* ΠΙΤΣΑ-Για την φάση 2

Υλικά:

 Για τη ζύμη

  • 1 αυγό και 1 ασπράδι αυγού
  • 2 κ. σούπας βρώμη
  • 2 κ. σούπας γιαούρτι
  • 1 κ. σούπας κορν φλάουρ
  • 1 κ. γλυκού baking powder

Υλικά για τη σάλτσα

  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 1/3 φλ. ντομάτες κονσέρβας
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • φυλλαράκια βασιλικού
  • ζαχαρίνη (προαιρετικά 1 κ.γλυκού, για να πάρει την πικρίλα)
  • αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
  1. Σε 2 κουταλάκια του νερού βάζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο τηγάνι να ροδίσουν.
  2. Προσθέτετε τη ντομάτα, τη ζαχαρίνη και το αλατοπίπερο και χαμηλώνετε τη φωτιά.
  3. Αφήνετε τη σάλτσα να γίνει συμπαγής και να απορροφηθούν τα υγρά.
  4. Ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη βάση της πίτσας.
  5. Τα απλώνε σε αντικολλητικό χαρτί σε σχήμα στρογγυλό και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 15′- 20′ περίπου.
  6. Όταν έχει γίνει και η σάλτσα την προσθέτετε από πάνω μαζί με τα υλικά της αρεσκείας σας (μανιτάρια, τυρί, γαλόπουλα κλπ.) και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 10-15 λεπτά.
  7. Από πάνω βάζετε μπουκίτσες κοτόπουλο, γαλοπούλα και αν είναι PV βάλτε πιπεριά, μανιτάρια, φρέσκια ντομάτα σε κυβάκια και ό,τι άλλο θέλετε.