Υλικά:

  • 5 ποτήρια φρέσκο χυμό καρπουζιού
  • 1/2 φλ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 φακελλάκι (1,5gr) στέβια Sweetex

Εκτέλεση:

  1. Διαλέξτε ένα ωραίο ώριμο καρπούζι, κόψτε το σε κομμάτια, αφαιρέστε τα κουκούτσια και πολτοποιήστε το στο μίξερ.
  2. Περάστε τον χυμό του καρπουζιού από χοντρό σουρωτήρι, ώστε να αφαιρεθούν τυχόν κουκούτσια και κομμάτια που δεν ποτοποιήθηκαν.
  3. Προσθέστε τον χυμό του λεμονιού, επίσης φιλτραρισμένο, και την στέβια και αναμείξτε.
  4. Δοκιμάστε το ποτό σας και αν χρειάζεται προσθέστε λίγο ακόμη γλυκαντικό.
  5. Αφήστε το για μια ώρα στο ψυγείο να παγώσει. Ανακινήστε πριν σερβίρετε.
  6. Διατηρείται μέχρι και 3 μέρες στο ψυγείο.