Η φροντίδα του make up μας και η επιβεβαίωση ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά, είναι κάτι, που μας ανησυχεί εμάς τις γυναίκες.

Μπορούμε όμως μερικές απλές συμβουλές να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να φαινόμαστε πάντα λαμπερές και μοναδικές.

Για δείτε λίγο τι μας συμβουλεύει η beauty Editor του BeU.com.cy για να πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ αλλά και την καλύτερη φροντίδα του προσώπου σας.

  • Ελέγξτε τη βάση του μακιγιάζ σας, σε διάφορους φωτισμούς για να δείτε αν όντως έχετε πετύχει την απόχρωση, που θέλετε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.
  • Για να δημιουργήσετε μια τέλεια βάση για κραγιόν καλύτερα εφαρμόστε ένα lip balm και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση το οποίο θα έχει κρεμώδη αφή και περιμένετε 5 λεπτά. Ύστερα εφαρμόστε όποιο χρώμα θέλετε.
  • Ποτέ μην εφαρμόσετε βάση πάνω στα χείλη σας. Τα κάνει να φαίνονται πολύ ανομοιόμορφα και ψεύτικα.
  • Καθαρίστε τα μάτια σας την ίδια ώρα, που καθαρίζετε και το πρόσωπο σας, ιδίως τις πρωινές ώρες. Έτσι θα μπορέσετε να καθαρίσετε οτιδήποτε έχει μείνει από το βραδινό make up.
  • Μόλις καθαρίσετε τα πρόσωπο σας εφαρμόστε γρήγορα ενυδατική κρέμα. Να ξέρετε ότι έτσι θα μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη ενυδάτωση και να αποφύγετε την ξηροδερμία.

ΒeU.com.cy