Ο Δίδυμος είναι ζώδιο μεταβλητό και έχει στοιχείο τον αέρα. Το ζώδιο που έχει κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή με κυρίαρχο χαρακτηριστικό του, την επικοινωνία. Τον Δίδυμο θα τον καταλάβετε από την πρώτη στιγμή, γιατί θα θελήσει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Στον έρωτα ο Δίδυμος έχει τον ρόλο του πιο επικοινωνιακού και μάλιστα μπορεί να βρει τους απίστευτούς τρόπους για να μπορέσει να ανταλλάξει έστω ένα μήνυμα μαζί σας. Αν δείτε στο απέναντι βουνό να βγαίνουν σήματα καπνού θα είναι ο Δίδυμος, που θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας. Αυτό είναι καλό στοιχείο για να καταλάβετε ότι όταν θέλει να διακόψει παρτίδες μαζί σας, τότε αυτή η διάθεση τους εξαφανίζεται.

Ένα Δίδυμος δίνει μεγάλη σημασία στο δέσιμο συναισθηματικό και ψυχικό πριν προχωρήσει τη σχέση του ποιο κάτω. Θα χρειαστεί να μιλήσετε μαζί του και να βγάλετε από μέσα σας όλες τις σκέψεις. Θα ακούσει με προσοχή αλλά θα λάβετε οπωσδήποτε και απαντήσεις.

Σε όλα τα προηγούμενα να πούμε ότι δεν ξέρει τι σημαίνει η παροιμία “Όποιος βιάζεται σκοντάφτει…”. Είναι χαρακτηριστικό στοιχείο του Διδύμου να θέλει να πει πολλά και μαζί. Έχει ένεργεια που του βγαίνει σε ομιλία. Να θυμάστε ότι ακόμα και στην ερωτική πράξη θα βιάζεται. Καλύτερα να του υπενθυμίζεται.

Επίσης η σεξουαλική ζωή του Δίδυμου θα παραμείνει ζωντανή για αρκετό καιρό. Επιδιώκει να έχει πάντα το πάνω χέρι και δεν θέλει να τον προσβάλλουν. Ένα ξεχωριστό σημείο του είναι ότι δεν νιώθει ζήλεια. Αν για κάποιο λόγο ο σύντροφος είναι μαγνήτης του αντίθετου φύλλου, θα δείξει την υπερηφάνεια του και θα αυτοθαυμάζεται. Σε αυτή την περίπτωση σκέφτεται ΄΄ Βλέπεται τι έχω και εσείς όχι…;΄΄

Σε μια σχέση με Δίδυμο θα πρέπει να θυμάστε ότι μεγάλη σημασία έχει η λέξη Φίλια. Ακόμα και το ταίρι του, θέλει να το βλέπει σαν φίλος. Εκεί δίνει και την ψυχή του. Μην του το στερήσετε αυτό.