Οι μάσκες ομορφιάς είναι πολύ must τα τελευταία χρόνια και μάλιστα εκείνες που φτιάχνονται από τα ίδια σας τα χέρια.

Εδώ στο BeU πριν δημοσιεύσουμε μια μάσκα την δοκιμάζουμε πρώτα για να δούμε τα αποτελέσματα.
Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε τρεις συνταγές απλές για να αποκτήσετε λαμπερό και ελαστικό δέρμα.

Μάσκα με μέλι και αμύγδαλα

Πάρτε δέκα αμύγδαλα και πολτοποιήστε τα. Χρησιμοποιήστε μια κουταλιά της σούπας μέλι και ανακατέψτε τα καλά. Χρησιμοποιήστε να κάνετε ελαφρύ μασάζ και το δέρμα σας θα απολεπιστεί, ιδίως αν υπάρχει μεγάλη λιπαρότητα . Αφήστε το μείγμα για περίπου 10 λεπτά. Με το μέλι θα ενυδατωθεί και το αμύγδαλο θα δώσει τις απαραίτητες ουσίες για να λάμψει το δέρμα σας και να απομακρύνει την λιπαρότητα.

Αλόη και βρώμη

Χρησιμοποιώντας ½ φλιτζάνι αλόη και ½ κουταλιά βρώμης μπορείτε να πετύχετε ένα scrub το οποίο θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και λείο. Κάντε μασάζ στο πρόσωπο και αφήστε το μείγμα να δράσει για περίπου 15 λεπτά. Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε το μείγμα αν έχετε μεγάλο πρόβλημα ακμής.

Λεμόνι, γάλα και μέλι

Αυτή τη συνταγή μας την έδωσε μια γιαγιά, που την είχε γραμμένη στα κιτάπια της από την Μικρά Ασία. Την χρησιμοποιούσαν σαν ενυδατική κρέμα.
Τα υλικά είναι μια κουταλιά της σούπας λεμόνι, πέντε σταγόνες γάλα και μια κουταλιά του γλυκού μέλι. Εφαρμόστε το στο πρόσωπο σας για περίπου 30 λεπτά και μετά ξεπλύνετε καλά. Το δέρμα σας θα καθαρίσει από διάφορες τοξίνες και ρυπαρότητα και θα αναδειχθεί. Πραγματικά είναι πολύ μεγάλη η διαφορά.
Οι παραπάνω μάσκες έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα αλλά πάντα θα πρέπει να γίνονται με τη συμβουλή και την έγκριση του υπεύθυνου γιατρού. Προσοχή λοιπόν, και θα δείτε μεγάλες αλλαγές στον εαυτό σας.