Η πρώτη διπλή ενίσχυση έφθασε σε ένα προϊόν περιποίησης από την Lancaster: ΕΝΙΣΧΥΕΙ την διόρθωση όλων των βασικών σημαδιών γήρανσης και τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

DOUBLE AMPLIFICATION (ΔΙΠΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ)
Στοχεύει σε όλα τα κύρια σημάδια γήρανσης, βελτιώνει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, χάρη στο DNA Repair Complex, που δημιουργήθηκε από ένα φυσικό βιοτεχνολογικό παράγοντα, γι’ αυτό και εξασφαλίζει τη διατήρηση της νεότητας της επιδερμίδας, ενώ επισκευάζει σημαντικά το DNA ενεργώντας άμεσα. Μικρο-κάψουλες Ρετινόλης αυξάνουν τη διείσδυση της ρετινόλης στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος για να διεγείρει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών. Ενισχυμένο με εκχύλισμα σόγιας και με Full Light Technology, δρα σε 3 επίπεδα: Απορροφά UV & Visible Light* ακτίνες από την επιφάνεια του δέρματος. Αντανακλά τις ακτίνες VL & IR, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, που ενεργοποιούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Το προϊόν υπερήρωας: TOTAL AGE CORRECTION AMPLIFIED DARK SPOT CORRECTION AMPLIFIER, LANCASTER
Η Lancaster λανσάρει το νέο Total Age Correction Amplified Dark Spot Correction Amplifier, τον πρώτο ορό με SPF15 που στοχεύει τόσο σε περιβαλλοντικές όσο και σε βιολογικές πηγές κηλίδων του δέρματος, ενώ ενισχύει και τη φυσική λάμψη του δέρματος. Αμέσως, το δέρμα σας φαίνεται φρέσκο και λαμπερό!
Αποτελέσματα από έρευνες πελατών
DARK SPOT CORRECTOR & GLOW AMPLIFIER SPF 15
Μετά από ένα μήνα χρήσης
86%* πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα
85%* πιο λαμπερή επιδερμίδα
93%* πιο αναζωογονημένο δέρμα

Μετά από δύο μήνες χρήσης
90%* πιο βελτιωμένη ποιότητα δέρματος
81%* πιο φωτεινό δέρμα και λαμπερό
75%* πιο μειωμένο το χρώμα των
δυσχρωμιών στην επιδερμίδα

TOTAL AGE CORRECTION AMPLIFIED RICH DAY CREAM SPF15, LANCASTER
Η Lancaster λανσάρει τη νέα αντιγηραντική κρέμα Total Age Correction Amplified Rich Day Cream SPF15. Eνισχύει τόσο την αντιγηραντική δράση όσο και τη φυσική λάμψη του δέρματος. Οι 3 κορυφαίες τεχνολογίες σε ένα βαζάκι, τώρα ενισχυμένες με τις τελευταίες ανακαλύψεις της εταιρίας Lancaster.

TOTAL AGE CORRECTION AMPLIFIED DAY CREAM SPF15, LANCASTER
Με την πάροδο του χρόνου και τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις, τα κύτταρα του δέρματος γίνονται προοδευτικά «κωφά» στους μηχανισμούς αυτοαναγέννησης. Η Lancaster λανσάρει τη νέα γενιά αντιγηραντικής κρέμας ημέρας. H Total Age Correction Amplified Day Cream SPF15, ενισχύει τόσο την αντιγηραντική δράση όσο και τη φυσική λάμψη του δέρματος.

TOTAL AGE CORRECTION AMPLIFIED RETINOL-IN-OIL NIGHT CREAM LANCASTER
Με την πάροδο του χρόνου και τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις, τα κύτταρα του δέρματος γίνονται προοδευτικά «νωθρά» στους μηχανισμούς αυτοαναγέννησης. Η Lancaster λανσάρει την κρέμα νύχτας Total Age Correction Amplified Retinol-In-Oil Night Cream, μια νέα κρέμα νύχτας σε μια εξαιρετικά άνετη φόρμουλα με υφή ελαίου που ενισχύει τόσο την αντιγηραντική δράση όσο και τη φυσική λάμψη του δέρματος. Βαθιά αναπλήρωση, το δέρμα σας ξυπνάει ξεκούραστο και ανανεωμένο. Η επιδερμίδα φαίνεται ομαλότερη, σταθερότερη και πιο ομοιόμορφη.