Υλικά:

  • 7 φλ. λεπτοτριμμένο λάχανο (άσπρο)
  • 1 φλ. τριμμένο καρότο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά για το dressing:

  • 1/3 φλ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1/2 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/3 κ. γλυκού σκόνη μαύρο πιπέρι
  • 1/4 φλ. γάλα
  • 1/2 φλ. μαγιονέζα
  • 1/4 φλ. βουτυρόγαλα
  • 1 1/2 κ. σούπας ξίδι λευκό
  • 2 1/2 κ. σούπας χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:

  1. Τοποθετήστε το τριμμένο λάχανο και καρότα σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας και προσθέστε το τριμμένο κρεμμύδι.
  2. Τοποθετήστε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων τα ακόλουθα υλικά: ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, γάλα, μαγιονέζα, το βουτυρόγαλα, ξύδι και το λεμόνι. Δουλέψτε για λίγο τα υλικά στον επεξεργαστή μέχρι να δημιουργηθεί μία απαλή σάλτσα. Βάλτε τη σάλτσα στη σαλατιέρα και ανακατέψτε καλά τα λαχανικά μέχρι να καλυφθούν από το ντρέσινγκ.
  3. Καλύψτε τη σαλατιέρα με πλαστική μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο για αρκετές ώρες ή κατά την διάρκεια της νύχτας.