* ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ-Για τη φάση 2

Υλικά:

  • 6 κολοκυθάκια
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 φλ. αλεύρι βρώμης
  • 1 φλ. τυρί χαμηλών λιπαρών
  • 1 αυγό
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
  1. Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια, τα τρίβουμε στον τρίφτη για τυρί.
  2. Στίβουμε να φύγουν τα υγρά, αλατίζουμε και αφήνουμε σε σουρωτήρι.
  3. ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και τρίβουμε το τυρί μας στον τρίφτη.
  4. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε το αυγό, προσθέτετε το κρεμμυδάκι, το τυρί, και καρικεύετε.
  5. Προσθέτετε τα κολοκυθάκια αφού πρώτα τα στίψετε καλα να φύγουν τα υγρά.
  6. Ανακατεύετε τα υλικά προσθέτωντας το αλεύρι και πλάθετε σε μπαλάκια.
  7. Στρώνετε σε λαδοκολα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 30 περιπου λεπτά σε θερμό αέρα.