* SHEPHERD’S PIE-Για τη φάση 2

Υλικά:

  • 1 πακέτο χρωματιστές πιπεριές
  • 1 φλ. μπρόκολο
  • 1,5 φλ. λάχανο
  • 2 καρότα
  • 1 κουνουπίδι
  • 3 κλωνάρια σέλινο
  • 3 κ. σούπας Cottage cheese
  • 500 γρ. κιμάς
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κολοκύθι
  • 1 κ. σούπας κόκκινο κρασί για γεύση
Εκτέλεση:
  1. Ζεματίστε τα λαχανικά κρατώντας χωριστά το κουνουπίδι.
  2. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τσιγαρίστε. Προσθέστε και τον κιμά και μόλις τσιγαριστούν μαζί προσθέστε λίγο κόκκινο κρασί.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο. Μόλις έχουν ζεματισθεί τα λαχανικά ανακατέψτε τα με τον κιμά σε ένα πυρέξ.
  4. Βράστε σε ξεχωριστή κατσαρόλα το κουνουπίδι και μετά λιώστε το κουνουπίδι με πιρούνι να γίνει σαν πουρές.
  5. Προσθέστε μέσα στο κουνουπίδι λίγο πιπέρι και το Cottage cheese και ανακατέψτε καλά να γίνει σαν μία κρέμα.
  6. Απλώστε την κρέμα πάνω από τον κιμά με τα λαχανικά και ψήστε για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα από πάνω.