περιέχει την ίδια ποσότητα φυσικής καφεΐνης όσο ένα φλιτζάνι καφέ (80mg). Η φυσική του ενέργεια προέρχεται από εκχυλίσματα του yerba mate, guarana and ginseng. Αυτό το φυσικό ποτό χωρίς ζάχαρη περιέχει ανθρακούχο νερό, φυσικές γεύσεις φρούτων, βιταμίνη Β και καθόλου συντηρητικά.

Έρχεται σε δυο υπέροχες γεύσεις, μούρα και λεμόνι με λάιμ.

Με βάση τη δέσμευση της για «θετική ενέργεια», η επωνυμία Virtue Energy Water προσφέρει, για κάθε τενεκεδάκι που πωλείτε, 500 λίτρα καθαρό νερό σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Αυτό επιταχύνετε με τη συνεργασία με το διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό drop4drop, που αναλαμβάνει την κατασκευή πηγαδιών νερού σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Το Virtue Energy Water έχει διακριθεί το 2017 με δυο βραβεία, το Global Bottled Water Awards 2017: Winner Best functional water και το Zenith Innobev Awards 2017: Winner Best Aqua Drink.

Η εταιρία Κτήμα Μπάρπα Γιώργη, σεβόμενη την ανάγκη του καταναλωτικού κοινού για φυσικά και υγιεινά ποτά και τρόφιμα, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Virtue Energy Water. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-shop: www.ktimabarbagiorgi.com ή στο τηλέφωνο 96705085.