Υλικά:

  • 6 φρέσκες φράουλες 
  • λίγο λικέρ φράουλας 
  • 50ml κίτρινη τεκίλα 
  • 20ml χυμός λάιμ 
  • 20ml triple sec (cointreau)

Εκτέλεση:

  1. Κτυπάτε όλα τα υλικά σε ένα blender.
  2. Προσθέστε 2 κουταλιές θρυμματισμένο πάγο και ξαναχτυπήστε για λίγο για να γίνει σαν γρανίτα!
  3. Σερβίρετε σε ποτήρια μαργαρίτας, τα οποία τα βουτάτε ελάχιστα σε χυμό λαϊμ και μετά σε καστανή ζάχαρη ή σε λευκή ζάχαρη.
  4. Γαρνίρετε με μία φράουλα!