Υλικά:

  • 1 φλ. χυμό λεμόνι σουρωμένο
  • 1/2 φλ. ζάχαρη
  • ξύσμα από 3 λεμόνια
  • 1 φακελάκι ζελέ λεμονιού
  • 350 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζετε τον χυμό από τα λεμόνια, το ξύσμα και την ζάχαρη και ανακατεύετε με μια σπάτουλα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  2. Έπειτα προσθέτετε το φακελάκι του ζελέ και ανακατεύετε για λίγο. Αποσύρετε από την φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει.
  3. Παράλληλα κτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Όταν κρυώσει το μείγμα το ρίχνετε μέσα στην σαντιγί και ανακατεύετε απαλά.
  4. Έπειτα το βάζετε στην κατάψυξη για 6 με 8 ώρες.