* ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ-Για όλες τις φάσεις

Υλικά:

  • φιλέτα σολωμού
  • βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Πλένουμε τα φιλέτα σολωμού και τα βάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν.
  2. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα αλατίζουμε (προαιρετικά) και τα πιπερώνουμε όσο επιθυμούμε.
  3. Ρίχνουμε πάνω τους λίγα μικρά κομματάκια βούτυρο. Ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο σε κάθε φιλέτο είναι αρκετό.
  4. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.