* ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ-Για όλες τις φάσεις

Υλικά:

  • 8 κ. σούπας τυρί κρέμα 0% (cream cheese)
  • 4 στήθη κοτόπουλου
  • 4 λεπτές φέτες άπαχο ζαμπόν
  • σκόνη σκόρδου, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
  1. Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 C.
  2. Δημιουργήστε μια τσέπη σε κάθε στήθος κοτόπουλου με τεμαχισμό κατά μήκος στη μέση που να μην κοπεί σε όλη τη διαδρομή όμως.
  3. Βάλτε λίγο αλάτι της θάλασσας, το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και το σκόρδο σε σκόνη μέσα σε κάθε τσέπη.
  4. Τοποθετήστε 1 ή 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα σε κάθε τσέπη.
  5. Τυλίξτε το κομμάτι κοτόπουλο με το ζαμπόν διασφαλίζοντας ότι το άνοιγμα που κάνατε (τσέπη) καλύπτεται.
  6. Τυλίξτε το κάθε κομμάτι κοτόπουλο σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
  7. Ξετυλίξτε και αφήστε το λίγο να ροδοκοκκινίσει κάτω από το γκριλ.