Θέλετε οι άντρες να σας βλέπουν και να μένουν με το στόμα ανοιχτό;


Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και δεν θα βγείτε χαμένες.

Beu-ok-pinkΠρώτα από όλα ένας άντρας θέλει να βλέπει μια γυναίκα η οποία έχει φυσική ομορφιά και όχι να βλέπει κάτι τεχνητό, το οποίο δεν βγάζει και την προσωπικότητα, που διαθέτει. Ο άντρας θέλει να βλέπει το αληθινό και ας μην είναι και το τέλειο.

Beu-ok-pinkΟτιδήποτε λοιπόν χρησιμοποιείτε από make-up και κρέμες, προσπαθήστε να είναι διακριτικά και απαλά πάνω στην επιδερμίδα σας. Κάτι έντονο και πολύ extreme απλά θα απωθήσει οποιοδήποτε αρσενικό. Προσοχή στα χείλη σας για να μην ξεφύγετε από το βάψιμο. Απαλά χρώματα και με μέτρο.

Beu-ok-pinkΑκολουθήστε αλλά με μέτρο τη μόδα. Δεν είναι ανάγκη να δείξετε σε όλους ότι ακολουθείτε τη μόδα. Οι περισσότερες γυναίκες πέφτουν θύματα του trend και του συρμού και παγιδεύονται σε έναν αχανή κύκλο με ρούχα και αξεσουάρ τα οποία δεν τους ταιριάζουν. Χρησιμοποιείστε μόνο ότι σας πηγαίνει. Εκεί θα δείξετε τα προσόντα σας και θα φανεί το πόσο μοναδικές είστε.

Beu-ok-pinkΠροσοχή στα αξεσουάρ, από τσάντες μέχρι και κοσμήματα. Φορέστε μόνο ότι πηγαίνει με τα χρώματα, που έχετε στα ρούχα σας και τα παπούτσια. Χρησιμοποιήστε οτιδήποτε είναι διακριτικό και μπορεί να αναδείξει τα δυνατά σας “όπλα”.

Beu-ok-pinkΑποφύγετε στενά ρούχα που δείχνουν και βγάζουν μάτια όσον αφορά τα επίμαχα σημεία, γλουτών και στήθους. Επίσης τα see through αποφύγετε τα, όπως ο διάολος το λιβάνι. Δεν ξέρετε τι μπορεί να σκεφτεί ένας άντρας για εσάς. Ξέρετε ότι το ανατολίτικο δεν βγαίνει εύκολα από μέσα τους, ιδίως όταν μιλάμε για μεσογειακούς λαούς.

Beu-ok-pinkΤέλος πριν βγείτε έξω βάλτε το πιο όμορφο χαμόγελο σας και αφοπλίστε οποιαδήποτε αρνητικό σχόλιο και αν γίνει. Να ξέρετε ότι ένας θετικός άνθρωπος πάντα είναι μαγνήτης και ιδίως όταν προέρχεται από ένα θηλυκό.

Να θυμάστε ότι οι άντρες είναι σαν τις μέλισσες, που όταν αντιληφθούν κάτι που έχει φυσική ομορφιά αλλά και θετικότητα, θα μαγνητιστούν μόνοι τους.

Να θυμάσαι ότι είσαι μοναδική!