Υλικά:

  • 500 γρ κιμάς γαλοπούλας
  • αλάτι πιπέρι και ρίγανη
  • βασιλικός μαϊντανός και μέντα
  • κρεμμύδι και σκόρδο
  • 2-3 φρυγανιές
  • 2 αυγά
  • ένα μικρό κομμάτι φέτα (100 γρ)

Εκτέλεση:

  1. Bάζουμε τον κιμά σε μπολ.
  2. Λιώνουμε στο μίξερ όλα τα υλικά και τα προσθέτουμε στον κιμά.
  3. Αν δεν έχουμε μίξερ τα ψιλοκόβουμε στο χέρι απλά θα μας πάρει περισσότερο χρόνο. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια.
  4. Βγαίνουν περίπου δέκα.
  5. Αν έχουμε χρόνο τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουν.
  6. Βάζουμε σε ταψάκι με λίγο νερό και ψήνουμε στο γκριλ για 20 λεπτά περίπου.