* ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ-Για την φάση 2

Υλικά:

  • 1 αυγό και 2 ασπράδια αυγού
  • 2 κ. σούπας τυρί κρέμα
  • 2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
  • 1 φλ. ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
  1. Σε ένα μπολ σπάτε και ανακατεύετε ένα ολόκληρο αυγό και 2 ασπράδια, το τυρί κρέμα, αλάτι, πιπέρι, την καπνιστή γαλοπούλα, την ντομάτα και την πιπεριά.
  2. Ρίχνετε σε ένα αντί κολλητικό τηγάνι τα μανιτάρια το αλάτι και το πιπέρι. Μόλις ψηθούνε, ρίχνετε το μίγμα από πάνω και ανακατεύετε. Όχι λάδι. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε υλικά (λαχανικά ή κρέας) ανάλογα με τα γούστα σας.
  3. Οι παραπάνω ομελέτες μπορούν να γίνουν και χωρίς κρόκο με 3 ή 4 ασπράδια. Δεν χρειάζεται λάδι.