* ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ-Για όλες τις φάσεις

Υλικά:

  • 3 κρόκοι αυγών 
  • 1 κ. γλυκού κορν φλάουρ 
  • 1 φλ. γάλα με χαμηλά λιπαρά 
  • 1 κ. γλυκού κακάο 
  • 1 έως 2 κ. σούπας γλυκαντικό σε σκόνη 
Εκτέλεση:
  1. Βάζουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το κακάο. Βράζουμε το γάλα σε χαμηλή φωτιά.
  2. Όταν βράσει το κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα με τους κρόκους αυγών και το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά. Βάζουμε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι το μείγμα να γίνει πυκνό.
  3. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε γλυκαντικό σε σκόνη όσο γλυκό το θέλουμε.
  4. Βάζουμε το μείγμα σε φορμάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Σερβίρεται κρύο.