Είσαι έτοιμη να… ταρακουνήσεις τα νερά με το στιλ σου; Με τη νέα Volume Shake Mascara της Rimmel μπορείς.

Η Rimmel καινοτομεί, παρουσιάζοντας τη νέα Volume Shake Mascara – μια πρωτοποριακή μάσκαρα που δεν ξεραίνεται και που, χάρη στην τεχνολογία ανακίνησής της, το περιεχόμενό της παραμένει φρέσκο, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία εφαρμογή της.

Βαρέθηκες να ψάχνεις για λίγα απομεινάρια στον πάτο της μάσκαράς σου, η οποία ξεραίνεται μετά από τις πρώτες, κιόλας, χρήσεις;

Η μοναδική Volume Shake Mascara είναι η πρώτη μάσκαρα της αγοράς με την πατενταρισμένη από τη Rimmel Shake-Shake τεχνολογία που διατηρεί το περιεχόμενο φρέσκο σαν να την άνοιξες εκείνη την ώρα, χάρη στην τεχνολογία αιχμής της, αλλά και στην ειδικά σχεδιασμένη κυλινδρική συσκευασία της.

Εκτός από μοναδικά, τα αποτελέσματα της Shake-Shake τεχνολογίας είναι ολοφάνερα˙ όγκος και φρεσκάδα που διαρκούν πολύ περισσότερο σε σχέση με τη χρήση μιας συμβατικής μάσκαρας.

Το Volume Defining βουρτσάκι της Rimmel Volume Shake Mascara δίνει όγκο στις βλεφαρίδες σου, ξεχωρίζοντάς τη μια από την άλλη, για να μπορείς να έχεις εσύ τον έλεγχο του look σου σε κάθε χρήση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακινήσεις τη μάσκαρά σου 4-5 φορές πριν από κάθε χρήση και άσε τα υπόλοιπα πάνω στη Rimmel Volume Shake Mascara, η οποία θα σου δίνει ένα ολόφρεσκο London look κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείς.